اینجارو ببینید.
از بین افرادی که این مشکل رو دارن یکی نوشته که اومده همه این فایل هارو حذف کرده و مشکلش حل شده:
xlive.dll
d3dx9_27.dll
d3dx9_25.dll
misdcrl40.dll
xinput1_3.dll
و اتفاقاً اونم این مشکل رو در GTA IV داشته.
شما هم یکبار امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه. البته قبل از حذف کردن یه جای دیگه کپی کنید.
فک کنم همه شون باید داخل system32 باشن، اگه اونجا نبودن محل نصب بازی رو هم بگردین.
مشکل شما فک کنم اصلاً به xlive.dll و Microsoft Games for LIVE مربوط نمیشه.
این فایل EFLC.exe هست که براتون پیدا کردم. اینو دانلود و داخل E:\Program Files\Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City کپی کنید. (همون مسیر که تو متن ارور میبینید)
امیدوارم با این دیگه مشکلتون حل بشه.![]()
دوستان متن ارور عوض شده تو عکسی که گذاشتم اولش نوشته the ordinal 5371.... اما الان نوشته the ordinal 5366......
سلام. من خودم بازی رو از این روش در ویندوز 8.1 اجرا کردم:
1.نصب نسخه جدید Games for Windows Live
2.نصب بازی Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City
3.کپی کردن xlive در محل نصب بازی
4.کپی کردن کرک
5.نصب آپدیت 1.1.2 مخصوص بازی GTA IV EFLC
سلام دوستان گل این جی تی ای آی وی دهن مارو سرویس کرده هر سایت داخلی و خارجی رفتم نتونستم مشکلشو حل کنم به خدا کلافه شدم همه میگن GWL رو پاک کن دوباره نصب کن اون کارم کردم اما حل نشد دوستان گل میشه راهنمایی کنید با این مشکل چه کنم؟؟
IV.jpg
نمایش امضاءInstagram.com/hamedsan76
سلام وقتی داخل تنظیمات گرافیک بازی میشم نمی شه قسمت Video mode تغییر داد اینم عکسشGTAIV_2015_08_20_11_40_25_06.jpg
سلام دوستان من بازی GTA EFLC رو نصب کردم موقع لودینگ (لوگوی راک استار) از بازی میپره بیرون نمیدونم مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
بوک مارک ها