سلام امید وارم سال پیش رو سال قشنگی باشه برای همه شما گلا :
یک سوال اساسی دارم:
بعد از چند سال رزیدنت اویل 5 گلد ادیشن برای PC آمد و همه را خوشحال کرد . این مشکلی که می خواهم بگم اون زمان چه این زمان کلا با این بازی داشتم و دارم . قبلش اطلاعاتی در باره سیستمم بدم : سیستمم این ویژه گیها را دارد و قبلش هم بگم همه درایورهام آپدیت هستند :
<<< System Summary >>>
> Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. H87-PLUS
> Chipset : Intel
> Processor : Intel P6 @ 3100MHz
> Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM )
> Video Card : NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
> Hard Disk : Western Digital WD20EZRX-00D8PB0 SCSI Disk Device (2000GB)
> Hard Disk : Western Digital WD20EZRX-00D8PB0 SCSI Disk Device (2000GB)
> DVD-Rom Drive : PIONEER DVD-RW DVR-216
> Monitor Type : Asus ASUS VH192 - 19 inches
> Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
> Operating System : Windows 7 Professional Professional 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)
> DirectX : Version 11.00
> Windows Performance Index : 5.9 on 7.9
------------------------------------------------------------------------------------------
***** End of report *****
خوب با این حال بازی از لحاظ صدا و گرافیک در بعضی مواقع اسلو موشن میشود ( مخصوصا موقعی که وسط بازی یکهویی شخصیت بازی حرفی می زنه ) اینهم تنظیمات داخل بازی که اعمال می کنم ولی . . . :
و البته فول اسکرین است . لازم به ذکره که اگر آپشن VERTICAL SYNC را OFF کنم بازی کمی از اون حالت اسلوموشنی در می آید ولی در طول بازی و فیلمها یک خطی روی بازی می افتد که معلقه و شناور که خودتون بهتر می دانید چیه . البته من اصطلاحش را نمی دانم .
باید ذکر کنم این مشکل ( موقع های اسلوموشن شدن به اصطلاح انگار CPU کم می آورد ) .
البته با تنظیمات کارت گرافیکم توانسته ام یک کمی مشکل اسلوموشنی را حل کنم ولی اون ایست قبل از حرف زدن کاراکترها وسط بازی پابرجاست .
ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چه کنم تا بازیم روانتر شود .
تو را به خدا جواب من هم بدهید
.
بوک مارک ها