نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: آنلاین بازی کردن جنگ های صلیبی1

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question آنلاین بازی کردن جنگ های صلیبی1

سلام .میخواستم بدونم چه طوری با دوستام تو جاهای مختلف با اینترنت جنگ های صلیبی 1 رو آنلاین و گروهی بازی کنیم .؟
    اگه توضیح بدید ممنون میشم .اگه هم برنامه ای نیاز داره لطفا راهنمایی کنید .
    مثلا سه چهار نفری بازی کنیم .
    بعد اگه هم میدونید تو ساعت یا هر چیزی مصرف میانگینش از ترافیک چقدر میشه راهنمایی کنید.
    با تشکر.

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

کسی نیست اینجا از این موضوع اطلاع داشته باشه؟

3. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض چگونگی آنلاین بازی كردن بازی ها(جنگ های صلیبی1)

نرم افزار ها و شركت های مختلفی به وجود آمده اند.در اینجا ما با نرم افزار GameRanger به ادامه بحث می پردازیم.
    با استفاده از این نرم افزار بازی ما با وصل شدن این نرم افزار به اینترنت ساپورت شده و ما می توانیم روم های مختلفی را مشاهده كنیم كه به بازی آنلاین پرداخته اند.حال اگر بخواهیم جنگ های صلیبی 1 را آنلاین بازی كنیم چند شرط لازم است .اولا پچ مورد نظر را نصب كرده باشیم.دوما كرك مورد نظر را كپی كرده باشیم.
    پچ چیزی است كه با نصب آن در مسیر بازی تغیرات جدیدی را در آن صورت می دهد.برای متوجه شدن از پچ یا ورژن بازی خود،بازی را اجرا كرده و كنار علامت خروج كه عكس دری هست را نگاه كنید.آن عدد همان پچ یا ورژن بازی شما است.

چ شما باید1.1 باشد پس اگر چیز دیگری است بایدپچ جدید را دانلودكرده ودر مسیر نصب بازی نصب كنید.حال بازی شما نیاز به یك كرك جدید دارد.آن را دانلود كرده ودر مسیر نصب بازی كپی كنید.دانلود كرك و پچ از اینجا
    نرم افزار GameRanger را از اینجا دانلود كنید.
    بعد از اجرای فایل نصب GameRanger به صورت زیر عمل كنید:
    منبع: وب لاگ دانش آموزان کلاس 3/1

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من با مشکل رو به رو هستم با آنلاین بازی کردن .
    من اول نسخه ای که تو سایت بودش رو دانلود کرده بودم + گیم رنجر + پچ ای که تو بالا معرفی کردید.
    اول بازی بدون پچ کار میکرد و بالا میومد ولی وقتی پچ رو نصب کردم بازی دیگه بالا نیومد و سی دی بازی میخواست موقع بالا اومدن .
    بعدش به نظر من نیاز به پچ هم نمیاد .نمی دونم چون وقتی بازی رو نصب کرده بودم درون بازی ورژن 1.1 بود .
    بعد در مورد گیم رنجر .اینکه وارد روم میشم ولی چه طور میشه بازی کرد .بعضی روم ها ضرفیت 1/2 هستش که با رفتن من 2 نفر کامل میشه دیگه ولی دکمه استارت یا چیزی نداره.
    بیشتر توضیح بدید بهتره.

6. نمایش اطلاعات

اووه شما چقدر خودتون رو اذیت میکنید. صدتا سایت آموزشش رو گذاشتن نمونش هم سایت shc1 کع جدیدا گزاشته از همه هم کامل تره.
    از اولش که چقدر سرعت اینترنت نیاز هست گفته تا اینکه چجوری توی گیم رنجر ثبت نام کنید و آی دی بسازید.
    حتی گیم رنجر چیست رو هم توضیح داده.
    ضمنا میتونید سایر توضیحات و روش های بازی را در همین سایت پیدا کنید ..
    ویرایش توسط S!RUS : 19-01-2017 در ساعت 16:58 دلیل: حذف لینک

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ali1233
    اووه شما چقدر خودتون رو اذیت میکنید. صدتا سایت آموزشش رو گذاشتن نمونش هم سایت shc1 کع جدیدا گزاشته از همه هم کامل تره.
    از اولش که چقدر سرعت اینترنت نیاز هست گفته تا اینکه چجوری توی گیم رنجر ثبت نام کنید و آی دی بسازید.
    حتی گیم رنجر چیست رو هم توضیح داده.
    ضمنا میتونید سایر توضیحات و روش های بازی را در همین سایت پیدا کنید ..
    سلام و خیلی به انجمن خوش آمدید ..
    کاربر گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی قوانین و مقررات انجمن را مطالعه بفرمایید .
    ضمنا از بالا اوردن پست های قدیمی خودداری بفرمایید .
    پست مربوطه مربوط به 4 سال قبل هست , و مطمئنا از ان زمان تا کنون سایتهای بسیاری در این خصوص توضیحاتی ارائه داده اند .
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •