صفحه 1 از 6 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 52

موضوع: مباحث بازی Call od Duty Black Ops II

1. عضو ممتاز behnam93 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث بازی Call od Duty Black Ops II

با سلام

من این بازی رو خریدم ولی هنگام نصب به دو فایل زیر که نوشته ام ارور میده و من مجبور
    به ignore کردنش میشم . کسی میتونه این فایل ها رو اپلود کنه

1: mpl_common.all.sabl
    2: spl_code_post_gfx.all.sabl
    نمایش امضاء

2. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

چه مشکلی در اجرا پیش میاد؟ اجرا نمیشه اصلا؟
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ممتاز behnam93 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام تمام جزئیات بازی در عکس است

دو عکس اخر هم مربوط به ارور هنگام اجرای بازی است

بقیه عکس ها هم نشان دهنده تمام فایل های نصبی و چگونگی نصب ان است

کرکی که هم به صورت خودکار اعمال شد از نوع skidrow هست

یه بررسی کنید ببینید چه مشکلی هست.از تمام کسانی که به این مشکل رسیدگی می کنند کمال

تشکر را دارم.

البته اون دو فایلی که گفتم ignore کرده ام رو هم اگه کسی داره اپلود کنه
    تصاویر پیوست شده
    • 1.jpg (100.9 کیلو بایت, 8 نمایش)
    • 2.jpg (396.2 کیلو بایت, 7 نمایش)
    • 3.jpg (353.3 کیلو بایت, 6 نمایش)
    • 4.jpg (444.1 کیلو بایت, 6 نمایش)
    • 5.jpg (111.2 کیلو بایت, 8 نمایش)
    • 6.jpg (103.3 کیلو بایت, 8 نمایش)
    نمایش امضاء

5. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

برای اجرای بازی حتما کارت گرافیک خود را آپدیت کنید این هم گرافیک آپدیت ATI و Nvidia
    ATI

Nvidia

آخرین نسخه دایریکس هم نصب کنید

هنگام نصب بازی و ریختن کرک آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید و به اینترنت وصل نباشید

برای حل ارور Fatal Eror و سیاهی صفحه هنگام ورود بازی برنامه نت فروم ورک 4.5 نصب کنید

اگر بازی اجرا نشد
    در قسمت control panel ویندوز به قسمت date and time و پنجره مربوطه را باز کرده و به گزینه change time zone بروید و time zone را روی

UTC+08:00) Beijing/ Chongqing/ HongKong/Urumqi)

بر روی تاریخ: 2012/11/3 قرار دهید
    اگر بازیتون رو اجرا کردید و روز بعدیش کار نکرد تاریخ سیستم رو به روزی که بازی رو نصب و اجرا کردید برگردونید.

ویرایش توسط ali68124 : 18-12-2012 در ساعت 21:09

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط behnam93
    با سلام تمام جزئیات بازی در عکس است

دو عکس اخر هم مربوط به ارور هنگام اجرای بازی است

بقیه عکس ها هم نشان دهنده تمام فایل های نصبی و چگونگی نصب ان است

کرکی که هم به صورت خودکار اعمال شد از نوع skidrow هست

یه بررسی کنید ببینید چه مشکلی هست.از تمام کسانی که به این مشکل رسیدگی می کنند کمال

تشکر را دارم.

البته اون دو فایلی که گفتم ignore کرده ام رو هم اگه کسی داره اپلود کنه
    دوست عزیز برای شما این راه ها رو پیشنهاد میکنم که احتمالا کرشتون از بین میره و اجرا ممکنه بشه!
    به این خاطر میگم ممکن که اولا شما موقع خود نصب مشکل داشتید و ثانیا بعضی از کاربران خارجی هم گفته بودند که با این راه کارها هم مشکل رفع نشده ولی اکثرا گفته بودند درست شده و اجراش کردند. راه ها اینها هستند :

*IMPORTANT!* BLACK OPS 2 FIX - CLICK HERE IF YOUR GAME KEEPS CRASHING/DOENST LAUNCH

Posted on Nov 13, 2012 3:38 AM
    Hey all,

So I just found the solution (for me atleast), for the constant game crashing.

What to do:

1. Go to the Nvidea Website or ATI Website and install the last BETA driver for your videocard.
    2. Find your folder "Steam\steamapps\common\Call of Duty Black Ops II\redist", CLOSE Steam, install/repair both of them again and reboot.
    3. When installed, launch your game. IT WILL CRASH ONCE. Don't panic. Relaunch, and enjoy!

Goodluck guys!

========================================
    1 - آخرین نسخه ی بتای کارت گرافیک (چه انویدیا و چه اِی تی آی اگر دارید) رو برای مخصوص کارت گرافیکتون دانلود و نصب کنید .

2 - به این مسیر رفته : "Steam\steamapps\common\Call of Duty Black Ops II\redist" و یه بار برنامه ی استیم رو ببندید . دو برنامه در Redist باید باشه که اونها رو یا نصب کنید دوباره یا ریپیر کنید و سیستم رو راه اندازی مجدد کنید .

3 - بازی رو اجرا کنید و یک بار ممکنه به شما دوباره پیغام کرش رو بده نگران نباشید و دوباره بزنید اجرا کنید خوب میشه و اجرا میشه.موفق باشید.

یه سوال که خودم دارم ازتون ، چون بنده هنوز این بازی رو نه دانلود و نه نصب و نه اجرا کردم!
    آیا برای اجرای بازی باز هم مثل هیتمن و برخی بازیای دیگه به برنامه ی استیم نیاز بوده احیانا؟ فکر میکنم بله، درسته؟
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض دانلود آپدیت سوم Call of Duty Black Ops II

آپدیت سوم برای بازی مهیج Call of Duty Black Ops II بصورت رسمی‌منتشر شد که توسط گروه معروف SKIDROW کرک شده.
    خیلی از دوستان با این بازی مشکل داشتن مث بنده که هر کاری کردم اجرا نشد خیلی ها هم بودن بدون مشکل بازی رو اجرا کردن اولین کاری که باید حتما انجام بدید درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید و بعد این آپدیت و کرک نصب کنید تا مشکلتون حل بشه(برای من جواب داد)

مشکلاتی که سازنده آپدیت ادعای حل اونا رو داره:
    1- در بخشی از بازی که تصادف میکنید و بازیکن نمیتونه به 6 بازیکن دیگه برسه.
    2- در مرحله دوم اسبی که توی افغانستان روی بازیگر میفته و حرکت نمیکنه.
    3- باز شدن بخش زامبی ها (فقط آنلاین)
    4- رفع مشکل نقشه ها.
    5- و …
    این آپدیت رو از دست ندین.حجم این اپدیت ۶۲ MB هست که میتونین از لینک زیر دانلود کنید
    موفق باشید…

دوستان تشکر یادتون نره
    ویرایش توسط Mahdinim : 19-12-2012 در ساعت 09:54
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز behnam93 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کلا هیچ کدوم از این ها نشد. من موقع نصب که گفتم دو تا فایل رو نمیریزه. کسی این فایل ها رو داره؟
    به احتمال مشکل از همین هاست

یه سوال : این پوشه steam اصلا کجاست؟من تو فولدر محل نصب بازی رفتم و فقط پوشه redist

رو پیدا کردم که یه فایل vcredist داخلش بود و نصب کردم ولی فایده ای نداشت!!!

دیگه راه حلی وجود نداره؟؟ تو رو به خدا یکی کمک کنه.دارم دیوونه میشم.
    یه سوال دیگه: برنامه استیم که میگین چی هست؟اصلا من ندارم
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdinim
    آپدیت سوم برای بازی مهیج Call of Duty Black Ops II بصورت رسمی‌منتشر شد که توسط گروه معروف SKIDROW کرک شده.

خیلی از دوستان با این بازی مشکل داشتن مث بنده که هر کاری کردم اجرا نشد خیلی ها هم بودن بدون مشکل بازی رو اجرا کردن اولین کاری که باید حتما انجام بدید درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید و بعد این آپدیت و کرک نصب کنید تا مشکلتون حل بشه(برای من جواب داد)

مشکلاتی که سازنده آپدیت ادعای حل اونا رو داره:
    1- در بخشی از بازی که تصادف میکنید و بازیکن نمیتونه به 6 بازیکن دیگه برسه.
    2- در مرحله دوم اسبی که توی افغانستان روی بازیگر میفته و حرکت نمیکنه.
    3- باز شدن بخش زامبی ها (فقط آنلاین)
    4- رفع مشکل نقشه ها.
    5- و …
    این آپدیت رو از دست ندین.حجم این اپدیت ۶۲ MB هست که میتونین از لینک زیر دانلود کنید

موفق باشید…

دوستان تشکر یادتون نره
    وست عزیز هنگام پست توجه کن این مشکل بازی هست شما باید تو این مبحث باید آپدیت می گذاشتید

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز behnam93 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اقا مشکل کرش شدن حل شد.من برنامه steam رو پیدا کردم

فقط موقع اجرا به فایل spl_code_post_gfx.all.sabl گیر میده و میگه که درست ریخته نشده

اخه موقع نصب این فایل رو ignore کردم. کسی میتونه این فایل رو اپلود کنه؟
    با تشکر از همتون
    نمایش امضاء

16. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط behnam93
    کلا هیچ کدوم از این ها نشد. من موقع نصب که گفتم دو تا فایل رو نمیریزه. کسی این فایل ها رو داره؟
    به احتمال مشکل از همین هاست

یه سوال : این پوشه steam اصلا کجاست؟من تو فولدر محل نصب بازی رفتم و فقط پوشه redist

رو پیدا کردم که یه فایل vcredist داخلش بود و نصب کردم ولی فایده ای نداشت!!!

دیگه راه حلی وجود نداره؟؟ تو رو به خدا یکی کمک کنه.دارم دیوونه میشم.
    یه سوال دیگه: برنامه استیم که میگین چی هست؟اصلا من ندارم
    دوست عزیز فکر میکنم این بازی برای اجرا و سیو گیم احتیاج به برنامه ی استیم داشته باشه! والا نسخه های دانلودیش (خارجی) که میدونم اینطورن دیگه شما خریدی از بیرون نمیدونم این شرکتهای ایرانی چکار کردن و اگه کاری کردن بدون استیم اجرا بشه خبر ندارم دیگه.

برنامه استیم یه برنامه ی آنلاین هست که سازندش شرکت والو اینتراکتیو هست که بیشتر برای قابلیت بازیهای آنلاین و مالتی پلیر مورد استفاده قرار میگیره . اکثر بازیها برای اصلا اجرا و سیو کردن بازی احتیاج به این برنامه دارند . حالا چه آفلاین چه آنلاین. یه برنامه ی چند منظوره هست که اتفاقا از سیستم محاسبات ابری هم در اون استفاده شده و یک پل ارتباطی ، چت آنلاین ، انجمن و کتابخانه ی آنلاین است.
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

صفحه 1 از 6 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •