با سلام
یه نفر لطف میکنه این فایل رو اپلود کنه
spl_code_post_gfx.all.sabl
با سلام
یه نفر لطف میکنه این فایل رو اپلود کنه
spl_code_post_gfx.all.sabl
نمایش امضاءسخنانی در اوج بلاغت از حضرت علی (ع) :
1-خدایا در عزتم همین بس که بنده تو ام
2-در افتخار و سرافرازیم همین بس که تو پروردگار من هستی
3-تو چنانی که من دوست دارم مرا چنان کن که تو دوست داری
دوست عزیز این هم از لینک دانلود :
شما میتونید تا این فایل روی سرور قرار داره دانلودش کنید حجمش هم 160 و خورده ای مگابایت هست .
عکس :
در ضمن فایل اصلی حدود 248 مگابایت هست دوست عزیز و کسی نمیاد برای شما اینجا آپلودش کنه . این لینک هم به سختی گیر اومد .
برای باز کردن و دانلود هم از قندشکنی چیزی استفاده کنید.
سلام
این فایل گرفته شد ولی جواب نداد بازم این ارور رو میده.
دیگه موندم چه کار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11![]()
با سلام
این فایل رو هم کسی میتونه اپلود کنه؟؟
mpl_common.all.sabl
با سلام
این بازی رو نصب کردم ولی در هنگام خروج از بازی وقتی quit رو میزنم از بازی بیرون نمیاد و بعد از 1ساعت میبینم در همون وضعیت گیر میکنه وخودم با زدن alt+f4 میام بیرون .چطور میشه این مشکلو حل کرد؟
برای اجرای بازی حتما کارت گرافیک خود را آپدیت کنید این هم گرافیک آپدیت ATI و Nvidia
ATI
Nvidia
آخرین نسخه دایریکس هم نصب کنید
هنگام نصب بازی و ریختن کرک آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید و به اینترنت وصل نباشید
برای حل ارور Fatal Eror و سیاهی صفحه هنگام ورود بازی برنامه نت فروم ورک 4.5 نصب کنید
اگر بازی اجرا نشد
در قسمت control panel ویندوز به قسمت date and time و پنجره مربوطه را باز کرده و به گزینه change time zone بروید و time zone را روی
UTC+08:00) Beijing/ Chongqing/ HongKong/Urumqi)
بر روی تاریخ: 2012/11/3 قرار دهید
اگر بازیتون رو اجرا کردید و روز بعدیش کار نکرد تاریخ سیستم رو به روزی که بازی رو نصب و اجرا کردید برگردونید.
اگر مشکل بر طرف نشد
از کرک جدید استفاده کنید
سلام دوست عزیز با توجه به پستهای شما و مشکلی که قبلا گفته بودید، بنده یک سری راه کار به شما پیشنهاد میکنم انجام دهید و نتیجه رو اعلام کنید لطفا.
1- بازی رو کاملا پاکسازی کنید به طوری که هیچ اثری از آن باقی نماند!(با استفاده از برنامه های مختلف)
2- آخرین درایور کارت صدا و گرافیک و دایرکت اکس و چیپ اینتل اگر دارید روی مین بوردتون و .. دانلود از سایت خودشون و نصب کنید روی سیستمتون.(ریستارت کردن پس از مراحل یادتون نره!)
3- بازی رو کامل نصب کنید (بنده همیشه پیشنهاد میکنم که بازی و برنامه های سنگین روی درایو بوت ویندوز یعنی مثل :C نصب نکنید! ) ولی برای شما استثنا قائل میشم شما روی درایو :C اگر امکانش هست نصبش کنید.
4- برنامه ی استیم نسخه ی آخرش رو دانلود کنید و حتما اکانت سازی کنید در صورت نداشتن اکانت!
5- کرک سالم و خوب و تست شده روی این بازی بزنید .
6- طبق اون پست بنده که داده بودم خدمتتون (که همون در پوشه ی "Redist" فلان کارها رو انجام دهید) و همچنین توضیحاتی که برخی دوستان عزیز از جمله ناظم عزیز Ali68124 داده بودند و گفتند تغییراتی در ساعت و تایم زُن سیستم بدهید پیش بروید و بازی رو اجرا کنید.
توجه : همونطور که میبینید بنده در هیچ کدام از مراحل نگفتم بازی رو اجرا کنید و فقط در مرحله آخر گفتم اجرا کنید! شما حتما حتما قبل از اینکه تصمیم بگیرید بازی رو اجرا کنید باید اتصال به اینترنت رو قطع کنید و برنامه ی استیم رو اجرا کرده باشید (روی حالت آفلاین مد با اکانتی که ساختید باید ساین این Log in کرده باشید) و بعد اجرا کنید فایل اجرایی بازی رو.
نتیجه رو اعلام کنید لطفا. و مراحل رو به درستی و دقت انجام دهید . بنده این رو هم عرض کنم در کلیه موارد و مشکلاتی که کابران مختلی در دنیا بیان کرده بودند همچین فایلهایی که شما گفتید رو هیچ کسی بیان نکرده بود که موقع نصب این مشکل شما رو داشته.
بوک مارک ها