صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 16

موضوع: مشکل حرکت ماوس در Ghost Recon:Future Soldier

1. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Unhappy مشکل حرکت ماوس در Ghost Recon:Future Soldier

من بازی رو کاملاً سالم و کرک رو هم درست نصب کردم، وارد بازی هم میشه، اما ماوس به هیچ عنوان در شروع بازی به سمت چپ و راست حرکت نمیکنه! در منوی بازی مشکلی نیست! اما در شروع بازی اصلاً کار نمیکنه حرکت چپ و راست ماوس! بالا و پایینش کار میکنه فقط!
    واقعاً مشکلات من عجیب ترین هستن همیشه! لطفاً راهنماییم کنید دوستان

2. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    من بازی رو کاملاً سالم و کرک رو هم درست نصب کردم، وارد بازی هم میشه، اما ماوس به هیچ عنوان در شروع بازی به سمت چپ و راست حرکت نمیکنه! در منوی بازی مشکلی نیست! اما در شروع بازی اصلاً کار نمیکنه حرکت چپ و راست ماوس! بالا و پایینش کار میکنه فقط!
    شما از دکمه c استفاده کنید ، این جهت رو تایین میکنه ، البته برامن تا حالا پیش نیومد.

3. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    امیر جان متتسفانه بازیش رو پاک کردم چون بازیی که فتح میشه رو سیستمم نمیذارمش دیگه وگرنه کاملا راهنماییت میکردم عزیز!

و اما طبق تجربه میتونم به شما پیشنهاد کنم یه چکی بکنید تنظیمات درون بازی و بخش کنترلر و ماوس رو ! در اونجا احتمال بسیار زیادی میدم که شما دست کاری کردی بخش ماوس و شاید هم کیبورد رو! اگه تونستی خوب توجه کن دوست عزیز : یکی دوتا اسکرین شات برام بذار از این قسمتها که میگم . یکی در آپشن بازی که میری (همون تنظیمات یا setting) در بخش کنترل و یا اگر از ماوس یه آپشن جدا داشت برام بذار تا راهنماییت کنم. میخوام ببینم اونارو روی چی تنظیم کردی.
    احتمال زیاد میدم که حالا خواسته یا نا خواسته کلیبریت افقی ماوس رو اگه تو تنظیماتش داره این گزینه رو عوضش کردی و یا reverse کردی (یعنی معکوس) ولی به تنظیمات عمودی که X,Y هست دست نزدی برای این مشکلی نداره جهت بالا پایین در بازی.عکسا رو لطفا بذار تا بییشتر راهنمایی کنم
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    امیر جان متتسفانه بازیش رو پاک کردم چون بازیی که فتح میشه رو سیستمم نمیذارمش دیگه وگرنه کاملا راهنماییت میکردم عزیز!

و اما طبق تجربه میتونم به شما پیشنهاد کنم یه چکی بکنید تنظیمات درون بازی و بخش کنترلر و ماوس رو ! در اونجا احتمال بسیار زیادی میدم که شما دست کاری کردی بخش ماوس و شاید هم کیبورد رو! اگه تونستی خوب توجه کن دوست عزیز : یکی دوتا اسکرین شات برام بذار از این قسمتها که میگم . یکی در آپشن بازی که میری (همون تنظیمات یا setting) در بخش کنترل و یا اگر از ماوس یه آپشن جدا داشت برام بذار تا راهنماییت کنم. میخوام ببینم اونارو روی چی تنظیم کردی.
    احتمال زیاد میدم که حالا خواسته یا نا خواسته کلیبریت افقی ماوس رو اگه تو تنظیماتش داره این گزینه رو عوضش کردی و یا reverse کردی (یعنی معکوس) ولی به تنظیمات عمودی که X,Y هست دست نزدی برای این مشکلی نداره جهت بالا پایین در بازی.عکسا رو لطفا بذار تا بییشتر راهنمایی کنم
    من بازی رو ریموو کردم و دوباره ریختم، تنظیماتش رو بلد بودم و به صورت Default گذاشتمشون، اما بازم مشکل داره! چشم عکس منوها رو میذارم.

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Wink

سلام دوست عزیز شما دسته بازی اگه به سیستمتون وصل هست جداش کنید چون یه بار واسه منم اینظوری شد و اینکه شاید اصلا دسته بازی وصل نکردید و این مشکل واسه من وقتی که جوی استیک وصل کردم اتفاق افتاد

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تو تنظیمات بازی قسمت موس درست کنید

10. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdinim
    سلام دوست عزیز شما دسته بازی اگه به سیستمتون وصل هست جداش کنید چون یه بار واسه منم اینظوری شد و اینکه شاید اصلا دسته بازی وصل نکردید و این مشکل واسه من وقتی که جوی استیک وصل کردم اتفاق افتاد
    دوست عزیز این قضیه رو هم بنده خود دیشب که برای امیر جان پیگیری میکردم متوجه این موضوع شدم در سایتهای زیادی، ولی خب باید دید امیر جان چه کار کرده اند و اشکال رو مرحله به مرحله پیجو بشیم تا به نتیجه برسیم.بنده برای این دیشب به ایشون گفتم آپشن رو چک کنن و شاتی هم بگذارند اگر مقدور بود براش.
    در سرچی که در سایتهای خارجی داشتم عده ی زیادی تقریبا مشکل مشابه داشتند که خب خیلیاشون اصلا کنسولی بودند و بعضی هاشون pc .ولی برای این صحبت شما هم یا باید بله جوی استیک و یا کنترولر رو اگر به سیستم هست جدا کنند و یا اینکه یه برنامه ی مخصوص داره که باید دانلود بشه و اتفاقا خود شرکت یوبی سافت برای درخواستهای زیادی که مردم داشتند برای رفع مشکل حرکت ماوس ، اومده این برنامه رو ارائه کرده که مشکل حل بشه. حالا اگه امیر جان با یه سری تستهایی که بهشون گفتم و صحبت شما مشکلشون رفع نشد دیگه باید بریم سراغ همین راه حل کمپانی (یعنی نصب اون برنامه ی مضاعف که سایت سازنده ارائه کرده) ولی اول منتظر اطلاع امیر جان هستم..
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Thumbs up

نوشته اصلی توسط mahdinim
    آقا واقعاً دمت گرم! جوی استیک به کامپیوترم وصل بود! جداش کردم درست شد! مرسی کلی

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    دوست عزیز این قضیه رو هم بنده خود دیشب که برای امیر جان پیگیری میکردم متوجه این موضوع شدم در سایتهای زیادی، ولی خب باید دید امیر جان چه کار کرده اند و اشکال رو مرحله به مرحله پیجو بشیم تا به نتیجه برسیم.بنده برای این دیشب به ایشون گفتم آپشن رو چک کنن و شاتی هم بگذارند اگر مقدور بود براش.
    در سرچی که در سایتهای خارجی داشتم عده ی زیادی تقریبا مشکل مشابه داشتند که خب خیلیاشون اصلا کنسولی بودند و بعضی هاشون pc .ولی برای این صحبت شما هم یا باید بله جوی استیک و یا کنترولر رو اگر به سیستم هست جدا کنند و یا اینکه یه برنامه ی مخصوص داره که باید دانلود بشه و اتفاقا خود شرکت یوبی سافت برای درخواستهای زیادی که مردم داشتند برای رفع مشکل حرکت ماوس ، اومده این برنامه رو ارائه کرده که مشکل حل بشه. حالا اگه امیر جان با یه سری تستهایی که بهشون گفتم و صحبت شما مشکلشون رفع نشد دیگه باید بریم سراغ همین راه حل کمپانی (یعنی نصب اون برنامه ی مضاعف که سایت سازنده ارائه کرده) ولی اول منتظر اطلاع امیر جان هستم..
    آقا دست شما هم درد نکنه که وقت گذاشتید، ممنونم
    ویرایش توسط king_of_chaf : 08-08-2012 در ساعت 13:27
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

جناب amirkia برای شما سیو بازی رو گذاشتم ، امیدوارم که از بازی لذت ببرید (این سیو رو وقتی خودم تموم کردم گرفتم یعنی از سیستم خودم گرفتم )
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط The king : 08-08-2012 در ساعت 13:41
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    آقا واقعاً دمت گرم! جوی استیک به کامپیوترم وصل بود! جداش کردم درست شد! مرسی کلی

آقا دست شما هم درد نکنه که وقت گذاشتید، ممنونم
    امیر جان خدا رو شکر که مشکلتون حل شد.
    اما همونطور که عرض کردم میتونید خودتون هم یه نگاهی بندازید به چیزی که دیشب عرض کردم
    من باب مثال یه سرچ ساده توی خود گوگل که کردم براتون ملاحظه بفرمایید :

زیر اسم اون برنامه هم که عرض کردم خط کشیدم اسمش هست GhostMouse و با نصبش که از طرف خود کمپانی ارائه شده این مشکلات از قبیل حرکت نکردن ماوس و یا جوی استیک و .. برطرف میشه .در فروم خود یوبی سافت هم که دورش کادر کشیدم میتونید دنبال کنید اگر دوست داشتید.
    موفق باشید.
    تصاویر پیوست شده
    • qqed.jpg (375.5 کیلو بایت, 37 نمایش)
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)