نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: مشکل برای نصب و اجرای مد های بازی gta v

1. عضو ثابت alirezi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Icon16 مشکل برای نصب و اجرای مد های بازی gta v

من مد بازی پلیس شدن ، از مزدم کمک گرفتن و زامبی رو دارم میخوام بگین اینها رو کجای بازی بریزم و در بازی چه دکمه ای رو بزنم که اجرا بشن
    تو یه سایتی نوشته شده بود پلیس شدن و بقیه رو فقط تو محل نصب بازی بریز و من ریختم و اتفاقی نیافتاد

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alirezi
    من مد بازی پلیس شدن ، از مزدم کمک گرفتن و زامبی رو دارم میخوام بگین اینها رو کجای بازی بریزم و در بازی چه دکمه ای رو بزنم که اجرا بشن
    تو یه سایتی نوشته شده بود پلیس شدن و بقیه رو فقط تو محل نصب بازی بریز و من ریختم و اتفاقی نیافتاد
    درود
    طبق گفته سایت Rockstargames بهترین راه برای فعال کردن و همینطور مدیریت "مود" های GTA V استفاده از Mod Manager GTA V هست که میتونین از لینک زیر استفاده کنید
    Rockstargame.com\ModManager

موفق باشید

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت alirezi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    درود
    طبق گفته سایت Rockstargames بهترین راه برای فعال کردن و همینطور مدیریت "مود" های GTA V استفاده از Mod Manager GTA V هست که میتونین از لینک زیر استفاده کنید
    Rockstargame.com\ModManager

موفق باشید

لینکش باز نمیشه و ارور میده و بگین طریقه استفادش در بازی چطوریه ؟

6. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alirezi
    لینکش باز نمیشه و ارور میده و بگین طریقه استفادش در بازی چطوریه ؟
    لینکش مشکل نداره دوست عزیز , با مرورگر Internet Edge یا Explorer لینک رو باز کنید .
    برنامه رو باز میکنین وارد بازی میشید و بعد با کلیدهای Tab+Alt به محیط برنامه بازمیگردید و هر مدی که علاقه مند هستید رو اجرا یا غیرفعال میکنید .

موفق باشید

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت alirezi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    لینکش مشکل نداره دوست عزیز , با مرورگر Internet Edge یا Explorer لینک رو باز کنید .
    برنامه رو باز میکنین وارد بازی میشید و بعد با کلیدهای Tab+Alt به محیط برنامه بازمیگردید و هر مدی که علاقه مند هستید رو اجرا یا غیرفعال میکنید .

موفق باشید
    دوست عزی من متوجه نشدم این از عکسی از نرم افزازی که بهم دادین من چطوری با این وارد بازی بشم و مدهایی که عکشهاش رو گذاشتم رو چطوری استفاده کنم . لطفا کامل توضیح بدین

9. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alirezi
    دوست عزی من متوجه نشدم این از عکسی از نرم افزازی که بهم دادین من چطوری با این وارد بازی بشم و مدهایی که عکشهاش رو گذاشتم رو چطوری استفاده کنم . لطفا کامل توضیح بدین
    من زیاد طرفدار بازی نیستم و اطلاعات زیادی درباره این برنامه ندارم , طبقه گفته شرکت سازنده بازی "Rockstart" در چندین سری GTA از برنامه Mod Manager برای وارد کردن "مدها" به کاربران توصیه میکند , اما دستور عمل سایت برای وارد کردن "مد" به این صورته : "مد" مورد نظر رو دانلود کنید بعد گزینه " Open Mod Folder " رو انتخاب کنید و "مد" مورد نظر وارد کنید و بعد وارد بازی بشید .

موفق باشید

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت alirezi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Helper
    من زیاد طرفدار بازی نیستم و اطلاعات زیادی درباره این برنامه ندارم , طبقه گفته شرکت سازنده بازی "Rockstart" در چندین سری GTA از برنامه Mod Manager برای وارد کردن "مدها" به کاربران توصیه میکند , اما دستور عمل سایت برای وارد کردن "مد" به این صورته : "مد" مورد نظر رو دانلود کنید بعد گزینه " Open Mod Folder " رو انتخاب کنید و "مد" مورد نظر وارد کنید و بعد وارد بازی بشید .

موفق باشید

امتحان کردم ولی بزی رو به صورت عادی میاره - راه دیگه نمیشناسی ؟

12. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alirezi
    امتحان کردم ولی بزی رو به صورت عادی میاره - راه دیگه نمیشناسی ؟
    واقعیتش نه چون سایت بازی این برنامه رو تایید کرده گفتم بهترین راه همین باشه

13. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •