نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9

موضوع: باز نشدن بازی کانتر

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Exclamation باز نشدن بازی کانتر

با سلام

من بازی Counter Strike 2015 Modern Warfare 2 رو نصب کردم. اما موقع اجرا این ارور اومد (فایل پیوست)

و بعد از اون یک صفحه سیاه ظاهر میشه (مثل صفحه cmd) و بعد از چند لحظه میره. و هیچ اتفاقی نمی افته. چرا؟
    تصاویر پیوست شده
    نمایش امضاء

2. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط padafand75
    با سلام

من بازی Counter Strike 2015 Modern Warfare 2 رو نصب کردم. اما موقع اجرا این ارور اومد (فایل پیوست)

و بعد از اون یک صفحه سیاه ظاهر میشه (مثل صفحه cmd) و بعد از چند لحظه میره. و هیچ اتفاقی نمی افته. چرا؟
    درود
    دوست عزیز ما 3 تا نسخه کانتر داریم اگر شما میگفتید کدوم نسخه این ارور رو میده میشد بهتر کمک کرد .

اما بهرحال چند راه حل برای حل این مشکل وجود داره :

1 : بازی رو در حالت Run As Administrator اجرا کنید .

2 : UAC اکانت رو غیرفعال کنید { به Control Panel برید و در قسمت جستجو UAC رو جستجو کنید و در قسمت جستجو Turn User Account رو برگزینید و زمانی که وارد شدید اون رو غیر فعال کنید }

3 : درایورهای خودتون در صورت اپدیت نبودن اپدیت کنید .

این راه حل هارو انجام بدید و نتیجه رو بگید .

موفق باشید

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    امور ذکر شده رو انجام داده بودم. جواب ندادن.

نسخه mw2 2015 هست
    نمایش امضاء

5. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    امور ذکر شده رو انجام داده بودم. جواب ندادن.

نسخه mw2 2015 هست
    بازهم نسخه مربوطه رو نگفتید , ببینید ما در کانتر 1.6 چند نوع داریم CS 1.6 Call Of Duty MW3 , CS 1,6 Call Of Juarez , CS 1.6 Battlefield و خیلی سری های دیگر و همینطور در سری بازی ها دیگه کانتر مثل Cs Source و CS Go من میخوام نسخه اصلی کانتر رو بدونم نه پچی که بهش متصل شده .

اما بهرحال اگر سری کانتر نسخه 1.6 هستش بر روش راست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید و به روی تب Compatibility برید و گزینه Compatibility Mode رو بر روی XP بگزارید و ازمایش کنید و همچنین بر روی دیگر نسخه ها هم ازمایش کنید .

بیشتر سری های کانتر که Repack میشن با مشکل روبرو هستند شما نسخه اصلی کانتر رو دریافت کنید و بعد به صورت جدا پچ های مخصوص رو نصب کنید برای دانلود " اسکین های اسلحه و همینطور " پچ ها " به لینک هایی که معرفی میکنم سربزنید .

Counter Skin Gun And Patch Game banana

موفق باشید

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

شرمنده نتونستم بفهمم نسخش چیه!
    اون کار هم جواب نداد
    نمایش امضاء

8. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

شرمنده نتونستم بفهمم نسخش چیه!
    اون کار هم جواب نداد
    پس لینکی که بازی رو ازش دانلود کردی رو بده تا خودم چک کنم

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من سی دی بازی رو خریدم. که روی جلد اون جز نسخه ای که نوشتم چیز دیگه ای نوشته نشده.
    اما در توضیحات گفته شده :«اضافه شدن کاراکتر های معروف Call Of Duty MW2» شاید بدرد خورد.
    نمایش امضاء

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

به چند نفر سیستم رو نشون دادم گفتند به خاطر این هست که این نسخه بر روی ویندوز 8.1 اجرا نمیشه.
    نمایش امضاء

12. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

به چند نفر سیستم رو نشون دادم گفتند به خاطر این هست که این نسخه بر روی ویندوز 8.1 اجرا نمیشه.
    خیر دوست عزیز , بازی کانتر 1,6 در حالت معمولی بدون اضافات مشکلی با ویندوز ها ندارد و با رفتن در تب Compatibility و تغییر مد بازی به ویندوز Xp در مواردی با مشکل روبراه میشید حل خواهد شد . به احتمال زیاد مشکل از پچ هست که با بازی ادغام شده . شما نسخه اورجینال بازی رو دانلود یا خریداری کنید و بعد پچ ها و اضافات رو نصب کنید .

موفق باشید

13. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •