نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: مشکل در اجرا و کرک بازی GTA V

1. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در اجرا و کرک بازی GTA V

سلام
    دوستان من بازی جی تی ای وی رو خریدم نصب کردم اما کرک نمیشه , کرک 3dm تو دی وی دی بازی بود اما بازی با لانچر کرک اجرا نمیشد و گاهی هم پیام میمومد که:«ERR_NO_LAUNCHER »و بازی رو از طریق لانچر اصلی اجرا کنید لانچر اصلیم ازم ساخت اکانت و کد فعال سازی میخواد چند تا کرک جدید دانلود کردم ک فایده نداشت

کمکم کنید
    ویرایش توسط S!RUS : 06-07-2015 در ساعت 16:44 دلیل: تغییر عنوان نام موضوع

2. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز شما عنوانتان اشتباه است زدین مباحث و مشکلات بازی GTA V همه کاربرا خیال می کنن ایت تایپیک اصلی هست

بهترین پیشناهد بنده اینکه نسخه کامل ریلود بگیری هیچ گون مشکلی ندارد خواستین بگین تا براتون تهیه کنم

3. نمایش تشکر

4. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    دوست عزیز شما عنوانتان اشتباه است زدین مباحث و مشکلات بازی GTA V همه کاربرا خیال می کنن ایت تایپیک اصلی هست

بهترین پیشناهد بنده اینکه نسخه کامل ریلود بگیری هیچ گون مشکلی ندارد خواستین بگین تا براتون تهیه کنم
    نمیتونم دانلود کنم محدودیت حجم دارم

اگر راه حلی برای این ک دارم بدین خیلی بهتره

========

خب دیگران هم اینجا سوالشونو بپرسن مگه تاپیک دیگه ای هست؟
    البته اگر میدیران صلاح میدونن تقییر بدن

5. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

راه دیگه این که بهم پیغام بدین تا راهنماییتان کنم بگم چکار کنید

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

سلام خسته نباشين Gta v گرفتم و نصب کردم اما وقتی بر روی launcher.exeکلیک میکنم انگار میخواد اجراشه اما هیچی درنمیاد با(لبتاب hp probook4540s که در آن دو گرافیک intel وamd نصب هستن) بازي ميكنماميد وارم كمك كنين

8. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alisavari35
    سلام خسته نباشين Gta v گرفتم و نصب کردم اما وقتی بر روی launcher.exeکلیک میکنم انگار میخواد اجراشه اما هیچی درنمیاد با(لبتاب hp probook4540s که در آن دو گرافیک intel وamd نصب هستن) بازي ميكنماميد وارم كمك كنين
    درود بر شما

مثل هر نسخه بازی GTA در قسمت اجرا مشکلات زیادی داره که البته GTA V کمی بهینه تر شده , مشکل شما به احتمال خیلی زیاد از کرک بازی شماست , شما اخرین اپدیت منتشر شده برای این بازی رو دریافت کنید و بعدش از یک کرک سالم که داخل خود پوشه اپدیت هست استفاده کنید مشکلتون حل میشه .
    ( بیشتر مشکلات رو GTA با سری گرافیک های AMD داره اگر در بازی با افت فریم و یا بیرون پریدن بازی مواجه شدین حتما اخرین نسخه درایور رو دریافت کنید و اگر باز هم مشکل پابرجا بود نسخه ای که اوایل AMD برای بازی GTA V داده بود را دریافت و نصب کنید , البته سایت Rockstar برای بهینه شدن بازی کانفیگ تنظیم قسمت ویدیو مخصوص هربازی را قرار داده در صورت نیاز میتونید تهیه کنید )

موفق باشید

9. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •