صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 18

موضوع: مشکل بازی اسپلینتر سل بلک لیست

1. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل بازی اسپلینتر سل بلک لیست

سلام دوستان من بازی اسپلینتر سل بلک لیست را نصب کردم اما تو فیلم هاش فقط صدا نداره

2. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نسخه ی Black Box این بازی رو نصب کردید؟ (منظورم ورژن کرک این بازیه)

3. نمایش تشکر

4. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نه راستش بدون کرک دارم بازی میکنم:اگه کرک میخواد لطف میکنید لینکشا بذارید:===================================== ================== یه مشکل دیگه رفیق :تو مرحله اول کمی که میرم جلو وقتی تو هواپیما هستم میخواد سیو کنه بازی متوقف میشه هیچ اخطاری هم نمیده

5. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali hosein
    نه راستش بدون کرک دارم بازی میکنم:اگه کرک میخواد لطف میکنید لینکشا بذارید:===================================== ================== یه مشکل دیگه رفیق :تو مرحله اول کمی که میرم جلو وقتی تو هواپیما هستم میخواد سیو کنه بازی متوقف میشه هیچ اخطاری هم نمیده
    بازی باگ داره ظاهراً و نسخه ش مشکلی داره. در گوگل سرچ کنید: "دانلود بازی Splinter Cell: Black List" و از سایت های معتبر ایرانی نسخه ی Reloaded رو دانلود کنید.
    در ضمن حتماً موقع بازی آنتی ویروس رو غیرفعال کنید و اینترنت رو هم قطع کنید (یا فایروال رو تنظیم کنید که بازی به اینترنت دسترسی نداشته باشه)

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

از این سایت دانلود کردم خوبهدانلود بازی Splinter Cell Blacklist برای PC با لینک مستقیم + کرکو از این کرکUntitled.jpg

8. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

از این سایت دانلود کردم خوبهدانلود بازی Splinter Cell Blacklist برای PC با لینک مستقیم + کرکو از این کرکUntitled.jpg
    بله سایت خیلی خوبیه. امّا احتمالاً نسخه ی Black Box رو دانلود کردید که بعضی وقتا مشکل داره این نسخه از بازی ها.

9. نمایش تشکر

10. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز برطرف نشدمیخواد سیو کنه می ایسته

11. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز برطرف نشدمیخواد سیو کنه می ایسته
    عرض کردم سورس بازی مشکل داره. نسخه ی Reloaded رو دانلود و نصب کنید.

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز یعنی شما می گید بازی را از سایت دانلود کن و نصب کن :خوب اگه اینجوری بود نمیرفتم بازی بگیرم

14. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز یعنی شما می گید بازی را از سایت دانلود کن و نصب کن :خوب اگه اینجوری بود نمیرفتم بازی بگیرم
    خب واقعاً سورس بازی که مشکل داشته باشه کاریش نمیشه کرد. من خودم زیاد گرفتار این چیزا شدم. وقتی با آپدیت درایور ها حل نشه یعنی سورس بازی مشکل داره.

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •