صفحه 3 از 5 اولین 12345 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 41

موضوع: ارور در بازی Call of Duty Ghosts

1. عضو ممتاز digital_2013 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    خواهش، والا از اونجایی که من سیستمم از کال 9 به بعد رو کشش نداره و نصب هم نکردم زیاد نمیتونم راهنماییت کنم چون عینی ندیدم مشکل رو. ولی متن خطا رو مطالعه کردم میگه که یه نرم افزار مانع از اجرای صحیح بازی میشه.شما اگه از صحت فایلات اطمینان داری کرک کرک کرک این و باید ببینی مشکل داره یا نه.بنده اگه سیستمم بازی رو اجرا میکرد قطعا اورجینال گیم رو میگرفتم.قیمت بک آپ استیم از خودش ارزون تره.نقد های زیادی برای cod ghosts نشر پیدا کرده که منفی توشون زیاد بوده مثلا لگ تو بازی یا یه همچین چیزایی.اگه سیستمت در حد اجرای cod aw هست اونو تا دو ماه واستا بعد اورجینالش و بخر.شما در کل شاید چیزی حدود 60 تومن خرج کنی برای بازی اورجینال که بنظرم ارزشش رو داره البته چون بازی تازه عرضه شده قیمت اینقدره و تا چند ماه دیگه کاهش پیدا میکنه.
    سلام خیلی ممنون از شما ببینم چی میشه درست نشد ولش می کنم
    راستی یک چیزی از کحا می تونم آخرین نخسه dx را دانلود کنم؟ یعنی مستقیم از خود سایت ماکروسافت؟ کارت گرافیکم gtx 650 است و می دونم dx11 روش نصبه می خواهم بدهم دیکه جدیدترش نیومده مثلا 11.1 یا بالاتر؟
    خیلی ممنون از شما
    انشاالله همیشه موفق باشی

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط digital_2013
    سلام خیلی ممنون از شما ببینم چی میشه درست نشد ولش می کنم
    راستی یک چیزی از کحا می تونم آخرین نخسه dx را دانلود کنم؟ یعنی مستقیم از خود سایت ماکروسافت؟ کارت گرافیکم gtx 650 است و می دونم dx11 روش نصبه می خواهم بدهم دیکه جدیدترش نیومده مثلا 11.1 یا بالاتر؟
    خیلی ممنون از شما
    انشاالله همیشه موفق باشی
    شما با نصب آخرین درایور کارت گرافیکتون ، آخرین ورژنی که سخت افزار پششتیبانی میکنه براتون نصب میشه، اگر بخواین دایرکت ایکس رو از مایکرو سافت دانلود کنید دانلود شما با یک اپ دانلودر انجام میشه که این خوب نیست، بهترین روش نصب خود دایرکت ایکس هست.برادر گوگل هستند در خدمتتون سرچ کنید " دانلود directx 11 "
    موفق باشید.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من مشکلی دارم دوستان من بازی کامل نصب کردم کامل هم کرک کردم وقتی بازی اجرا می کنم به این مشکل بر خوردم امامی دانم به رم ایراد گرفته آیا راهی هست ایراد نگیره کرکش آمده برای رم 4

وقتی گزینه yes می زنم بازی اجرا بشه وارد که میشه دیگه هیچی نمیاد صفحه مانیتورم میشه در حالت خاموش وقتی ALT+F4 می گیرم از اون اجرا بازی بیاد بیرون تا وارد ویندوز شم

آخرین درایور کارت گررافیک هم نصب کردم + دایریکس 11

رم :4 گرافیک 2 گیگ gt630 مدل انویدیا سی پی یو : core i3
    تصاویر پیوست شده

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    من مشکلی دارم دوستان من بازی کامل نصب کردم کامل هم کرک کردم وقتی بازی اجرا می کنم به این مشکل بر خوردم امامی دانم به رم ایراد گرفته آیا راهی هست ایراد نگیره کرکش آمده برای رم 4

وقتی گزینه yes می زنم بازی اجرا بشه وارد که میشه دیگه هیچی نمیاد صفحه مانیتورم میشه در حالت خاموش وقتی ALT+F4 می گیرم از اون اجرا بازی بیاد بیرون تا وارد ویندوز شم

علی جان بازی رم فیکس نداره؟از رم فیکس استفاده کن بعد میتونی با همین سیستم روی اخرین رزولوشن و کیفیت بازی کنی.(البته استفاده از رم فیکس گرافیک بازی رو پایین میاره ولی از هیچی بهتره)

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام من بازی تونستم بیارم بالا دلیلش این رزولیشن مانیتورم بود که 20 اینچ هست با رزولیشن 1360 در 768 ساپورت می کنه من سیو بازی دیگران ریختم آورد بالا ولی مشکل می خوام از اول بازی کنم وسطاش این پیغام می ده
    insuffient free disk space plase free atleast 5 mb of free space on game drive .

من فضای زخالی زیاد دارم همه درایور هام 100 الی 200 گیگ خالی هست

10. نمایش تشکر

11. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124

سلام

دوست عزیزاگه دقت می کردید درقسمت کامنت حداقل مموری لازم برای اجرای این بازی 6گیگ درج شده بود ولی برای حل این مشکل کرک Ram fixوجود داره که ازقسمت پیوست زیرمیتونید دانلودواجراش بکنید.

Password: forum.softgozar.com

نوشته اصلی توسط ali68124
    سلام من بازی تونستم بیارم بالا دلیلش این رزولیشن مانیتورم بود که 20 اینچ هست با رزولیشن 1360 در 768 ساپورت می کنه من سیو بازی دیگران ریختم آورد بالا ولی مشکل می خوام از اول بازی کنم وسطاش این پیغام می ده
    insuffient free disk space plase free atleast 5 mb of free space on game drive .

من فضای زخالی زیاد دارم همه درایور هام 100 الی 200 گیگ خالی هست
    یعنی شما باافزایش رزولوشن مانیتورتونستیدبازی رواجراش بکنید؟

درموردمشکل کمبودفضا برنامه Glary Utilites رودانلودوبااین نرم افزاررجیستری روپاکسازی بکنید.
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط Microtel : 10-11-2014 در ساعت 00:31 دلیل: اصلاح توضیحات
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز digital_2013 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام خدمت همه
    بچه ها با این آموزش مشکل stop working حل میشه به نظرتون؟
    ==============================
    -البته باید بدانید که برای کسانی که ارور stop working میدهد ، باید ویندوز 8 را به 7 تغییر دهند و بعد مراحل زیر حتما انجام دهند.

-پاک کردن ریجستری با نصب برنامه زیر و با استفاده از آموزش تصویری زیر .

دانلود نرم افزارGlary utlitis

===================
    ممنون
    موفق باشین

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام اگر میشه دوستان تو تنظیمات بازی برن رزولیشن خود را به 1360 در 768 در بیارن و یو کنن و سیوشون به من بدن چون بنده رزولیشن مانیتورم نمیکشه چون وقتی بازی اجرا می کنم بازی بالا نمیاد مانیتورم در حالت خموش می باشد

16. نمایش تشکر

17. عضو ممتاز digital_2013 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام خدمت همه
    بچه ها یک چیزی وقتی کامپیوتر را ریست یا خاموش روشن می کنم تو بازی میره ولی وقتی دارم یکم جلو میرم گیر می کنه و این اخطارو میده:
    1001.jpg
    گرافیک gtx 650 ddr5
    یکی از چیزهای جالبی که است اینه که اسم این اخطارو تو گوگل زدم نوشته بود آخرین نخسه dx را دانلود کنید من هم همین کارو کردم ولی باز اجرا نشد و بعدش با کلیک کردن اخطار:

عجیب نیست؟
    اصلا از بازی منصرف شدم فقط الان نمی تونم بازی را جذف کنم تو بخش کنترل پنل ویندوز نیست یعنی قبلا بود وقتی پاک کردم بازی پاک نشد اصلا یک کمکی بکنید به خدا که کامل پاکش کنم خسته شدم دیگه و منصرف شدم از ادامه بازی
    ممنون
    موفق باشین

18. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط digital_2013
    سلام خدمت همه
    بچه ها یک چیزی وقتی کامپیوتر را ریست یا خاموش روشن می کنم تو بازی میره ولی وقتی دارم یکم جلو میرم گیر می کنه و این اخطارو میده:
    1001.jpg
    گرافیک gtx 650 ddr5
    یکی از چیزهای جالبی که است اینه که اسم این اخطارو تو گوگل زدم نوشته بود آخرین نخسه dx را دانلود کنید من هم همین کارو کردم ولی باز اجرا نشد و بعدش با کلیک کردن اخطار:

عجیب نیست؟
    اصلا از بازی منصرف شدم فقط الان نمی تونم بازی را جذف کنم تو بخش کنترل پنل ویندوز نیست یعنی قبلا بود وقتی پاک کردم بازی پاک نشد اصلا یک کمکی بکنید به خدا که کامل پاکش کنم خسته شدم دیگه و منصرف شدم از ادامه بازی
    ممنون
    موفق باشین
    این مشکلو منم هم داشتم. هر کاری کردم راه حلی براش پیدا نکردم. یعنی را‌حل پیدا می‌کردم امّا به جواب نمی‌رسیدم. به نظر من شما باید از خیر این مرحله‌ای که هستی بکذری و از مرحله بعد شروع کنی. واسه من هم در یک مرحله خاصّی این اتفاق می‌افتاد.
    برای پاک کردنش هم اگه تو گزینه‌های کنترل پنل نیست فولدر بازی رو پاک کن و بعد با یک برنامه‌ی آنستالر مانند Advanced Unistaller ریجستریت رو هم جست‌وجو کن که اگر اثری ازش باشه پاک بشه.

در ضمن دوستان اگه راحلی دارن بگن شاید جواب داد.

19. نمایش تشکر

صفحه 3 از 5 اولین 12345 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)