با سلام
خواهشا اگه کسی میتونه برام بگه که چطور قابلیت چندلمسی لبتاب acer aspire E1-572G را فعال کنم
با تشکر
با سلام
خواهشا اگه کسی میتونه برام بگه که چطور قابلیت چندلمسی لبتاب acer aspire E1-572G را فعال کنم
با تشکر
سلام دوستان.لبتاب ACER E1 572G دارم صفحه لمسی اش کار نمیکنه لطفا راهنایی کنید. ماوس بخوبی کار میکنه.
باسپاس
سلام دوستان. من هم این مشکلو دارم..لبتاب ACER E1 572G دارم صفحه لمسی اش کار نمیکنه لطفا راهنایی کنید. ماوس بخوبی کار میکنه.
باسپاس
سلامسلام دوستان.لبتاب ACER E1 572G دارم صفحه لمسی اش کار نمیکنه لطفا راهنایی کنید. ماوس بخوبی کار میکنه.چطور بفهمیم تاچ پد غیر فعاله؟ یا نصب شده؟
باسپاس
سلام.
معمولاً باید تو سایت سازنده مدل لپ تاپ رو پیدا و آخرین نسخه درایور تاچ پد رو دانلود و نصب کنید.
من صفحه مربوط به لپ تاپ شما رو چک کردم، ولی acer فقط مشخصات و لینک فروش لپ تاپ رو گذاشته و جایی مربوط به پشتیبانی و بروزرسانی درایور و اینا توش نیست. اگه همراه لپ تاپ CD یا DVD هست درایور تاچ پد باید توش باشه. اگه گمش کردین یا همراتون نیست، بنده به شما Auslogics Driver Updater رو پیشنهاد میکنم. آخرین نسخه اش رو نصب و کرک کنید، بعد بزارید اسکن کنه. نسخه جدید تمام درایورهایی که کهنه شدن رو براتون میاره که درایور تاچ پد رو هم شامل میشه.
مزیت Auslogics Driver Updater نسبت به بقیه نرم افزارهای بروزرسانی درایور:
1- سرعت بالای سرورهاش
2- داشتن بانک درایور کامل و بروز
3- نسخه کرک شده اش موجود هست
4- Auslogics یکی از شرکت های تولید نرم افزار معتبر و شناخته شده هست
5- درایور اشتباهی نصب نمیکنه. دقیقاً همونی که برای سخت افزار و سیستم عامل شما هست رو دانلود و نصب میکنه
شخصاً برای بروزرسانی درایور LAN و صدا و مواردی که حتی از سایت مربوطه هم نمیشه گیر آورد ازش استفاده میکنم و خیلی عالیه.
موفق باشید.![]()
سلام.سی دی درایو لبتاب گذاشتم درایور لبتاب نصب بود.شایدموقتا لمسی راغیرفعالش کردن...
دوستان عذر میخوام. فکر کردم منظورتون تاچ پد هست، الان دقت کردم دیدم صفحه لمسی رو میگین.
نمیدونم برای صفحه لمسی هم درایور لازمه یا نه. محض اطمینان یکبار با Auslogics Driver Updater اسکن کنید ببینید چیزی مربوط به صفحه نمایش میاره یا نه.
از کدوم سیستم عامل استفاده میکنید؟
اگه ویندوز 7/8/8.1 دارید از System Properties چک کنید ببینید جلوی Pen and Touch چی نوشته؟ Available هست یا نه؟
سلام فک کنم نداره.پس چرا قسمت toch pad
در صفحه کلید تعبیه شدهScreenshot (3).png
آره صفحه مانیتور لمسی نیست .اون قسمتی که با انگشت بجای موس باهاش کار میکنی را میگم.تصویر0866.jpg
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها