صفحه 1 از 7 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 63

موضوع: بررسی مشکلات عمومی لپ تاپ و نوت بوک

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

پیش فرض بررسی مشکلات عمومی لپ تاپ و نوت بوک

سلام.

دوستان لطفاً سوالات و مشکلات عمومی تون در مورد لپ تاپ و نوت بوک رو در این تاپیک مطرح کنید.

برای مشکلات رایج مثل "مشکل باتری لپ تاپ" و "مشکل بوت کردن لپ تاپ" و ... تاپیک های جدا به زودی ایجاد میشن.

تا اون موقع میتونید هر سوالی در مورد لپ تاپ و نوت بوک داشتید در همین تاپیک مطرح کنید، بعد پست هایی که نیاز به جابجایی دارن رو به تاپیک مخصوص خودش منتقل میکنیم.

موفق باشید.
    تصاویر پیوست شده
    • touch.png (114.7 کیلو بایت, 61 نمایش)

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    یک لپ تاپی هست که هاردش توسط dvd ویندوز پارتیشن بندی شده و همه پارتیشن ها primary هستند.حالا بنده میخوام هارد این لپ تاپ رو مجدد پارتیشن بندی کنم.
    میخواستم بدونم راه اصولی برای انجام دادن این کار کدومه؟
    دیسک بوت acronis رو هم دانلود کردم.
    برای برگرداندن هارد به حالت کارخانه باید چیکار کنم؟توسط همین دیسک بوت کل پارتیشنها رو delete کنم ،حله؟فکر کنم با این کار هارد یکپارچه میشه.اما آیا این راه ،راه اصولی و صحیشه؟
    ممنون از کمکهاتون

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط TerМiпAтoR
    سلام دوستان
    یک لپ تاپی هست که هاردش توسط dvd ویندوز پارتیشن بندی شده و همه پارتیشن ها primary هستند.حالا بنده میخوام هارد این لپ تاپ رو مجدد پارتیشن بندی کنم.
    میخواستم بدونم راه اصولی برای انجام دادن این کار کدومه؟
    دیسک بوت acronis رو هم دانلود کردم.
    برای برگرداندن هارد به حالت کارخانه باید چیکار کنم؟توسط همین دیسک بوت کل پارتیشنها رو delete کنم ،حله؟فکر کنم با این کار هارد یکپارچه میشه.اما آیا این راه ،راه اصولی و صحیشه؟
    ممنون از کمکهاتون
    سلام.

به نظر من روشی که خودت گفتی هیچ مشکلی نداره. یعنی با یه بوت دیسک تمام پارتیشن هاتو delete و مجدداً پارتیشن بندی کنی.

اگر قراره لپ تاپ رو نگه داری همین کار کافیه.

اگر قراره لپ تاپ رو بفروشی و میخوای فایل هات غیر قابل بازیابی باشه باید بعد از فرمت با یک برنامه File Shredder بزاری فضای خالی رو چندبار Overwrite کنه.

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام.

به نظر من روشی که خودت گفتی هیچ مشکلی نداره. یعنی با یه بوت دیسک تمام پارتیشن هاتو delete و مجدداً پارتیشن بندی کنی.

اگر قراره لپ تاپ رو بفروشی و میخوای فایل هات غیر قابل بازیابی باشه باید بعد از فرمت با یک برنامه File Shredder بزاری فضای خالی رو چندبار Overwrite کنه.
    دستت درد نکنه شاهین جون
    فقط وقتی همه رو delete کردم برای پارتیشن بندی از منوی سمت راست کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟
    split یا resize یا ad mirror یا ...؟

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

دستت درد نکنه شاهین جون
    فقط وقتی همه رو delete کردم برای پارتیشن بندی از منوی سمت راست کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟
    split یا resize یا ad mirror یا ...؟
    همه رو که delete کردی دیگه پارتیشنی نیست که resize یا split کنی. همه فضای هارد Unallocated ـه تو این حالت. Create Partition رو انتخاب میکنی، بعد سایز مورد نظر رو وارد میکنی تا اون مقدار از Unallocated Space کم و به پارتیشن تبدیل بشه.

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    همه رو که delete کردی دیگه پارتیشنی نیست که resize یا split کنی. همه فضای هارد Unallocated ـه تو این حالت. Create Partition رو انتخاب میکنی، بعد سایز مورد نظر رو وارد میکنی تا اون مقدار از Unallocated Space کم و به پارتیشن تبدیل بشه.
    سلام مجدد شاهین جون
    من همه رو delete کردم.بعد یک پارتیشن primary با dvd ویندوز ساختم تا اون پارتیشن 350 مگ هم ساخته بشه.الان dvd ویندوز رو دراوردم و cd بوت acronis رو گذاشتم.وقتی create new volume رو میزنم و سایز پارتیشن رو انتخاب میکنم،در حالت پیشفرض گزینه File system روی ExT3 تنظیم شده!باید به NTFS تغییرش بدم؟
    و سوال دوم اینکه قسمت volume lable رو باید خالی بذارم؟(در حالت پیشفرض خودش خالی هست !)

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@TerМiпAтoR . با سلام . امیر جان بله حتما باید به NTFS تغییر بدید و سوال دوم هم اگه جای volume lable را خالی بزارید خودش پیش فرض عمل میکنه (: Local Volume یا : Local Disk ) و اگه خواستید با نام دلخواهتون باشه که هرچه خواستید بزارید , مثلا اگه خواستید یه پارتیشن را با نام Music یا Video و یا software و ... قرار بدید . البته ذکر یه نکته : اگه درایو ویندوز را ساخته اید و حجمی را به ان در زمان ساخت توسط دیسک ویندوز اختصاص داده اید , پس بقیه درایو ها را لاجیکال و مابقی ... که عرض شد

البته اگه نقل قول نزدم واسه این بود اگه خواستید میتونید منتظر جواب اقا شاهین هم باشید
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام.

اگه بخوایی از برنامه یا ویژگی File Shredder استفاده کنی باید فایلی باشه وگرنه نمیشه .

16. نمایش تشکر

17. نمایش اطلاعات

سلام خدمت همه دوستان
    این لپ تاپ ما هم کلی دردسر واسمون درست کرده
    مشکل جدید اینه که بسیار داغ میکنه و با نرم افزار aida64 دماها رو که چک کردم به طور میانگین 65تا70 نشون میده.
    حالا میخوام بدونم کلا استفاده از این پایه های خنک کننده رو توصیه میکنید؟آخه شنیدم گاهی اثر معکوس دارند!
    و اگر بله چه مدل و مارکی رو؟
    ممنون

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام خدمت همه دوستان
    این لپ تاپ ما هم کلی دردسر واسمون درست کرده
    مشکل جدید اینه که بسیار داغ میکنه و با نرم افزار aida64 دماها رو که چک کردم به طور میانگین 65تا70 نشون میده.
    حالا میخوام بدونم کلا استفاده از این پایه های خنک کننده رو توصیه میکنید؟آخه شنیدم گاهی اثر معکوس دارند!
    و اگر بله چه مدل و مارکی رو؟
    ممنون
    سلام امیر جون.

وقتی دما میرسه به 65-70 پردازنده تو چه وضعیتیه؟ Full-load ، Half-load یا Idle ؟

تو حالت Half-load دمای 50-55 و تو حالت Full-load دمای 65-75 برای لپ تاپ طبیعیه. (بدون کولرپد)

از این کولرپد ها هم میتونی استفاده کنی. 7-8 درجه ای دما رو پایین میارن. برند یا مدل خاصی نمیشناسم. فقط بگرد چیزی پیدا کن که:

1- از نظر تعداد و سایز فن همچین پر و پیمون باشه.

2- طوری باشه که لپ تاپ روش ثابت بایسته و هی تکون نخوره.

3- کابلش نازک و بی دوام نباشه. بارها دیدم از بس کابل کولرپدها نازکه، بعد چند ماه کابلش خراب میشه و هی قطع و وصل میکنه.

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 7 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •