صفحه 7 از 7 اولین ... 567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 63 از مجموع 63

موضوع: بررسی مشکلات عمومی لپ تاپ و نوت بوک

1. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط m.m
    ممنون که جواب میدین فقط این سایت لنو هس که درایو گرافیک ویندوز10 را گذاشته
    این یکی نشان میده که گرافیک نصب شده و وقتی که درایو را دانلود کردم و نصب کردم چیزی اتفاق نیفتاد و فک کنم نصب شده
    این عکس مربوط به بازی فوتبال هس که گرافیکمو بد شناخته
    و این یکینشان میده که گرافیک من روی اینتل نصب شده الان موندم با این که سایت درایو گرافیک را گذاشته و نصب کردم چرا گرافیکمو نشناخته میشه اینم راهنمایی کنید
    دورد
    تمام مراحل رو درست طی کردید , همینطور در قسمت Display Adapter بعد یا قبل از نصب در اونجا لیست درایورها فعال نشان داده میشه پس مشکلی نداره .
    اما اشتباه شما راجع به بازی هست , خب البته کمتر کسی پیدا میشه که فوتبال بازی نکنه و سلیقه منو شما در انتخاب فوتبال یکی هست , منم سری PES دارم و بعد از نصب مثل شما در قسمت Specifications در قسمت GPU همین رو نشون میده یعنی PES برای اجرا از گرافیک Itel استفاده میکنه , خب این یک امر طبیعی هستش چون بازی PES از گرافیم نسبتا بالایی برخوردار نیست سیستم نیازی به سوییچ کردن گرافیک ها نمیبیند
    اما شما میتونین خودتون به اسانی اون رو سوییچ کنین :

اول بر روی اپلیکیشن اجرایی بازی راست کلیک و گزینه Run With Graphic Processor رو انتخاب و در تب باز شده High Performance رو برگزینید و بعد بازی بر روی گرافیک AMD شما اجرا میشود

روش دیگر سوییچ کردن بازی از طریق درایور کارت هست : کنترل پنل کارت گرافیک رو باز کنید و بعد بر روی گزینه Power برید Switchable Graphic رو اتنخاب و بعد هر بازی رو که میخواین فقط بر روی کارت AMD شما اجرا بشه رو انتخاب کنید .

در مورد جمله اخری که گفتین { چرا گرافیکمو نشناخته } گرافیگ شما الان شناخته شدست اما این عکسی که از سطر اخر ضمیمه کردین نشان دهنده گرافیکی هست که در حال پردازش صفحه نمایش سیستم شما هستش و به این معنی نیست که گرافیک مجزا شما { AMD } رو نشناخته , البته شما میتونین گرافیک Intel رو از حالت پیشفرض نمایش صفحه در بیارین که اینکار به نظر من اصلا نیازی نیست .

موفق باشید

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

لپ تاپ من asus k55d هست
    تا چند روز پیش که جنرالز رو بازی میکردم مشکلی نبود
    ولی الان که Call of Duty Modern Warfare رو بازی میکنم بعد 7-8 دیقه سیستم کلا خاموش میشه
    شات داون میشه

با درایو پک سولوشن آخرین ورژن چک کردم کارت گرافیکم نیاز به آپدیت نداره

مشکل از کجا میتونه باشه؟

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط #elahe#
    لپ تاپ من asus k55d هست
    تا چند روز پیش که جنرالز رو بازی میکردم مشکلی نبود
    ولی الان که Call of Duty Modern Warfare رو بازی میکنم بعد 7-8 دیقه سیستم کلا خاموش میشه
    شات داون میشه

با درایو پک سولوشن آخرین ورژن چک کردم کارت گرافیکم نیاز به آپدیت نداره

مشکل از کجا میتونه باشه؟

لپتاپ اگه خاموش میشه (ریست نه ها) احتمالا بخاطر گرمای بیش از حد پردازنده یا گرافیک هه
    دو مورد رو چک کنین :
    همون بازی های قبلی رو چک کنین و ببینین بازم خاموش میشه یا نه؟
    با نرم افزار AIDA64 دمای همه ی قطعات رو ببینین چقدره در حالت عادی و همینطور با تست کردن و لود 100 درصد 100 گذاشتن با همین نرم افزار ، ببینین دماش تا چقدر میره و آیا در حالت تست ، بازم خاموش میشه یا نه؟ برای دیدن دما و تست هم توی این نرم افزار ، از منوی Tools گزینه ی System Stability Test رو بزنین
    این برای قضیه ی خاموش شدن هست نه ریست کردن ها

-------------------
    اگه درایورها رو آپدیت میکنین ، سعی کنین مستقیم از سایتش دانلود و نصب کنین و کمتر از پک های عمومی درایور استفاده کنین
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

صفحه 7 از 7 اولین ... 567

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •