نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
سلااام..ممنون
میگم که قبل از اینکه بخواد هارد و بخونه قبل از شروع برای بالا اومدن ویندوز..روی لوگو ام اس آی گیر میکنه..یعنی یه جورایی نمیتونه کانکت بشه به هارد.وقتی روشن میکنم حتی اجازه نمیده من delete بزنم بره تو تنظیمات
من خودم شخصا اقدام به آپدت بایوس نکردم..اما سیستمی هست که دایم به اینترنت وصله.
آخه چرا لپتاپ میگیرین؟ چه موجی هه که همه دارن میرن سمت لپتاپ . صد بار میگیم آقا والا سیستم از هر لحاظ بهتره
احتمالا بایوس اش مشکل داره که باید اطلاعاتش ریست شه . که یا باید باتری بایوس رو دربیاری یا باید از کلیر c-mos استفاده کنی که چون لپتاپه نمیدونم باید چی کار کرد
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام
مشکل در ریستارت و شات داون لب تاپم به وجود آمده بطوریکه وقتی ریستارت میکنم، ویندوزم خاموش میشود یا وقتی شات داون میکنم صفحه میره چراغ هارد هم خاموش میشه ولی فن لب تاپ کار میکنه یه جورایی تو عملیات شات داون بین خاموش و روشن هستش یا وقتی میره اسلیپ هرکار میکنی روشن نمیشه باید پاور رو چند لحظه نگه دارم تا خاموش بشه بعد دوباره روشنش کنم. بطور کل ریستارت از کار افتاده و شات داون هم همینطور، چندین بار ویندوز عوض کردم بازم درست نشد حتی سیستمم رو Fdisk کردم بازم درست نشد.بنظر شما مشکل چیه و چه راه حلی میدید.تشکر
جوابا روبروی سوالات جواب دادم
ویندوز 7 و 8.1 و 10 را نصب کردم ولی بازم این مشکل هست.
بایوس را آپدیت نکردم چون سایت سازنده ی آن Phoenix نرم افزار آپدیت آن را پولی قرار داده و از طریق دیگری نمیتوانم آپدیت کنم
هر دفعه هم این ویندوزها به صورت تکی نصب کردم مشکل پابرجا بود
ممنون از پاسخگویی شما
بله چون داخل "" قرار داده بودید متوجه نشده بودم. این راه ها را امتحان کنید و نتیجه رو بگید:
تنظیمات بایوس رو به حالت اولیه برگردونید.
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید.
مهم تر از همه و شاید کاراتر از همه، با استفاده از نرم افزار Driver Pack Solution (نسخه ی DVD) تمامی درایورها رو آپدیت کنید حتی تمامی Chipset ها.
این که 3 نسخه ی ویندوز متفاوت رو تست کردید و بازم مشکل پابرجاست عجیبه واقعاً، این راه ها رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
تنظیمات بایوس رو به حالت اولیه برگردوندم
کارت گرافیکم آخرین ورژنش رو نصب کردم
تمام درایورها و چیبست ها هم آپدیت کردم ولی مشکل پا برجاست
البته فکر کنم از وقتی ویندوز 10 رو نصب کردم اینطور شد بعدش پاک کردم و ویندوزهای دیگه هم امتحان کردم دیگه درست نشد
واقعا منم تعجب کردم چرا اینطور شده.