صفحه 2 از 7 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 63

موضوع: بررسی مشکلات عمومی لپ تاپ و نوت بوک

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

wastedداداش کیبوردم انگلیسی بود با کیبورد مجازی ویندوز یه کم سخت بود نوشتن الان با برچسب حل شد امیدوارم منظورمو خوب برسونم.dell5020اکبند بارم8وهارد1ترابایت وهمون سی پی یو وگرافیکی که راهنمائی کردید وکارتن خریدم 1550000ویندوز سون 64بیت نصب کردم ولی 8 تا قطعه رو نشناخت و با هر بدبختی بود 7 تا رو شناسوندم(اینترنتم 128 خیلی سخت بود)حالا چندتا مشکل دارم:1-وبکم درایورش وصله و روشن میشه اما هیچی نشون نمیده چراغ کنار وبکم هم روشن نمیشه 2-دکمه های ردیف بالا مثل عقب جلو کردن اهنگ وصدا کار میکنن ولی جا به جا هستن(2 تا احتمال میدم یا شرکت برچسبهار اشتباه زده یا اپدیت مربوط به صفحه کلید میخواد ودکمه های نور صفحه(کم و زیاد) کار نمیکنن.3-یکی از درایورها هنوز نصب نیست و نمیدونم چی هست و کدوم رو باید دانلود کنم(چون اینترنتم پائینه و حجمها بالاس انقدر اشتباه دانلود کرم خسته شدم).4.نمیدونم گرافیک amd نصبه یا نه؟مگه نباید در دیویس منیجر بیاد؟مثلاگرافیک اینتل رو دانلودونصب کردم اسمش اومد در دیویس منیجر.شماره سریا دستگاه رو برای سرچ تو سایت دل میزارم(خودش درایورهارو پیدا میکنه حتی نوع ویندوز رو هم تشخیص میده)شاید نیاز شدhg9kfv1باید با قند شکن بری .اینم اخرین عکس از دیویس منیجرمCapture.JPG

2. نمایش تشکر

3. sahar_sunrise آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    یه مدتیه که نمیتونم بدون فیلترشکن هیچ سایتی غیر از google و سایت مریوط به شبکه اینترنتم رو باز کنم از چند نفر که از همین شبکه(مخابرات) استفاده میکنند پرسیدم دیدم فقط مشکل از لپ تاپ منه. وقتی این مشکل پیش میاد حتی با فیلترشکن هم نمیتونم با IDM چیزی دانلود کنم یه ارور از تنظیمات فایروال میاد همین قسمت rules و این چیزا چک کردم ولی سر در نیاوردم،حتی DAP هم دانلود کردم ولی بازم کار نکرد. یه چند روز پیش بدون اینکه بدونم چطوری درست شد ولی باز دوباره روز از نو روزی از نو! با نت ایرانسل که میرم مشکلی نداره واسه همین اصلا سردرنمیارم.
    اگه میشه کمکم کنید

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sahar_sunrise
    سلام
    یه مدتیه که نمیتونم بدون فیلترشکن هیچ سایتی غیر از google و سایت مریوط به شبکه اینترنتم رو باز کنم از چند نفر که از همین شبکه(مخابرات) استفاده میکنند پرسیدم دیدم فقط مشکل از لپ تاپ منه. وقتی این مشکل پیش میاد حتی با فیلترشکن هم نمیتونم با IDM چیزی دانلود کنم یه ارور از تنظیمات فایروال میاد همین قسمت rules و این چیزا چک کردم ولی سر در نیاوردم،حتی DAP هم دانلود کردم ولی بازم کار نکرد. یه چند روز پیش بدون اینکه بدونم چطوری درست شد ولی باز دوباره روز از نو روزی از نو! با نت ایرانسل که میرم مشکلی نداره واسه همین اصلا سردرنمیارم.
    اگه میشه کمکم کنید
    سلام احتمالا تنظیمات پروکسی مرورگرتون روی ف**تر ش..ن ستsetشده.که باید موقعی که از قند شکن!!استفاده نمیکنید تیک مربوط به پروکسی(همون قندشکن)رو بردارید.وموقع استفاده از قند شکن تیک مربوط به پروکسی(همون قندشکن)رو بزاریدوگرنه سایتی رو باز نمیکنه.نوع مرورگرتون(موزیلا یا کروم یا اکسپلور یا.....)بنویسید تا بیشتر راهنمائئ کنیم.اینترنت من مخابرات مشکلی نداره.برای تست فایروال هم بدون اینکه چیزی رو دستکاری کنید فایروال ویندوز وانتی ویروس رو برای چند دقیقه کلا خاموش کنید اگه درست شد مشکل از تنظیمات فایراله(که بعیده)اگرم درست نشد قطعا از مورد اولیه که گفتم.برای دانلود با idmهم هم دو حالت داره اگه از سایتهای فی**..ر دانلود کنید تا پروکسیidmرو ست نکنید دانلود نمیکنه یا شایدم idmتو لیست غیر قابل اطمینان فایرواله و اجازه ی دانلود نداره(بعید میدونم).کلا شما یه بار فایروال ویندوز وانتی ویروس رو خاموش کنید تست کنید اگر درست شد که مشکل پیدا میشه اگر درست نشد نوع شیلتر ش*ن و نوع مورگر رو بنویسید تا با تصاویر توضیح بدم.(یادتون نره در اخر انتی ویروس و فایروال رو روشن کنید)

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط milad hajilo
    سلام احتمالا تنظیمات پروکسی مرورگرتون روی ف**تر ش..ن ستsetشده.که باید موقعی که از قند شکن!!استفاده نمیکنید تیک مربوط به پروکسی(همون قندشکن)رو بردارید.وموقع استفاده از قند شکن تیک مربوط به پروکسی(همون قندشکن)رو بزاریدوگرنه سایتی رو باز نمیکنه.نوع مرورگرتون(موزیلا یا کروم یا اکسپلور یا.....)بنویسید تا بیشتر راهنمائئ کنیم.اینترنت من مخابرات مشکلی نداره.برای تست فایروال هم بدون اینکه چیزی رو دستکاری کنید فایروال ویندوز وانتی ویروس رو برای چند دقیقه کلا خاموش کنید اگه درست شد مشکل از تنظیمات فایراله(که بعیده)اگرم درست نشد قطعا از مورد اولیه که گفتم.برای دانلود با idmهم هم دو حالت داره اگه از سایتهای فی**..ر دانلود کنید تا پروکسیidmرو ست نکنید دانلود نمیکنه یا شایدم idmتو لیست غیر قابل اطمینان فایرواله و اجازه ی دانلود نداره(بعید میدونم).کلا شما یه بار فایروال ویندوز وانتی ویروس رو خاموش کنید تست کنید اگر درست شد که مشکل پیدا میشه اگر درست نشد نوع شیلتر ش*ن و نوع مورگر رو بنویسید تا با تصاویر توضیح بدم.(یادتون نره در اخر انتی ویروس و فایروال رو روشن کنید)
    این دو عکس هم نحوه ی تنظیم پروکسی مرورگره شاید کمکتون کنهکروم.JPGCapture.JPG

8. نمایش تشکر

9. sahar_sunrise آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اتفاقا این تنظیمات مرورگر رو چک کردم هم کروم هم موزیلا اونا درستند، این غیر فعال کردن فایروالو آنتی ویروسم امتحان کردم حتی یه روز کلا پاکش کردم ولی همونه.
    نود ورژن 7، فریگیت، مرورگرم رو هردوش تست کردم
    اگه مشکل از مرورگره نباید با نت ایرانسل هم جواب میداد idm هم با نت ایرانسل مشکلی نداره

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sahar_sunrise
    اتفاقا این تنظیمات مرورگر رو چک کردم هم کروم هم موزیلا اونا درستند، این غیر فعال کردن فایروالو آنتی ویروسم امتحان کردم حتی یه روز کلا پاکش کردم ولی همونه.
    نود ورژن 7، فریگیت، مرورگرم رو هردوش تست کردم
    اگه مشکل از مرورگره نباید با نت ایرانسل هم جواب میداد idm هم با نت ایرانسل مشکلی نداره
    درود . خیلی بعیده که از تنظیمات نتورک tcp \ ip 4 . 6 باشه , چون با اینترنت ایرانسل مشکلی ندارید حتما با isp سرویس دهنده تون تماس بگیرید و مشکلتون را بهشون بگید , اونا خودشون درست میکنند .

پیوست : این پنج پست اخر بزودی به بخش اینترنت . مباحث عمومی . مشکل در باز کردن بعضی سایتها . انتقال خواهد یافت . لطفا قبل از پست گذاشتن به عنوان تایپیک توجه فرمایید . با تشکر و سپاس
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. sahar_sunrise آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فردا رو یه لپ تاپ دیگه امتحانش میکنم اونوقت حداقل میشه فهمید مشکل از نت یا نه
    مرسی بچه ها

14. نمایش تشکر

15. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام/یه لپ تاپacer aspire5252-v305 داریم مشکل وای فای داره!به شرح زیر:
    اول به یه شبکه ی وای فای متصله بعد میده لیمیتت اکسس .مجبورا برای بقا به یه شبکه وای فای دیگه که اونم مال خودمونه وصل میشیم.اما...
    انگار وای فای خاموش میشه.دیگه به هیچ شبکه ایی وصل نمیشه.تا یه بار ری استارت بشه.گاهی اوقات بعد از وصل به وای فای دومی صفحه نمایشش خاموش میشه وچاره ایی نمیمونه تا دکمه ی پاور رو نگه داریم.
    این تا دیروز بود.مشکل یابی هم کردم چیزی نگفت ومن هم از ریستور استفاده کردم.اما هیچ تاثیری نداشت.درضمن از ویروس هم نیست من تا به حال 3بار سیستم عامل های زیر رو روش امتحان کردم.
    7ultimate
    7enterprise
    8
    ولی روهمشون همین طور بود.همین حالا روش8نصبه.بنابراین تشخیص دادم که سخت افزاریه برای همین دربخش سخت افزار بیانش کردم.
    نمایش امضاء

16. نمایش اطلاعات

سلاااام..دوستان عزیز.
    بنده یه لپ تاپ ام اس آی دارم موقع روشن کردن روی لوگو ام اس ای گیر میکنه..با یه نرم افزار واسه بدسکتور سرچ کردم اما چیزی نیافت.باید چن بار دستی خاموش روشن کنم تا به زور بیاد بالا.ممنون میشم راهنمایی کنید

17. نمایش تشکر

18. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

منظورت از بالا بیاد ، بالا اومدن ویندوزه یا خود برنامه پست و بایوس و اینا ها ...؟
    کجا گیر میکنه؟ موقه بالا اومدن ویندوز که نمیکنه؟؟
    نمایش امضاء

19. نمایش تشکر

صفحه 2 از 7 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •