با سلام خدمت همه اعضا انجمن.
دوستم یه لپ تاپ داره ک 2 تا گرافیک داره واسه همین موقع اجرای بازی pes2013 ب مشکل خوردیم میخواستم بدونم چطوری میشه گرافیک ضعیف لپتاپ ک intel HD4000 هستش رو از کار انداخت و لپتاپ فقط با گرافیک اصلی کار کنه؟؟؟؟
با سلام خدمت همه اعضا انجمن.
دوستم یه لپ تاپ داره ک 2 تا گرافیک داره واسه همین موقع اجرای بازی pes2013 ب مشکل خوردیم میخواستم بدونم چطوری میشه گرافیک ضعیف لپتاپ ک intel HD4000 هستش رو از کار انداخت و لپتاپ فقط با گرافیک اصلی کار کنه؟؟؟؟
نمایش امضاءقال الصادق عليه السلام :
مَن تَعَلَّمَ العِلمَ و َعَمِلَ بِهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ دُعِىَ فى مَلَكُوتِ السَّماواتِ عَظيما فَقيلَ: تَعَلَّمَ لِلّهِ و َعَمِلَ لِلّهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ؛
هر كس براى خدا دانش بياموزد و به آن عمل كند و به ديگران آموزش دهد، در ملكوت آسمانها به بزرگى ياد شود و گويند: براى خدا آموخت و براى خدا عمل كرد و براى خدا آموزش داد.
دوست عزیز
توضیحات کامل این کار رو در آدرس زیر می توانید مشاهده کنید :
مشکل اجرای بازی های جدید در لپ تاپ ها
لپ تاپ هایی که دو کارت گرافیک دارند معمولا یکی از آنها اینتل و به صورت آنبرد و دیگری کارت گرافیک قدرتمندتری هست.این قبیل یسیتمها باین شکل طراحی شده اند تا زمانیکه سیستم به انجام امور گرافیکی ینگین نیاز ندارد بتواند از کارت آنبرد که توان مصرف برق کمتری هم دارد استفاده کند تا عمر باطری لپ تاپ افزایش یابد و در زمانیکه به پردازش بیشتری نیاز دارد از کارت دوم بهره ببرد.معمولا این کار میبایست به صورت اتوماتیک فعال گردد.اگر چنانچه با مشکل مواجه هستید بهتر است به اینترنت متصل شده و درایور کات های گرافیک خود را آپدیت کنید.معمولا در اغلب موارد با آپدیت مشکل رفع میگردد.
دوسا عزیز شما دو تا گرافیک دارید 1- اینتل 2- نمیدانم ماله شما Nvidia است یا ATI شما باید گرافیک خود را سوییپ کنید تا به گرافیک بعدی خود یعنی Nvidia یا ATI منقل پیدا کند تا بتوانید ار گرافیک بهتر استفاده نمایید شما عکس نگاه کنید بنده از لپ تابم گرفتم
سلام
لپتاپ من ایسوس k45vd هست و روش برچسبه کارت گرافیکه Nvidia Geforce 610M 2GB خورده ولی سخت افزاری که روشه Intel Hd graghics 2GB
چرا اینجوریه؟ یعنی تقلبیه ؟
نه شما دو تا کارت گرافیک دارید یکی اینتل یکی انویدیا که بعضی از لپ تاپ ها خودش سوییچ می شود یعنی هر دو گرافیک فعال است که گرافیک اینتل پیش فرض می شود گرافیک هایی مثل انویدیا و ای ام دی اصلی می شود یا بر عکس اینتل شاید پیش فرض شود که با تنظیمات سوییچ می تونی تغییر بدی اصلی یعضی ها هم نه می تونی خودت دستی سوییچ کنی رو یکی از گرافیک هاتون مثل اینتل یا انویدیا
سلام دوست عزیز منم به چنین مشکلی بر خوردم کارت گرافیک من یکیش INTEL هست و اون یکی nvidia متاسفانه فایلهای jepg باز نمیکنه و باید با ویندوز 8.1 که فتو خودش هست باز کنی. یه مشکل دیگه ای که هک هست اینه که نرم افزار کارت گرافیک من اینتل اصلن باز نمیکنه. رفتم گرافیک nvidia رو پاک کردم و اینتل باز شد. اما دوباره مجبور به نصبش شدم . چیکار کنم تا این مشکل اینتل من حل بشه. از طرفی پیج فایر فاکس و اکسپلور من داخل صفحات وبش به صورت مطلوب که همیشه باز میشدن نیست. میتونید در این مورد راهنماییم کنید . ممنون. اینجا در مورد سوییپ حرف زدین من چه جوری به این قسمت برم؟؟؟؟
سلام دوست عزیز مشکلم رو بلاخره خودم حل کردم. با آبدیت اینتل از device manager از قسمت drivie بلاخره مشکلاتی که در بالا ذکر کرده بودم حل شد. برای تمامی دوستان اگر مشکلشون مثل مال من هست میتونن اینکارو بکنن. وگرنه ربطی به هیچی نداره باید گرافیکتون ابدیت باشه بر اساس اخرین ابدیت تا بتونه با ویندوز 8.1 دو تا گرافیک بخونه![]()
بوک مارک ها