صفحه 3 از 3 اولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 از مجموع 26

موضوع: عدم نصب درایور بلوتوث لپ تاپ Dell 5110

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi

برای این کار طبق عکس زیر درسته؟ همون طور که میبینید این درایور مخصوص ویندوز 7 هست.

بله درسته ، باید این درایور را به همانگونه که در تصویر نمایش دادین در مد compatibility اجرا کنید چون برای ویندوز 7 طراحی شده است . و یادتون باشه که برای اثر کردن درایور باید بعد از نصب سیستم را ری استارت کنید.

بعضی از برنامه ها هم هستند که ممکنه با ویندوز 8 یا 8.1 سازگار نباشن (یعنی اجرای اونها در حالت compatibility غیر قابل انجام است )

برای تست اینگونه درایور ها و یا نرم افزارها هم میتوانید از compatibility troubleshooter استفاده کنید.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Media Stream

بله درسته ، باید این درایور را به همانگونه که در تصویر نمایش دادین در مد compatibility اجرا کنید چون برای ویندوز 7 طراحی شده است . و یادتون باشه که برای اثر کردن درایور باید بعد از نصب سیستم را ری استارت کنید.

بعضی از برنامه ها هم هستند که ممکنه با ویندوز 8 یا 8.1 سازگار نباشن (یعنی اجرای اونها در حالت compatibility غیر قابل انجام است )

برای تست اینگونه درایور ها و یا نرم افزارها هم میتوانید از compatibility troubleshooter استفاده کنید.

ممنون از شما؛

ریستارت که زیاد میکنم!!!
    حتی چند بار برای اینکه مطمئن بشم درایورها کامل پاک میشن،ویندوز رو عوض کردم که تمیز تمیز بشه و از نو اقدام کردم!

این نکته رو بازم ذکر میکنم که مشکل بنده عدم نصب بلوتوث نیست،مشکلم اینه که بلوتوث نصب میشه اما کار نمیکنه و مدام در Device Manager فعال و غیرفعال میشه!!!
    آخرین درایوری هم که Dell توی سایتش هم برای ویندوز 8 و هم برای 7 گذاشته رو جداگانه امتحان کردم اما نمیدونم چه مرگشه این لعنتی!!! دارم چل میشم!!

واسه USB 3 چی کار کنم؟ ممکنه خراب شده باشه؟ فقط ابزارهای USB 2 رو شناسایی میکنه!
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi

ممنون از شما؛

ریستارت که زیاد میکنم!!!
    حتی چند بار برای اینکه مطمئن بشم درایورها کامل پاک میشن،ویندوز رو عوض کردم که تمیز تمیز بشه و از نو اقدام کردم!

این نکته رو بازم ذکر میکنم که مشکل بنده عدم نصب بلوتوث نیست،مشکلم اینه که بلوتوث نصب میشه اما کار نمیکنه و مدام در Device Manager فعال و غیرفعال میشه!!!
    آخرین درایوری هم که Dell توی سایتش هم برای ویندوز 8 و هم برای 7 گذاشته رو جداگانه امتحان کردم اما نمیدونم چه مرگشه این لعنتی!!! دارم چل میشم!!

واسه USB 3 چی کار کنم؟ ممکنه خراب شده باشه؟ فقط ابزارهای USB 2 رو شناسایی میکنه!
    متاسفانه چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد ، امیدوارم کسانی که در مورد این لپ تاپ تجربه بیستری دارن راهنمایی کنن
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi

ممنون از شما؛

ریستارت که زیاد میکنم!!!

سلام برادر منم دقیقا مشکل شما رو دارم الان 5 روزه که دارم فقط به درایور بولوتوثش ور میرم هر کاریم که بود کردم ولی از من هم دقیقا مثل مال شما میشه دیگه کاری نبود که نکرده باشم راستی برای پاک کردن کامل درایور بولوتوث باید چیکار کرد؟

8. عضو ممتاز shahrabiamir آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان اطلاع داشته باشند که کلا مدل N5110 با ویندوز 8 مشکل داره اما 8.1 نه خیلی.من که تجربه شو داشتم اما بمدت خیلی کوتاه و بخاطر همین چیزا مجبور بودم ویندوز 7 نصب کنم(6 ماه پیش)

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rasul64
    راستی برای پاک کردن کامل درایور بولوتوث باید چیکار کرد؟
    سلام .
    دوست عزیز کار خاصی لازم نداره , با هر روشی که خواستید وارد دیوایس منیجر شوید و یا دستور devmgmt.msc در Ran وارد کنید و سپس درایور بلوتوث و یا ... را پیدا کنید و روی ان کلیک راست و سپس Remove کنید .
    در صورتیکه برنامه هایی هم همراشون نصب شده میتونید از برنامه های متعددی که برای حذف برنامه ها ( Uninstaller ) کاربرد داره استفاده کنید . در سایت چندین نوع ان هست . بنده شخصا از نسخه پرتابل توتال انیستالر استفاده میکنم .

2015-11-25_145254.jpg
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

صفحه 3 از 3 اولین 123

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •