صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 26

موضوع: عدم نصب درایور بلوتوث لپ تاپ Dell 5110

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

ممنون دوست عزیز
    نرمافزار اول رو که استفاده میکنم مینویسه باید بلوتوث رو روشن کنیم
    برای روشن کردن بلوتوث هم تا اونجا که میدونم باید وایرلس رو روشن کنیم
    و حالا مشکل دوتا شد اینکه وایرلس من توی قسمت pc settings اصلا روشن نمیشه.یعنی یه جورایی off شده و غیر فعال هست و نمیشه هیچ کاریش کرد؟

2. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط muiacir
    ممنون دوست عزیز
    نرمافزار اول رو که استفاده میکنم مینویسه باید بلوتوث رو روشن کنیم
    برای روشن کردن بلوتوث هم تا اونجا که میدونم باید وایرلس رو روشن کنیم
    و حالا مشکل دوتا شد اینکه وایرلس من توی قسمت pc settings اصلا روشن نمیشه.یعنی یه جورایی off شده و غیر فعال هست و نمیشه هیچ کاریش کرد؟
    لطفا به لینک زیر برین و از قسمت network درایور دوم رو دانلود کنید
    عنوان: درایور وایرلس و بلوتوث
    مشاهده صفحه

اینم درایور دقیق بلوتوث به همراه دستورالعمل:

عنوان: blue tooth
    مشاهده صفحه

نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

اقا مرسی حجم درایوره ۲۰۰ و خورده ای هست اما خوب چاره نیست دانلود میکنم و خبرش رو میدم

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

آقا ممنون از لطفتون حل شد.فقط یه سوال که از اون لینکیکه برای دانلود درایور بهم دادی درایور مولتی تاچ لپ تاپ کدومه که دانلود کنم؟اخه قبلا مولتی تاچ کار میکرد اما الان کار نمیکنه البته چیزی توی device manager نیست

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط muiacir
    اقا مرسی حجم درایوره ۲۰۰ و خورده ای هست اما خوب چاره نیست دانلود میکنم و خبرش رو میدم
    نوشته اصلی توسط muiacir
    آقا ممنون از لطفتون حل شد.فقط یه سوال که از اون لینکیکه برای دانلود درایور بهم دادی درایور مولتی تاچ لپ تاپ کدومه که دانلود کنم؟اخه قبلا مولتی تاچ کار میکرد اما الان کار نمیکنه البته چیزی توی device manager نیست
    درایور مورد نظر خود را از قسمت input driver با توجه به نوع سیستم خود به راحتی دانلود و نصب کنید.

عنوان: تاچ پد
    مشاهده صفحه

نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام.

یه لپتاپ Dell Inspiron N5110 هست که به معنای واقعی کلمه پدرمو درآورده!!!!!!

دوتا مشکل برای درایوراش در ویندوز x64 8.1 دارم:

1- درایور بلوتوث که هر درایوری رو روش نصب میکنم انگار نه انگار و اصلاً کار نمیکنه،

اول درایور رو از سایت دل دانلود کردم(کارت وایرلسش مدل 1702 هست و منم این درایور رو دانلود کردم!)؛وایرلسش مشکلی نداره و راحت نصب میشه اما بلوتوثش نصب میشه اما مدام در Device Manager فعال و غیرفعال میشه و کار نمیکنه!!!

بعدش اومدم آخرین درایور Qualcomm رو براش دانلود کردم(بلوتوث این لپتاپه Qualcommـه)و نصب کردم،همون آشو همون کاسه!فقط در دیوایس منیجر اسمش به Qualcomm تغییر میکنه!

2- یو اس بی 3 هاش یکیش توانایی شناسایی فلش USB 3 رو داره و راحت کار میکنه اما اون یکی،فلش و ماوس USB 2 رو شناسایی میکنه اما فلش USB 3 رو اصلاً شناسایی نمیکنه،با اینکه آخرین درایور رو نصب کردم.

با این دو مشکل عجیب چه کار کنم؟

به دارندگان این لپتاپ بر نخوره،یعنی لپتاپ آشغال تر از این ندیدم!!!! خیلی خیلی مزخرفه! همون آشغال بوده که اینقدر ارزون میدادن!
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    من هم لپ تاپ Dell 5010 دارم و مشکل بلوتوث و وایرلس مشابه شما رو داشتم ولی چون از بلوتوثش خیلی وقته استفاده نمی کنم وسرعت اینترنت داغونی داشتم دیگه پیگیر نصب مجدد درایورش نشدم. شما هم جای غصّه خوردن از نرم افزارهای درایوریاب مثل DriverMax و ... استفاده کن. فحش هم به دل نده. من نزدیک 4 ساله دارمش آخ نگفته ...!!

13. نمایش تشکر

14. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi
    سلام.

یه لپتاپ Dell Inspiron N5110 هست که به معنای واقعی کلمه پدرمو درآورده!!!!!!

دوتا مشکل برای درایوراش در ویندوز x64 8.1 دارم:

1- درایور بلوتوث که هر درایوری رو روش نصب میکنم انگار نه انگار و اصلاً کار نمیکنه،

اول درایور رو از سایت دل دانلود کردم(کارت وایرلسش مدل 1702 هست و منم این درایور رو دانلود کردم!)؛وایرلسش مشکلی نداره و راحت نصب میشه اما بلوتوثش نصب میشه اما مدام در Device Manager فعال و غیرفعال میشه و کار نمیکنه!!!

بعدش اومدم آخرین درایور Qualcomm رو براش دانلود کردم(بلوتوث این لپتاپه Qualcommـه)و نصب کردم،همون آشو همون کاسه!فقط در دیوایس منیجر اسمش به Qualcomm تغییر میکنه!

2- یو اس بی 3 هاش یکیش توانایی شناسایی فلش USB 3 رو داره و راحت کار میکنه اما اون یکی،فلش و ماوس USB 2 رو شناسایی میکنه اما فلش USB 3 رو اصلاً شناسایی نمیکنه،با اینکه آخرین درایور رو نصب کردم.

با این دو مشکل عجیب چه کار کنم؟

به دارندگان این لپتاپ بر نخوره،یعنی لپتاپ آشغال تر از این ندیدم!!!! خیلی خیلی مزخرفه! همون آشغال بوده که اینقدر ارزون میدادن!
    سلام دوست عزیز

در صورتیکه
    DVD درایور های اورجینال لپ تاپ را در اختیار دارید مراحل زیر را برای حل مشکل اولی که ذکر کردین دنبال کنید.

1 - اگر نرم افزار و یا درایوری برای wifi و همینطور بلوتوث نصب کردین Uninstall کنید. (درایورها را از قسمت Device Manager آنینستال کنید )

2 - سیستم را ری استارت کنید .

3 - بزارین ویندوز بیاد بالا و سپس با DVD درایور اورجینال لپ تاپتون تمام درایور های مربوط به wifi و سپس بلوتوث را نصب کنید.(مهم نیست درایور چه نسخه ای از ویندوز باشه فقط به نکته زیر دقت کنید )

نکته مهم : اگر درایور هایی که بر روی DVD لپ تاپ هستند سازگار با ویندوز 8 نیستند ،
    حتما باید اونها رو در حالت سازگاری یا Compatibility Mode اجرا و نصب کنید وگرنه هیچ فایده ای نخواهد داشت.

4 - اگر مشکل حل شده بود به هیچ عنوان درایور ها را آپدیت نکنید.
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط yasin chelsea
    سلام
    من هم لپ تاپ Dell 5010 دارم و مشکل بلوتوث و وایرلس مشابه شما رو داشتم ولی چون از بلوتوثش خیلی وقته استفاده نمی کنم وسرعت اینترنت داغونی داشتم دیگه پیگیر نصب مجدد درایورش نشدم. شما هم جای غصّه خوردن از نرم افزارهای درایوریاب مثل DriverMax و ... استفاده کن. فحش هم به دل نده. من نزدیک 4 ساله دارمش آخ نگفته ...!!

سلام.

از این نرم افزارها هم استفاده کردم(Driver Reviver و Driver Easy)اما فایده ای نداره!

شما منظورم بنده رو در مورد نارضایتیم از دل اشتباه برداشت کردید؛منظور بنده از کل مدل های دل نبود،منظورم از Inspiron N5110 بود که خیلی مزخرفه!!!

مثلاً مدل های Latitude خیلی عالی هستن!
    من موندم این لپتاپ(N5110) با این CPU و رم چرا اینقدر سرعتش زغال سنگیه!!!!! سیستم های با CPU Celeron از این مدل لپتاپ سرعتشون بیشتره!!!!!!!!!!!

نوشته اصلی توسط Media Stream
    سلام دوست عزیز

در صورتیکه
    DVD درایور های اورجینال لپ تاپ را در اختیار دارید مراحل زیر را برای حل مشکل اولی که ذکر کردین دنبال کنید.

1 - اگر نرم افزار و یا درایوری برای wifi و همینطور بلوتوث نصب کردین Uninstall کنید. (درایورها را از قسمت Device Manager آنینستال کنید )

2 - سیستم را ری استارت کنید .

3 - بزارین ویندوز بیاد بالا و سپس با DVD درایور اورجینال لپ تاپتون تمام درایور های مربوط به wifi و سپس بلوتوث را نصب کنید.(مهم نیست درایور چه نسخه ای از ویندوز باشه فقط به نکته زیر دقت کنید )

نکته مهم : اگر درایور هایی که بر روی DVD لپ تاپ هستند سازگار با ویندوز 8 نیستند ،
    حتما باید اونها رو در حالت سازگاری یا Compatibility Mode اجرا و نصب کنید وگرنه هیچ فایده ای نخواهد داشت.

4 - اگر مشکل حل شده بود به هیچ عنوان درایورها را آپدیت نکنید.

سلام.

از این روش هم رفتم اما فایده ای نداره؛حالا اگه شد بازم انجام میدم ببینم چی میشه!

اگه بازم روشی به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید.
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Media Stream

برای این کار طبق عکس زیر درسته؟ همون طور که میبینید این درایور مخصوص ویندوز 7 هست.

تصاویر پیوست شده
    نمایش امضاء

19. نمایش تشکر

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •