سلام.
یه لپتاپ Dell Inspiron N5110 هست که به معنای واقعی کلمه پدرمو درآورده!!!!!!

دوتا مشکل برای درایوراش در ویندوز x64 8.1 دارم:
1- درایور بلوتوث که هر درایوری رو روش نصب میکنم انگار نه انگار و اصلاً کار نمیکنه،
اول درایور رو از سایت دل دانلود کردم(کارت وایرلسش مدل 1702 هست و منم این درایور رو دانلود کردم!)؛وایرلسش مشکلی نداره و راحت نصب میشه اما بلوتوثش نصب میشه اما مدام در Device Manager فعال و غیرفعال میشه و کار نمیکنه!!!
بعدش اومدم آخرین درایور Qualcomm رو براش دانلود کردم(بلوتوث این لپتاپه Qualcommـه)و نصب کردم،همون آشو همون کاسه!فقط در دیوایس منیجر اسمش به Qualcomm تغییر میکنه!
2- یو اس بی 3 هاش یکیش توانایی شناسایی فلش USB 3 رو داره و راحت کار میکنه اما اون یکی،فلش و ماوس USB 2 رو شناسایی میکنه اما فلش USB 3 رو اصلاً شناسایی نمیکنه،با اینکه آخرین درایور رو نصب کردم.
با این دو مشکل عجیب چه کار کنم؟
به دارندگان این لپتاپ بر نخوره،یعنی لپتاپ آشغال تر از این ندیدم!!!! خیلی خیلی مزخرفه! همون آشغال بوده که اینقدر ارزون میدادن!
سلام دوست عزیز
در صورتیکه DVD درایور های اورجینال لپ تاپ را در اختیار دارید مراحل زیر را برای حل مشکل اولی که ذکر کردین دنبال کنید.
1 - اگر نرم افزار و یا درایوری برای wifi و همینطور بلوتوث نصب کردین Uninstall کنید. (درایورها را از قسمت Device Manager آنینستال کنید )
2 - سیستم را ری استارت کنید .
3 - بزارین ویندوز بیاد بالا و سپس با DVD درایور اورجینال لپ تاپتون تمام درایور های مربوط به wifi و سپس بلوتوث را نصب کنید.(مهم نیست درایور چه نسخه ای از ویندوز باشه فقط به نکته زیر دقت کنید )
نکته مهم : اگر درایور هایی که بر روی DVD لپ تاپ هستند سازگار با ویندوز 8 نیستند ،
حتما باید اونها رو در حالت سازگاری یا Compatibility Mode اجرا و نصب کنید وگرنه هیچ فایده ای نخواهد داشت.
4 - اگر مشکل حل شده بود به هیچ عنوان درایور ها را آپدیت نکنید.
بوک مارک ها