صفحه 1 از 4 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 37

موضوع: مشکلات تاچ پد، موس و کیبورد لپ تاپ

1. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Lightbulb مشکلات تاچ پد، موس و کیبورد لپ تاپ

سلام
    دوستان امروز طی یه مراسم لپ تاپمو وصل کردم به پروژکتور.بعد برنامه دیگه تاچ پد لپ تاپم کار نکرد!!!!!!!!نمیدونم چرا!!!!!!!اما از کار افتاده!!!!!!!!
    البته ناگفته نماند قبل از ورود به ویندوز کار میکنه اما به محض ورود به دسکتاپ از کار می افته!!!!!!!!!!!
    کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمایش امضاء

2. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلامدوست عزيز معمولا اين مشكلات بر اثر نصب نبودن درايور لپ تاپ به وجود مي آيد. چنانچه درايور تاچ پد شما نصب نمي باشد ان را نصب كنيد. و چنانچه نصب مي باشد،‌ درايور پر‍ژكتور خود را چك كنيد. اگر هر دو مورد آنها نصب و آپديت است دليل خاصي براي ان وجود ندارد بايد خود شما تست كنيد، در فروم هاي خارجي مطرح كنيد شايد به نتيجه اي رسيديد

3. نمایش تشکر

4. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

احتمالا خود در جریان هستید ولی باز هم ایا لپتاپ شما دکمه ای مخصوص تاچ پد ندارد که ان را فعال یا غیرفعال کند ؟
    از فعال بودن تاچ پد لپتاپ خود مطمئن شوید .

5. نمایش تشکر

6. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

شما درایور های لپتاپ خود را یک بار دیگر به صورت کامل نصب کرده و سیستم رو ریست کنید

* ریست فراموش نشود بعد از نصب دوباره درایور ها
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان با تشکر
    بله!!!مشکل درایور تاچ پد هستش!اما نمیدونم این درایور چرا یهو پریده!!!!این خیلی عجیبه!!!!

نمایش امضاء

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در موس لب تاب

درود.لبتاب من asus n53jnمیباشد مشکلی که تازگی براش پیش اومده در خو لبتاب هست که راست کلید خیلی بد کار میکنه یعنی به سختی ولی با موس usbهیچ مشکلی نداره ایا مشکل سخت افزاریه یا مشکل از جای دیگه هست

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamid206
    درود.لبتاب من asus n53jnمیباشد مشکلی که تازگی براش پیش اومده در خو لبتاب هست که راست کلید خیلی بد کار میکنه یعنی به سختی ولی با موس usbهیچ مشکلی نداره ایا مشکل سخت افزاریه یا مشکل از جای دیگه هست
    دوست عزیز میشه منظورتون رو از خیلی بعد واضح تر و روشن تر بیان کنید؟؟؟
    درایور تاچ پد شما نصب هستش؟؟؟؟
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamid206
    با سلام

دوست عزیز معمولا نرم افزاری که به همراه درایور تاچ پد ها نصب می شود تنظیمات گوناگونی را در اختیار کاربر می گذارد از قبیل میزان حساسیت، تنظیمات راست کلیک و چپ کلیک و دیگر تنظیمات.

در مرحل اول چنانچه این نرم افزار را نصب دارید تنظیمات آن را به حالت اولیه برگردانید. و چنانچه نرم افزار را نصب ندارید و یا تنظیمات به حالت اولیه بازگردانده شد و باز هم مشکل وجود داشت احتمال دارد مشکل سخت افزاری باشد

موفق باشید

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

با یه انتی ویروس قوی و اپدیت سیستمت رو اسکن کن برای من هم یه دفعه اینطور شده بود
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

<font size="4">درود.من کاسپراکای پیور2013اسکن کردم ویروسی پیدا نکرد لطفا راجب تاچ پد توضیح دهید وراهنمایی کنید چطوری تنظیمات به حالت دیفالت برگردونم</font>

صفحه 1 از 4 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •