صفحه 4 از 4 اولین ... 234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 37 از مجموع 37

موضوع: مشکلات تاچ پد، موس و کیبورد لپ تاپ

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

درود.تست کردم تمام کلیدها را با دکمهfnزدم درست نشد با کیبورت usbسیستم بردم رو بوت باز هم اونجا متاسفانه کار نمیکنه .دوستانی هم که میگیوند مشکل سخت افزاری هست سخت افزار یه روزه که خراب نمیشه تقریبا اونم نصفی از کلید ها کار نمیکنه وبقیه اش مشکلی ندارند

2. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamid206
    درود.تست کردم تمام کلیدها را با دکمهfnزدم درست نشد با کیبورت usbسیستم بردم رو بوت باز هم اونجا متاسفانه کار نمیکنه .دوستانی هم که میگیوند مشکل سخت افزاری هست سخت افزار یه روزه که خراب نمیشه تقریبا اونم نصفی از کلید ها کار نمیکنه وبقیه اش مشکلی ندارند

سلام.

شما با یه ویندوز تمیز و دستکاری نشده،ویندوزتون رو عوض کنید و اگه بازم مشکل بود حتماً سخت افزاریست و باید به یه متخصص سخت افزار نشون بدید.
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

درود.یه ویندوز جدید نصب کردم ولی مشکل حل نشد.ایا دیگر راهی نیست حتما از سخت افزارمیباشد؟؟

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamid206
    درود.یه ویندوز جدید نصب کردم ولی مشکل حل نشد.ایا دیگر راهی نیست حتما از سخت افزارمیباشد؟؟
    دوست عزیز فکر کنم تنها راه اینه که یا خودتون اگه میدونید قسمت کیبورد را باز کنید ( البته مواظب پین های اون باشید که نشکنه ) و از اتصالات و صحفه زیرین ان مطمئن شوید در غیر اینصورت به یه تکنسین واگذار کنید
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

پیش فرض کار نکردن تاچ پد

سلام
    من ویندوز 7 را روی دسکتاپ نصب کردم مشکلی نداشت. ولی همین ویندوز را که روی لپ تاپ نصب کردم هم پنجره ها را بزرگ نشان میده و هم آیکون ها را. دقیقا مثل وقتی که کارت گرافیک نصب نشده باشه. ولی مشکل اصلی من اینه که نه تاچ پد و نه موس هیچ کدوم کار نمیکنن. البته روی همین لپ تاپ ویندوز 10 هم نصب کردم هیچ کدام از دو مشکل بالا را نداشته و مثل باقلوا کار میکنه. تا حالا چهار بار ویندوز 7 را پاک کردم و نصب کردم ولی اصلا درایور موس را نشان نمیده.
    در ضمن لپ تاپ من ایسوس N552vw هست.
    با تشکر از همه کسانی که خوندن و همه کسانی که هم خوندن و هم جواب دادن.

8. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط safasoft
    سلام
    من ویندوز 7 را روی دسکتاپ نصب کردم مشکلی نداشت. ولی همین ویندوز را که روی لپ تاپ نصب کردم هم پنجره ها را بزرگ نشان میده و هم آیکون ها را. دقیقا مثل وقتی که کارت گرافیک نصب نشده باشه. ولی مشکل اصلی من اینه که نه تاچ پد و نه موس هیچ کدوم کار نمیکنن. البته روی همین لپ تاپ ویندوز 10 هم نصب کردم هیچ کدام از دو مشکل بالا را نداشته و مثل باقلوا کار میکنه. تا حالا چهار بار ویندوز 7 را پاک کردم و نصب کردم ولی اصلا درایور موس را نشان نمیده.
    سلام .
    برای تغییر سایز نشون دادن ایکن ها روی دسکتاپ میتونید با کلیک راست و با استفاده از گزینه view تنظیم کنید . ضمنا اسکرین رزولیشن رو هم ببینید روی چه سایزی هست . البته در فولدر اپشن هم میتونید تنظیمات هر دو تب جنرال و view را دیفالت کنید .
    در خصوص درایورها تون هم در ویندوز 7 باید درایور مخصوص ویندوز 7 را دانلود و نصب کنید . از سایت سازنده بگیرید بهترین گزینه هست و در غیر اینصورت میتونید از درایور پک سولیشن استفاده کنید .
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط safasoft
    سلام
    دوست عزیز

با توجه به این که لپ تاپ شما جزو جدیدترین لپ تاپ ها می باشد این احتمال وجود دارد که فقط از ویندوز 10 پشتیبانی کرده و از ویندوز 7 پشتیبانی نکند بنابراین موجب به وجود آمدن چنین مشکلاتی شود.

برای مطمئن شدن اگر لپ تاپ تان درگاه usb2 دارد ماوس رو به این درگاه وصل کنید و به درگاه usb3 وصل نکنید ببینید آیا کار می کند؟

در غیر این صورت راه حلی جز نصب ویندوز 10 ندارید و البته منتظر پاسخ های سایر دوستان هم باشید.

11. نمایش تشکر

صفحه 4 از 4 اولین ... 234

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •