صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 37

موضوع: مشکلات تاچ پد، موس و کیبورد لپ تاپ

1. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamid206
    درود.لبتاب من asus n53jnمیباشد مشکلی که تازگی براش پیش اومده در خو لبتاب هست که راست کلید خیلی بد کار میکنه یعنی به سختی ولی با موس usbهیچ مشکلی نداره ایا مشکل سخت افزاریه یا مشکل از جای دیگه هست
    سلام دوست من.
    منظور شما از به سختی کار کردن چی هست؟
    یعنی باید فشار زیادی روش بیارید تا کار کنه؟
    اگه اینطوری هست؛ این مشکل سخت‌افزاریه و به خاطر گرد و خاک گرفتن کلید مربوط به کلیک‌راست هست.
    برای رفع مشکل باید لپ‌تاپ را باز کرده و کلید مربوطه را با اسپری خشک تمیز کنید.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

درود.این مشکل همیشه نیست بعضی وقتا هست بعضی وقتا اگه مشکل سخت افزاریه باید همیشه باشه!اگه هم نرم افزاریه با تعویض ویندوز باید که تنظیمات دیفالت میشه باید برطرف بشه که متاسفانه نمیشه

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamid206
    درود.این مشکل همیشه نیست بعضی وقتا هست بعضی وقتا اگه مشکل سخت افزاریه باید همیشه باشه!اگه هم نرم افزاریه با تعویض ویندوز باید که تنظیمات دیفالت میشه باید برطرف بشه که متاسفانه نمیشه
    سلام؛
    نه دوست من! اگه مشکل سخت‌افزاری باشه لزوماً نباید همیشه باشه!
    فعلاً تنها چیزی که می‌شه گفت اینه که کلید مربوطه را با اسپری خشک تمیز کنید و بعد ببینید باز مشکل پابرجاست یا خیر...
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Angry مشکل در کیبورد لپ تاپ

من یه لپ تاپی Vaio دستمه با مدل VGN-S19VN که این لپ تاپ دکمه های کیبوردش قاط زده! بعضی دکمه ها کار نمی کنن، بعضی ها هم مثلاً به جای " P " میزنه " * "!
    نمیدونم نرم افزاریه یا نه! هر کاری می کنم درست نمیشه! اول که دستم رسید اینجوری بود، ویندوز ریختم و فرمت کردم درست شد، دوباره اینجوری شده و دیگه هر چی فرمت میکنم و ویندوز میریزم درست نمیشه! درایور کیبورد هم Uninstall می کنم بازم همونه! مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

8. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    شما بایوس سیستم رو آپدیت کنید و از یک ورژن معتبر و بروز و بدون دستکاری شده و کاملا سالم با کرک خوب نصب کنید و سپس درایور هارو از سایت لپتاپتون جدیدترینشون رو بگیرید و نصب کنید و سیستم رو با یک آنتی ویروس قوی و فعال و بروز اسکن کنید ایشالا مشکل برطرف خواهد شد
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    من یه لپ تاپی Vaio دستمه با مدل VGN-S19VN که این لپ تاپ دکمه های کیبوردش قاط زده! بعضی دکمه ها کار نمی کنن، بعضی ها هم مثلاً به جای " P " میزنه " * "!
    نمیدونم نرم افزاریه یا نه! هر کاری می کنم درست نمیشه! اول که دستم رسید اینجوری بود، ویندوز ریختم و فرمت کردم درست شد، دوباره اینجوری شده و دیگه هر چی فرمت میکنم و ویندوز میریزم درست نمیشه! درایور کیبورد هم Uninstall می کنم بازم همونه! مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
    سلام
    لپ تاپ منم کلیدهای تابعیش با همین مشکل مواجه شدن
    این مشکل مربوط به ویندوز یا کرک اون هستش!!!
    نسخه های دیگر ویندوز یا کرک های دیگر رو امتحان کنید .....
    راستی میشه لطف کنید تو پیام خصوصی به منم بگید چطوری مشکل دکمه ی فانکشن صدا و روشنایی تصویر رو حل کردید؟؟؟
    ممنون میشم

نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mehran34
    سلام
    شما بایوس سیستم رو آپدیت کنید و از یک ورژن معتبر و بروز و بدون دستکاری شده و کاملا سالم با کرک خوب نصب کنید و سپس درایور هارو از سایت لپتاپتون جدیدترینشون رو بگیرید و نصب کنید و سیستم رو با یک آنتی ویروس قوی و فعال و بروز اسکن کنید ایشالا مشکل برطرف خواهد شد
    مشکل اینجاست که به بایوس دسترسی ندارم، چون قبل از بوت شدن ویندوز هم کیبورد خرابه! امّا بایوس رو هم که آپدیت کردم از محیط خود ویندوز، بازم همینجوری بود!

نوشته اصلی توسط غروب
    سلام
    لپ تاپ منم کلیدهای تابعیش با همین مشکل مواجه شدن
    این مشکل مربوط به ویندوز یا کرک اون هستش!!!
    نسخه های دیگر ویندوز یا کرک های دیگر رو امتحان کنید .....
    راستی میشه لطف کنید تو پیام خصوصی به منم بگید چطوری مشکل دکمه ی فانکشن صدا و روشنایی تصویر رو حل کردید؟؟؟
    ممنون میشم

نه این کل دکمه ها مشکل دارن، نسخه ی ویندوز هم مشکلی نداره، اصن قبل از بوت شدن ویندوز هم کیبورد خرابه.
    باشه چشم فرستادم پیغام خصوصی رو واستون.

13. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    مشکل اینجاست که به بایوس دسترسی ندارم، چون قبل از بوت شدن ویندوز هم کیبورد خرابه! امّا بایوس رو هم که آپدیت کردم از محیط خود ویندوز، بازم همینجوری بود!

نه این کل دکمه ها مشکل دارن، نسخه ی ویندوز هم مشکلی نداره، اصن قبل از بوت شدن ویندوز هم کیبورد خرابه.
    باشه چشم فرستادم پیغام خصوصی رو واستون.
    سلام.

اگه قبل از بوت هم مشکل هست پس به احتمال خیلی زیاد سخت افزاریه، اما نمیدونم چه مشکلی باشه!
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو حرفه ای MoRe آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این مشکل سخت افزاریه و احتمالا آیسی کیبورد یا خوده کیبورد مشکل پیدا کرده

به ویندوز ربطی نداره چون بعضی وقتا این مشکل خودش حل میشه شما فکر کردید از ویندوزه من لپتاپه خودمم این مشکل داشت چون کلید مهمی نبود بهش توجه نکرده خودش درست شده الان ولی اگه کلید مهمی هستش باید به تعویض کیبورد اقدام کنید
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اگه سخت افزاریه چرا در مورد همه ی کلید ها اینطور نیست پس؟ سمت راست کیبورد بیشتر این مشکل رو داره.
    هزینه ش چقدره اگه کیبورد رو بخوام تعویض کنم؟

18. نمایش تشکر

صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •