نمایش امضاءMo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
درود.این مشکل همیشه نیست بعضی وقتا هست بعضی وقتا اگه مشکل سخت افزاریه باید همیشه باشه!اگه هم نرم افزاریه با تعویض ویندوز باید که تنظیمات دیفالت میشه باید برطرف بشه که متاسفانه نمیشه
نمایش امضاءMo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
من یه لپ تاپی Vaio دستمه با مدل VGN-S19VN که این لپ تاپ دکمه های کیبوردش قاط زده! بعضی دکمه ها کار نمی کنن، بعضی ها هم مثلاً به جای " P " میزنه " * "!
نمیدونم نرم افزاریه یا نه! هر کاری می کنم درست نمیشه! اول که دستم رسید اینجوری بود، ویندوز ریختم و فرمت کردم درست شد، دوباره اینجوری شده و دیگه هر چی فرمت میکنم و ویندوز میریزم درست نمیشه! درایور کیبورد هم Uninstall می کنم بازم همونه! مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
سلام
شما بایوس سیستم رو آپدیت کنید و از یک ورژن معتبر و بروز و بدون دستکاری شده و کاملا سالم با کرک خوب نصب کنید و سپس درایور هارو از سایت لپتاپتون جدیدترینشون رو بگیرید و نصب کنید و سیستم رو با یک آنتی ویروس قوی و فعال و بروز اسکن کنید ایشالا مشکل برطرف خواهد شد
نمایش امضاءمحتاجیم به دعا
خدایا به امید تو
خدایا تنها امیدم تویی
نمایش امضاءکاش گل هاتو می سوزوندم
کاش می رفتم نمی موندم
اما موندم ...
کاش یکم بارون بگیره
کاش فراموشت کنم من
اما دیره ...
مشکل اینجاست که به بایوس دسترسی ندارم، چون قبل از بوت شدن ویندوز هم کیبورد خرابه! امّا بایوس رو هم که آپدیت کردم از محیط خود ویندوز، بازم همینجوری بود!
نه این کل دکمه ها مشکل دارن، نسخه ی ویندوز هم مشکلی نداره، اصن قبل از بوت شدن ویندوز هم کیبورد خرابه.
باشه چشم فرستادم پیغام خصوصی رو واستون.
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
این مشکل سخت افزاریه و احتمالا آیسی کیبورد یا خوده کیبورد مشکل پیدا کرده
به ویندوز ربطی نداره چون بعضی وقتا این مشکل خودش حل میشه شما فکر کردید از ویندوزه من لپتاپه خودمم این مشکل داشت چون کلید مهمی نبود بهش توجه نکرده خودش درست شده الان ولی اگه کلید مهمی هستش باید به تعویض کیبورد اقدام کنید
نمایش امضاءWe was young and we was dumb, but we had heart
In the dark, will we survive through the bad parts
اگه سخت افزاریه چرا در مورد همه ی کلید ها اینطور نیست پس؟ سمت راست کیبورد بیشتر این مشکل رو داره.
هزینه ش چقدره اگه کیبورد رو بخوام تعویض کنم؟
بوک مارک ها