صفحه 1 از 18 12311 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 177

موضوع: بررسی مشکلات باتری و شارژر لپ تاپ و نوت بوک

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

پیش فرض بررسی مشکلات باتری و شارژر لپ تاپ و نوت بوک

سلام.

با توجه به اینکه مشکلات مربوط به باتری و شارژ یکی از مشکلات شایع در لپ تاپ و نوت بوک ها هست، تصمیم گرفته شد براش یک تاپیک جدا اختصاص داده بشه. پس لطفاً سوالات و مشکلاتتون در رابطه با باتری و شارژر لپ تاپ و نوت بوک رو فقط در این تاپیک مطرح کنید.

موفق باشید.
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط wasted : 16-03-2014 در ساعت 23:27

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

پیش فرض بررسی مشکلات باتری و شارژر لپ تاپ و نوت بوک

سلام
    احتمالا تا امروز دوستانیکه لب تاپ دارند با مشکل خرابی باطری مواجه شده اند و وقتی برای خرید باطری مراجعه کردند با قیمت بالا مواجه شده اند.در اینجا میخواهم راهی را برای استفاده مجدد از باطری لب تاب توضیح بدهم.
    دوستانیکه باطری لب تابشان خراب شده باطری را داخل یک کیسه فریزری بگذارند و 24 ساعت آنرا دروی فریزر قرار دهند.سپس باطری را به لب تاپ وصل کنند و کامل آنرا شارژ کنند و دوباره از آن استفاده کنند تا شارژ آن تمام شود و مجدادا آنرا داخل فریزر قرار دهند.
    این عمل را تقریبا 4 مرتبه تکرار کنند و سپس میتوانند از آن باطری حدود 6 ماه دیگر استفاده کنند.
    ویرایش توسط wasted : 16-03-2014 در ساعت 23:27
    نمایش امضاء

4. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    ممنون از احمد جان
    اگر این راه حل عملی باشد خیلی خوب میشود .
    سوال : بعد 6 ماه باز این کار رو بکنیم میشه 6 ماه رو تمدید کرد دوباره ؟

5. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj
    سلام
    احتمالا تا امروز دوستانیکه لب تاپ دارند با مشکل خرابی باطری مواجه شده اند و وقتی برای خرید باطری مراجعه کردند با قیمت بالا مواجه شده اند.در اینجا میخواهم راهی را برای استفاده مجدد از باطری لب تاب توضیح بدهم.
    دوستانیکه باطری لب تابشان خراب شده باطری را داخل یک کیسه فریزری بگذارند و 24 ساعت آنرا دروی فریزر قرار دهند.سپس باطری را به لب تاپ وصل کنند و کامل آنرا شارژ کنند و دوباره از آن استفاده کنند تا شارژ آن تمام شود و مجدادا آنرا داخل فریزر قرار دهند.
    این عمل را تقریبا 4 مرتبه تکرار کنند و سپس میتوانند از آن باطری حدود 6 ماه دیگر استفاده کنند.
    البته به نظر من این روش ها به صورت کوتاه مدت شاید باطری لپ تاپ رو درست کنند اما بعد از یکی دو روز باطری به حالت اولیه خود برمی گردد.

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این روش باعث احیا باطری می شود و بار ها نیز این روش از بنده سوال شده و بنده به انجام آن دوستان را توصیه کرده ام و در اکثر مواقع نیز جواب داده است و تا 4-5 ماه دیگه سراغ بنده نیامده اند، این روش در 1-2 بار اول بسیار خوب جواب می دهد و حدودا 1 سالی می تواند شما رو سرگرم کند، ولی این نکته را فراموش نکنید که هز چیزی عمری دارد و عمر باتری از یه تعداد سالی بیشتر نمی باشد، و بعد از بین رفتن سلول های انرژی، دیگه راه حلی باقی نمی ماند
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تو موبایل ها وقتی همزمان در حال استفاده گوشی رو شارژ کنیم عمر باطری به طرز فجیحی کم میشود . آیا در لبتاپ ها این گونه نیست ؟ بنده همه کسانی را که در حال استفاده از لبتاپ خود میبینم همگی همزمان در حال شارژ لبتاپ خود هستند .
    سوال بنده اینه که این کار باتری رو خراب نمیکنه ؟ بهتر نیس موقعه ای که به برق دسترسی داریم باتری لبتاپ در بیاریم و از برق مستقیم استفاده کنیم ؟

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

البته در سیستمهای جدید برای شارژ باطری وسایل الکترونیک سیستمی تعبیه شده که به محض اتمام شارژ به طور اتوماتیک سیستم برق ورودی به سیستم قطع میشود.
    در موبایل به شدت توصیه میکنم که در هنگام شارژ حتی المقدور از گوشی موبایل استفاده نشود.سیستم کار و باطری موبایل با لب تاپ متفاوت است.با این عمل عمر باطری موبایل بیشتر میشود.در ضمن هر از چند گاهی برای افزایش عمر باطری موبایل بهتر است آنقدر از باطری استفاده شود تا دستگاه خاموش شده و سپس اقدام به شارژ نمایید.یکی دیگر از راههای افزایش طول عمر باطری موبایل اینست که اول بگذارید شارژ باطری تقریبا به انتها برسد و سپس شارژ نمایید و دیگر اینکه گوشی را تا اتمام شارژ از آدابتور جدا نکنید.
    در لب تاپ کمی متفاوت است.اولا میزان استفاده از لب تاپ و البته دوام باطری آنها نسبت به موبایل باعث شده تا در هنگام اتصال باطری و آدابتور همزمان از این وسیله استفاده شود.بهتر است زمانیکه از برق و آدابتور استفاده میکنید به خصوص زمانهای طولانی باطری را از دستگاه جدا نمایید.

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط king_of_chaf

سوال بنده اینه که این کار باتری رو خراب نمیکنه ؟ بهتر نیس موقعه ای که به برق دسترسی داریم باتری لبتاپ در بیاریم و از برق مستقیم استفاده کنیم ؟
    حتی اگر هنگام استفاده از لپ تاپ متصل به منبع تغذیه باشد و مشکلی برای لپ تاپ ایجاد نشود بهتر است که هنگامی که لپ تاپ به برق شهری متصل است ، باتری آن را جدا کنیم

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Exclamation مشکل باطری لپتاپ

باسلامو خسته نباشد من رو سیستم لپتاپم با مشکلی برخورد کردم.
    من حدور 4ماه هست لپتاپ گرفتم و همیشه (مگر در موارد استثنایی ) با برق مستقیم از لپتاپ کارمیکنم و لپتاپم asus K53SCهست.در حالت Plugged inواز مد entertainment و همیشه هم باطری رو لپتاپم بوده و از لپتاپ جدا نمیکردم .و درصد باطری هم پر بوده و 100% اما چند مدتیه متوجه شدم که باطری هر چند روزی یک درصد ازش کم میشه و با این که از برق استفاده میکنم باطری هم به آهستگی کم میشه و الان رو 96% بود . وترسیدم که مشکلی براش پیش اومده اون رو از لپتاپ جدا کردم چون زیاد از تنظیمات چیزی نمیدونم و الان از برق دارم با لپتاپکار میکنم .و متوجه شدم که اگر از حالتentertainment به حالتHigh performance اون رو تغیر بدم تغیری در روشنایی صفحه نمیشه در صورتی که تا یک هفته پیش وقتی در حالتHigh performance میگذاشتم روشنایی صفحه بیشتر میشد و خیره کننده.
    خواستم بدونم باطری مشکل پیدا کرده یا تنظیمات دستکاری شده؟
    و آگر شما سایت یا مبحث در سایت هست که تنظیمات کامل باطری رو آموزش داده باشه لینکش و به من بدهید؟
    از شما خواهش میکنم که پاسخ من را بدهید ومرا از نگرانی در بیاورید
    سپاسگذارم.

16. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

شما اشتباه اصلیت این بود که همزمان از باطری و برق استفاده کردی و از عمر باطریت کم کردی!
    باطریت داغون شده اما مشکل روشنایی صفحه به باطریت ربطی نداره.

صفحه 1 از 18 12311 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •