صفحه 3 از 18 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 177

موضوع: بررسی مشکلات باتری و شارژر لپ تاپ و نوت بوک

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض صدای بیپ بیپ از آداپتُر (شارژر) لپتاپ

درود.

من یه لپتاپ وایو (سونی) دارم که 1سال بیشتره دارمش و تقریبا هر روز باهاش کار میکنم، و از همون اوایل باتریش رو داغون کردم! :|
    و همیشه شارژر رو وصل میکنم به برق و از اون استفاده میکنم....
    حالا امشب که اومدم روشن کنم لپتاپ رو، دیدم روشن نمیشه و متوجه شدم که آداپتر (شارژر) صدای بیپ بیپ میده که به سختی میشه شنید.. و ال ای دی کوچیک روش هم روشن نمیشه
    و از اونجایی که حیوون خونگی داریم؛ کمی از کابل آداپتر رو زخمی کرده و گاز زده!....x_x
    من اون قسمت از کابل رو با نوار چسب برق چسب زدم و درست شد و الان هم با همین لپتاپ دارم تایپ میکنم، حالا میخواستم ببینم به نظرتون مشکل از همون کابل هست یا مال آداپتر هست؟ آخه من شنیدم بعضی وقت ها آداپتر ها این صدا هارو میدن و طبیعی هست.... ولی چون سابقه نداشته بود..
    به نظرتون برم یک آداپتر بخرم؟ امکان داره مثلا به لپتاپ مقدار برق لازم رو نرسونه یا به هر نحو دیگه ای آسیبی برسونه به لپتاپ؟
    ممنون.:x

2. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

بله ادابتور نو بخر دقیقا هم مثل قبلی باشه مشخصاتش مال یکی از دوستام همینجوری شده بود عوض نکرد و بعد از چند ماه لپ تاپش سوخت
    البته اگه امکانش هست اول کابل رو عوض کن اگه باز هم صدا میداد ادابتور نو بگیر
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

ممنون.
    دوستان دیگه نظری ندارند؟

5. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان من از باطری لپ تاپ استفاده نمیکنم یه جا نوشته بود 70 درصد شارژش کنم درش بیارم
    این روش به نظرتون خوبه یا همیشه وصل باشه یا هر از چند گاهی ازش استفاده کنم دوباره 70 درصد ...
    کدوم روش عمر باطری بیشتره؟

6. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در شارژ شدن لپ تاپ

سلام ، لپتاپ یکی از آشنایان دچار مشکل شده ، اون هم این هست که چراغ شارژ لپ تاپ چشمک میزنه و این در حالیه که قبلا به صورت مداوم روشن بود و چشمک نمیزد ( در هنکام اتصال لپ تاپ به پریز برق برای شارژ کردن ) ، ولی علامت اتصال سوکت به لپتاپ نمایانه . امکان داره که باطری لپ تاپ آسیب دیده باشه ؟

7. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

با سلام
    باطری رو در بیار اگه باز هم چشمک زد که مشخصه از باتری نیست
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abbasghamary
    با سلام
    باطری رو در بیار اگه باز هم چشمک زد که مشخصه از باتری نیست
    لپ تاپ واسه من نیست ، امکان داره که از آداپتور باشه ؟

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

اگه امکانش هست شارژر دوستتون رو به لپ تاپ خودتون بزنید (البته لپ تاپتون خاموش باشه)بعد ببینید ایا چراغ شما هم چشمک میزنه یا نه
    اگه چشمک زد مشکل از ادبتور هستش اگر نه مشکل از چراغ یا خود لپ تاپ هستش
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض علامت ضرب در قرمز روی باتری لپ تاپ

سلام. امروز که لپ تاپ رو روشن کردم دیدم روی ایکن باتری یه علامت ضرب در قرمز کوچیک هست. که تا چند ثانیه هم چشمک میزد. من بیشتر اوقات لپ تاپ رو با برق روشن میکنم و کمتر با باتری اما امروز با این مشکل مواجه شدم. اینم لینک عکس که گرفتم از ایکن باتری لپ تاپ

به نظرتون مشکل چیه. حتی یه بار هم باتری رو در آوردم و دوباره جا گذاری کردم. ؟؟

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط esak
    سلام. امروز که لپ تاپ رو روشن کردم دیدم روی ایکن باتری یه علامت ضرب در قرمز کوچیک هست. که تا چند ثانیه هم چشمک میزد. من بیشتر اوقات لپ تاپ رو با برق روشن میکنم و کمتر با باتری اما امروز با این مشکل مواجه شدم. اینم لینک عکس که گرفتم از ایکن باتری لپ تاپ

به نظرتون مشکل چیه. حتی یه بار هم باتری رو در آوردم و دوباره جا گذاری کردم. ؟؟
    من تا جایی که اطلاع دارم ، معمولا وقتی این علامت میاد که باطری رو لپ تاپ نباشه و لپ تاپ داره به طور مستقیم از برق شهر تغذیه میشه ، احتمال زیاد مشکلی برای باطری پیش اومده و یا اینکه بنابه دلایلی لپ تاپ داره با برق مستقیم کار میکنه که ایکون باطری روش ضربدر خورده.

16. نمایش تشکر

صفحه 3 از 18 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •