صفحه 2 از 18 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 177

موضوع: بررسی مشکلات باتری و شارژر لپ تاپ و نوت بوک

1. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز باطری دستگاه شما کمی آسیب دیده و احتمالا کمی از عمر مفیدش کاسته شده است.
    در شرایط فعلی بهتر است کمی وضعیت باطری را بهبود ببخشید.
    ابتدا برق را از سیستم جدا کنید و با باطری دستگاه آنقدر از سیستم استفاده کنید تا شارژ آن کاملا تخلیه شود به طوریکه دستگاه خاموش شود.سپس باطری را بدون استفاده از سیستم کاملا شارژ کنید و مجدادا بعد از شارژ کامل برق را جدا کنید و از سیستم با باطری آنقدر استفاده کنید تا شارژ باطری تمام شود و لب تاپ خاموش گردد.سپس باطری را جدا کنید و درون یک کیسه فریزر بگذارید و به مدت 18 ساعت آنرا درون فریزر قرار دهید سپس مجدادا به دستگاه بزنید و آنرا کاملا شارژ کنید و بعد از جدا کردن از برق استفاده کنید تا شارژ کاملا تمام شود و مجدادا انرا درون فریزر قرار دهید.این عملیات را 3 مرتبه تکرار کنید.
    با این روش تا حدودی باطری به شرایط مناسبی باز خواهد گشت.
    در انتها این نکته را به خاطر داشته باشید که هرگاه از برق مستقیم استفاده میکنید باطری را از سیستم جدا نمایید.

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط elaheh65
    باسلامو خسته نباشد من رو سیستم لپتاپم با مشکلی برخورد کردم.
    من حدور 4ماه هست لپتاپ گرفتم و همیشه (مگر در موارد استثنایی ) با برق مستقیم از لپتاپ کارمیکنم و لپتاپم asus k53scهست.در حالت plugged inواز مد entertainment و همیشه هم باطری رو لپتاپم بوده و از لپتاپ جدا نمیکردم .و درصد باطری هم پر بوده و 100% اما چند مدتیه متوجه شدم که باطری هر چند روزی یک درصد ازش کم میشه و با این که از برق استفاده میکنم باطری هم به آهستگی کم میشه و الان رو 96% بود . وترسیدم که مشکلی براش پیش اومده اون رو از لپتاپ جدا کردم چون زیاد از تنظیمات چیزی نمیدونم و الان از برق دارم با لپتاپکار میکنم .و متوجه شدم که اگر از حالتentertainment به حالتhigh performance اون رو تغیر بدم تغیری در روشنایی صفحه نمیشه در صورتی که تا یک هفته پیش وقتی در حالتhigh performance میگذاشتم روشنایی صفحه بیشتر میشد و خیره کننده.
    خواستم بدونم باطری مشکل پیدا کرده یا تنظیمات دستکاری شده؟
    و آگر شما سایت یا مبحث در سایت هست که تنظیمات کامل باطری رو آموزش داده باشه لینکش و به من بدهید؟
    از شما خواهش میکنم که پاسخ من را بدهید ومرا از نگرانی در بیاورید
    سپاسگذارم.

دوست عزیز

البته در مدت 4 ماه بعید است با چنین مشکلی برخورد کرده باشید مگر این که از قبل باتری شما مشکل داشته است.

در هر حالت در این زمینه اطلاعات متفاوتی در اینترنت می توانید پیدا کنید عده ای می گویند که در لپ تاپ های جدید بعد از شارژ کامل باتری لپ تاپ به صورت اتوماتیک به برق مستقیم سوییچ می کند و لازم نیست باتری را دربیاورید اما عده ای هم می گویند برای سالم ماندن باتری باید زمانی که از برق شهری استفاده می کنید باتری را درآورید و یا در حین شارژ با لپ تاپ کارنکرد و بعد از شارژ آن را از برق جدا کرده و با استفاده از باتری مشغول به کار شد.

در هر حال برای احتیاط می توانید زمانی که به برق دسترسی دارید باتری را از لپ تاپ جدا کنید و یا همزمان اقدام به شارژ و کار با لپ تاپ نکنید.

اما در مورد باتری لپ تاپ به نظر من ابتدا آن را از برق جدا کنید و آن قدر استفاده کنید تا باتری تمام شود سپس آن را به برق وصل کنید تا کاملا شارژ شود فکر می کنم در این صورت اون درصدی که کم شده است درست شود.

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

البته در مدت 4 ماه بعید است با چنین مشکلی برخورد کرده باشید مگر این که از قبل باتری شما مشکل داشته است.

در هر حالت در این زمینه اطلاعات متفاوتی در اینترنت می توانید پیدا کنید عده ای می گویند که در لپ تاپ های جدید بعد از شارژ کامل باتری لپ تاپ به صورت اتوماتیک به برق مستقیم سوییچ می کند و لازم نیست باتری را دربیاورید اما عده ای هم می گویند برای سالم ماندن باتری باید زمانی که از برق شهری استفاده می کنید باتری را درآورید و یا در حین شارژ با لپ تاپ کارنکرد و بعد از شارژ آن را از برق جدا کرده و با استفاده از باتری مشغول به کار شد.

در هر حال برای احتیاط می توانید زمانی که به برق دسترسی دارید باتری را از لپ تاپ جدا کنید و یا همزمان اقدام به شارژ و کار با لپ تاپ نکنید.

اما در مورد باتری لپ تاپ به نظر من ابتدا آن را از برق جدا کنید و آن قدر استفاده کنید تا باتری تمام شود سپس آن را به برق وصل کنید تا کاملا شارژ شود فکر می کنم در این صورت اون درصدی که کم شده است درست شود.
    دقيقاً باتري لپ تاپ هاي جديد بعد از شارژ كامل به برق سوييچ ميشه كه يه اصطلاحي هم داره كه الان حضور ذهن ندارم. يك نمونه از همين لپ تاپ هايي كه اين ويژگي رو دارن رو سرويس اوليه ش رو خودم انجام دادم،مال asus بود.
    اما در كل اگه تماماً لپ تاپي به برق وصل باشه همون حدوداً ٤ ماه بيشتر عمر نمبكنه باتريش!

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت pendar آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط elaheh65
    باسلامو خسته نباشد من رو سیستم لپتاپم با مشکلی برخورد کردم.
    من حدور 4ماه هست لپتاپ گرفتم و همیشه (مگر در موارد استثنایی ) با برق مستقیم از لپتاپ کارمیکنم و لپتاپم asus k53scهست.در حالت plugged inواز مد entertainment و همیشه هم باطری رو لپتاپم بوده و از لپتاپ جدا نمیکردم .و درصد باطری هم پر بوده و 100% اما چند مدتیه متوجه شدم که باطری هر چند روزی یک درصد ازش کم میشه و با این که از برق استفاده میکنم باطری هم به آهستگی کم میشه و الان رو 96% بود . وترسیدم که مشکلی براش پیش اومده اون رو از لپتاپ جدا کردم چون زیاد از تنظیمات چیزی نمیدونم و الان از برق دارم با لپتاپکار میکنم .و متوجه شدم که اگر از حالتentertainment به حالتhigh performance اون رو تغیر بدم تغیری در روشنایی صفحه نمیشه در صورتی که تا یک هفته پیش وقتی در حالتhigh performance میگذاشتم روشنایی صفحه بیشتر میشد و خیره کننده.
    خواستم بدونم باطری مشکل پیدا کرده یا تنظیمات دستکاری شده؟
    و آگر شما سایت یا مبحث در سایت هست که تنظیمات کامل باطری رو آموزش داده باشه لینکش و به من بدهید؟
    از شما خواهش میکنم که پاسخ من را بدهید ومرا از نگرانی در بیاورید
    سپاسگذارم.
    ببین دوست عزیز باتری های لپ تاپ از یون لیتیم پر شده اند مثل باتری های موبایل تبلت و وسایل شارژی ! یون لیتیوم توی مسیر برق قرار بگیره برق رو ذخیره می کنه اما وقتی بیش از حد این اتفاق براش بیفته این سلول های یونی می سوزند و غیر قابل استفاده می شوند .
    من یک گوشی موبایل قدیمی دارم که مال 7 سال پیش هست اوایل که خریده بودمش خیلی افراد کمی می دونستند که چقدر شارژ باید بشه یا ... من هم چند ساعت به برق رها می کردمش . طوری بود که باتری ای که 3:30 پر می شد الان بعضی مواقع که لازمش دارم 20 دقیقه ای پر می شه !!! من نمی دونم اون دوست عزیزی که می گه توی فریزر قرار بدی مشکلت بر طرف می شه یا بدتر می شه اما از نظر من از یک تعمیر کار یا فروشنده حرفه ای بپرس .
    تا جایی که من می دونم یون لیتیوم یا نیکل وقتی این مشکل براش پیش میاد هرگز اصلاح نمی شه و فقط بهت توصیه می کنم وقتی از برق استفاده می کنی باتری رو خارج از دستگاه نگه دار و حداقل مقدار انرژی باقی مانده اش اگر به طور مداوم از برق استفاده می کنی کمتر از 30% نباشه و هر 2 3 هفته یک بار شارژ کامل کن و اجازه بده تا الارم اتمام رو ببینی .

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation گرم شدن بيش از حد شارژر لپ تاپ

ديروز وقتي شارژر لپ تاپ (asus n55 sf)را براي شارژ لپ تاپ متصل كردم ، بعد چند دقيقه متوجه شدم كه بسيار داغ شده ! سريع از برق كشيدم و بعد براي تست دوباره در حالي كه لپ تاپ خاموش بود دوباره وصلش كردم و فهميدم از وقتي كه وصل ميشه هم شارژر و هم باتري به شدت داغ ميشن ! دوباره بدون اتصال به لپ تاپ فقط به برق وصلش كردم و بازهم همان اش و همان كاسه !
    حالا دوستان اگر تجربه اي در رابطه با اين مشكل دارند لطفا راهنمايي بفرمايند و ايا بايد حتما برم يكي جديد بخرم ؟
    اينم بگم هنوز 10 ماه نيست لپ تاپ رو خريدم !

10. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rahro14
    ديروز وقتي شارژر لپ تاپ (asus n55 sf)را براي شارژ لپ تاپ متصل كردم ، بعد چند دقيقه متوجه شدم كه بسيار داغ شده ! سريع از برق كشيدم و بعد براي تست دوباره در حالي كه لپ تاپ خاموش بود دوباره وصلش كردم و فهميدم از وقتي كه وصل ميشه هم شارژر و هم باتري به شدت داغ ميشن ! دوباره بدون اتصال به لپ تاپ فقط به برق وصلش كردم و بازهم همان اش و همان كاسه !
    حالا دوستان اگر تجربه اي در رابطه با اين مشكل دارند لطفا راهنمايي بفرمايند و ايا بايد حتما برم يكي جديد بخرم ؟
    اينم بگم هنوز 10 ماه نيست لپ تاپ رو خريدم !
    به احتمال خیلی بالا شارژرت اتصالی پیدا کرده توصیه میکنم به لب تاپ وصلش نکنی
    شارژرت رو ببر گارانتی سعی کن عوضش کنی نه اینکه بدن برات تعمیر کنن
    شارژرت صدا میده یا نه؟
    نمایش امضاء

11. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

صدا نميده ، با مولتي متر تست گرفتم نوسان هم نداره
    بعد يه جمله جالب داخل برگ گارانتي نوشته : شارژر و باتري در پوشش گارانتي نيستند
    مگه ميشه تعميرش كرد ، پرس شده ؟!

12. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rahro14
    صدا نميده ، با مولتي متر تست گرفتم نوسان هم نداره
    بعد يه جمله جالب داخل برگ گارانتي نوشته : شارژر و باتري در پوشش گارانتي نيستند
    مگه ميشه تعميرش كرد ، پرس شده ؟!
    دوست عزيز همان طور كه دوستمان گفتن ببريد گارانتي چون هم بهتر هست هم مشكلتان را بر طرف مي كند

شما زياد از باتري نوت بوكتان استفاده مي كنيد زياد مي زنيد به شارژ

13. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اگر جمله سوالي بود :
    خير فقط اگر خارج خانه باشم وگرنه هميشه plug كار مي كنم و باتري شارژ شده نگه مي دارم

14. نمایش اطلاعات

باطری را در اورید و ببینید باز شارژر داغ میشود . اگر این طور بود مشکل از شارژر است .
    وگر نه باطری را کامل خالی کرده بعد برق را وصل کنید و بزارید تا آخر شارز شود و بگذارید برق روی سیستم متصل بماند .
    برای استفاده صحیح باید بگم . باطری باید در هر شرایطی بر روی سیستم باشد ولی شارژر را لزوما همیشه قرار دهید در غیر این صورت فقط در زمانی که باطری روی 10 % یا 100% باشد استفاده کنید در غیر این صورت به باطری زمان برای خالی شدن و به رسیدن به 10 درصد ظرفیتجهت شارژ مجدد فرصت دهید . و شارژر را فقط در زمان نصب کنید که سیستم هایبرید یا خاموش باشد .

صفحه 2 از 18 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •