صفحه 18 از 18 اولین ... 8161718
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 177 از مجموع 177

موضوع: بررسی مشکلات باتری و شارژر لپ تاپ و نوت بوک

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط daneshjo
    سلام . اگه کولپد روشن باشه ضرری نداره؟ باید ازیر به لب تاب هوا بده دیگه درسته؟
    خیر ضرری نمیتونه داشته باشه . در کل استفاده از چنین وسایلی به دلیل این هست که لپ تاپ از سطح زمین فاصله داشته باشد تا مسیر ورود و خروج هوا گرفته نشود , و در اوقاتی که لپ تاپ چندین ساعت روشن هست و در حال پردازش هست و قطعات ایجاد گرما میکنند بهتر هست که روشن باشد . ضمنا منتظر نظرات تخصصی تر دوستان باشید .
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ Lenovo IdeaPad Z5070 - B دارم
    بیشتر استفادم تو خونه یا مغازست و اکثرا باتری جداست و از برق استفاده می کنم
    امروز یه جایی خوندم شارژر بدون باتری به لپ تاپ وصل باشه عمر شارژر رو کم می کنه و همچنین اینکه در لپ تاپ های جدید باتری خودش به حد نصاب مورد نظر رسید از مدار خارج میشه
    آیا این مطلب صحت داره؟ و می تونم همیشه باتری رو بذارم متصل به لپ تاپ باشه
    ممنون
    نمایش امضاء

4. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط forzamilan1370
    سلام دوستان
    من یه لپ تاپ Lenovo IdeaPad Z5070 - B دارم
    بیشتر استفادم تو خونه یا مغازست و اکثرا باتری جداست و از برق استفاده می کنم
    امروز یه جایی خوندم شارژر بدون باتری به لپ تاپ وصل باشه عمر شارژر رو کم می کنه و همچنین اینکه در لپ تاپ های جدید باتری خودش به حد نصاب مورد نظر رسید از مدار خارج میشه
    آیا این مطلب صحت داره؟ و می تونم همیشه باتری رو بذارم متصل به لپ تاپ باشه
    ممنون
    سلام.

نه، برای شارژر هیچ اتفاقی نمیفته. ولی اگر حین کار لپ تاپ رو شارژ کنید عمر باتری پایین میاد، چون همزمان هم شارزژ و هم دشارژ میکنه.

البته بعضی مدل های Lenovo که باتری شون جدا نمیشه، مثل Z510 حین کار اگر شارژ کنید، دیگه باتری رو دشارژ نمیکنه و مستقیم از برق استفاده میکنه. ولی مدل هایی که باتری جداشونده دارن بهتره موقع انجام کارهای سنگین باتری رو در بیارید و از مستقیم از برق استفاده کنید، و در حین شارژ ازش استفاده نکنید.

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت forzamilan1370 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام.

نه، برای شارژر هیچ اتفاقی نمیفته. ولی اگر حین کار لپ تاپ رو شارژ کنید عمر باتری پایین میاد، چون همزمان هم شارزژ و هم دشارژ میکنه.

البته بعضی مدل های Lenovo که باتری شون جدا نمیشه، مثل Z510 حین کار اگر شارژ کنید، دیگه باتری رو دشارژ نمیکنه و مستقیم از برق استفاده میکنه. ولی مدل هایی که باتری جداشونده دارن بهتره موقع انجام کارهای سنگین باتری رو در بیارید و از مستقیم از برق استفاده کنید، و در حین شارژ ازش استفاده نکنید.
    نرم افزاری هست که بعد از فول شارژ شدن باتری رو از مدار خارج کنه که نیازی نباشه هر دفعه باتری رو جدا کرد؟
    چون تابستونه و برق زیاد میره و نمی خوام وسط کارم لب تاپ خاموش بشه برای همین باتری اکثرا وصله
    نمایش امضاء

7. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط forzamilan1370
    نرم افزاری هست که بعد از فول شارژ شدن باتری رو از مدار خارج کنه که نیازی نباشه هر دفعه باتری رو جدا کرد؟
    چون تابستونه و برق زیاد میره و نمی خوام وسط کارم لب تاپ خاموش بشه برای همین باتری اکثرا وصله
    به نام خدا
    سلام.
    این ویژگی در تمام باتری های جدید لیتیوم یونی وجود داره. یعنی بعد از فول شارژ شدن دیگه اون شارژ نمیشه. اگر هم قطعی برق زیاد دارید، حتماً باتری رو بذارید داخل باشه چون در غیر این صورت ممکنه آسیب شدید تری به سخت افزار برسه، مخصوصا هارد.

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

چندتا سوال داشتم دوستان.

1.طبق گفته ها درهنگام استفاده از لپ تاپ از باطری استفاده نشه بهتره و به برق وصل باشه بهتره.درسته؟پس همین روش رو در پیش بگیرم؟

2.طبق شماره یک،اگر نوسانات برق وجود داشته باشه آسیب میرسونه؟یعنی اون آداپتور لپ تاپ جلوی نوسانات رو نمیگیره؟

اگر پیشنهای دارید لطفا بگید.

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

1) آره. مثل باطری موبایل میمونه که پس از هر بار شارژ ، به مرور زمان کم میشه نگه داری شارژ اش و قدرتش (هر چی برا باطری موبایل صادقه برا لپتاپ هم هست)
    2) آره تاثیر داره. هر چند فک کنم جلوشو تا حدی بگیره آداپتور. بهتره یه محافظ بزاری
    نمایش امضاء

صفحه 18 از 18 اولین ... 8161718

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •