نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: معرفی لپ تاپ مناسب برای برنامه نویسی آندروید

1. نمایش اطلاعات

Post معرفی لپ تاپ مناسب برای برنامه نویسی آندروید

با سلام به دوستان
    با توجه به قیمت دلار و کالا که در حال افزایش هست میخواستم ی لپ تاپ خوب برای برنامه نویسی آندروید پیشنهاد بدین (خریدم اقساطی هست) برنامه هایی که اجرا میکنم (آندروید استودیو ، شبیه ساز ها ، ی چند تا نرم افزار مثل مرورگر و دانلود منجیر)
    همون طور که گفتم برای برنامه نویسی آندروید که شامل کار سنگین هست میخوام (این مدل هایی که با توجه به خرید اقساطی من تونستم پیدا کنم) به نظرتون کدوم مدل از همه بهتره ؟ (اگه لپ تاپ بهتری سراغ دارین از 11.500 میلیون بیشتر نباشه)

(بین این مدلا هر کدوم مدنظر بود) حتما راهنمایی کنید قابلیت ارتقاء رم دارد اگه جواب آره بود بگین تا چند ؟
    و بتوان حتما حتما هارد SSD روش انداخت (چون بعد میخوام بهش اضافه کنم اگه الان نداشت مشکلی نیست ولی بشه بعد ها بهش اضافه کرد)
    ی نکته ایی هم بگم خب قطعا با این بودجه ای که گفتم نمیشه ی لپ تاپ خوب خرید ولی بین مدلا بنظرتون کدومش میتونه راحتتر کارو راه بندازه و روون باشه

2. نمایش اطلاعات

پیش فرض بهترین مدل لپتاپ برای برنامه نویسی اندروید

برای برنامه نویسی اندروید من تعریف لپتاپ مدل asus vivo book f510ua رو زیاد شنیدم که مشخصاتش ایناس :
    • پردازنده (CPU) 8th Generation Intel Core i5-8250U 1.6GHz Quad-Core Processor (Turbo up to 3.4GHz)
    • رم (RAM) 8GB DDR4 RAM
    • حافظه 1TB HDD
    • گرافیک Intel UHD Graphics 620
    • صفحه نمایش 15.6inch Full HD anti-glare display, 1920 x 1080 pixels Resolution
    • سیستم عامل Windows 10 Home 64-bit
    • ماندگاری باتری تا 5 ساعت
    • وزن (کیلوگرم) 1.68

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •