نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: روشن بودن دائم فن لپ تاپ

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض روشن بودن دائم فن لپ تاپ

سلام
    لپ تاپ من مدل ASUS FX553VD هست

CPU = Intel Core i7 7700HQ 2.8GHz - 3.8GHz
    Cache = 6 mb
    RAM = 16 gig DDR4
    HDD = 2 tra
    SSD = 128 gig
    Graphic = GeForce GTX 1050 DDR5 4 gig

حدودا 8 ماه پیش خریدم.
    از همون اول که خریدم فن صدای خیلی بالایی داشت و از همه بدتر یکسره روشن هست . حتی مواقعی که هیچ پروسسی وجود نداره و cpu صفر درصد باشه!!
    سرچ کردم در مورد این مدل و اکثرا گفتن که این مدل صدای فن خیلی زیادی داره و یکی از نقاط ضعفش هست.

نکته عجیب دیگه ای که متوجه شدم اینه که کلا میزان سرعت فن لپ تاپ رو نمیتونم پیدا کنم!
    نرم افزار speedfan و Hardware Monitor رو نصب کردم اما برای سرعت فن عدد صفر رو نشون میده !! حتی وقتی کار سنگین هم میکنم باز هم سرعت فن رو صفر نشون میده.
    از داخل بایوس هم بررسی کردم اما اونجا هم عبارت N/A رو نمایش میده.
    اگر فن من روشن نیست پس این صدا از کجا میاد !؟ چرا یکسره روشنه و خیلی کم پیش میاد سرعتش کم بشه . حتی مواقعی که با سیستم کار ندارم و هیچ پنجره یا نرم افزار یا حتی پروسسی در task manager وجود نداره باز هم فن با سرعت در حال کار کردن هست.
    لپ تاپ رو خوب نگه میدارم و همیشه تمیز هست و نرم افزار غیر ضروری یا ویروس هم ندارم .
    لپ تاپ در ارتفاع مناسبی هست و از کول پد هم استفاده میکنم .
    بخش مربوط به فن در power option هم رو حالت active قرار داره .
    عکس ها رو براتون میفرستم لطفا ببینید :

rsmj_1_compressed.jpg

wzh0_2_compressed.jpg

من در شهرستان هستم و میترسم لپ تاپم رو ببرم برای تعمیر و خرابترش کنن .
    خواهشا کمکم کنید

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط lpmj
    سلام
    لپ تاپ من مدل ASUS FX553VD هست

CPU = Intel Core i7 7700HQ 2.8GHz - 3.8GHz
    Cache = 6 mb
    RAM = 16 gig DDR4
    HDD = 2 tra
    SSD = 128 gig
    Graphic = GeForce GTX 1050 DDR5 4 gig

حدودا 8 ماه پیش خریدم.
    از همون اول که خریدم فن صدای خیلی بالایی داشت و از همه بدتر یکسره روشن هست . حتی مواقعی که هیچ پروسسی وجود نداره و cpu صفر درصد باشه!!
    سرچ کردم در مورد این مدل و اکثرا گفتن که این مدل صدای فن خیلی زیادی داره و یکی از نقاط ضعفش هست.

نکته عجیب دیگه ای که متوجه شدم اینه که کلا میزان سرعت فن لپ تاپ رو نمیتونم پیدا کنم!
    نرم افزار speedfan و Hardware Monitor رو نصب کردم اما برای سرعت فن عدد صفر رو نشون میده !! حتی وقتی کار سنگین هم میکنم باز هم سرعت فن رو صفر نشون میده.
    از داخل بایوس هم بررسی کردم اما اونجا هم عبارت N/A رو نمایش میده.
    اگر فن من روشن نیست پس این صدا از کجا میاد !؟ چرا یکسره روشنه و خیلی کم پیش میاد سرعتش کم بشه . حتی مواقعی که با سیستم کار ندارم و هیچ پنجره یا نرم افزار یا حتی پروسسی در task manager وجود نداره باز هم فن با سرعت در حال کار کردن هست.
    لپ تاپ رو خوب نگه میدارم و همیشه تمیز هست و نرم افزار غیر ضروری یا ویروس هم ندارم .
    لپ تاپ در ارتفاع مناسبی هست و از کول پد هم استفاده میکنم .
    بخش مربوط به فن در power option هم رو حالت active قرار داره .
    عکس ها رو براتون میفرستم لطفا ببینید :

rsmj_1_compressed.jpg

wzh0_2_compressed.jpg

من در شهرستان هستم و میترسم لپ تاپم رو ببرم برای تعمیر و خرابترش کنن .
    خواهشا کمکم کنید
    دوست عزیز

اگر لپ تاپ تان گارانتی داره حتما به گارانتی بفرستید در بایوس می بایست سرعت فن رو نشون می داد متاسفانه به نظر می رسد لپ تاپ های ایسوس درصد خرابی بالایی دارند چرا که منم حدود هفت هشت ماه پیش لپ تاپ ایسوس خریده بودم اما بلندگوهاش خراب شد و صدا نداشت که بعد از مراجعه به گارانتی با تعویض بلندگو مشکل حل نشده بود و مجبورا مادربرد لپ تاپ رو هم تعویض کرده بودن البته لازم به ذکر است گارانتی لپ تاپ من حامی بود و کلیه مراحل کاملا رایگان صورت گرفت.

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

پیش فرض تمیز کردن

این مشکل که باید توسط متخصص رفع بشه ولی حتما حتما هر چند وقت یک بار لپتاپتون رو باز کنید و قسمت فن رو تمیز کنید . نتزسین معمولا فقط چهار تا پیچ بیشتر نیست . اینجوری از اعمال بار اضافه به لپتاپ و فن جلوگیری میکنید .

6. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •