نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: مشکل د تاچ پد لب تاپ

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل د تاچ پد لب تاپ

سلام لبتاپ من لنوو n500 هست تاچ پد قبل از تعویض ویندوز کار میکرد (ویندوز سون) حالا که ویندوز جدید رو نصب کردم (سون) تاچ پد از کار افتاده ،درایور شم نصب مجدد کردم ولی درست نشد. فقط یه نکته هست که قبل از ورود به ویندوز یه لحظه خیلی کم کار میکنه دوباره از کار میافته .مثلا وقتی که سیستم به صورت خودکار به خواب میره و روشنش میکنم بازم یه لحظه حدود یک ثانیه کار میکنه دوبار از کار می افته
    ممنون میشم کمکم کنید

2. عضو ثابت yek_mosafer آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amindada
    سلام لبتاپ من لنوو n500 هست تاچ پد قبل از تعویض ویندوز کار میکرد (ویندوز سون) حالا که ویندوز جدید رو نصب کردم (سون) تاچ پد از کار افتاده ،درایور شم نصب مجدد کردم ولی درست نشد. فقط یه نکته هست که قبل از ورود به ویندوز یه لحظه خیلی کم کار میکنه دوباره از کار میافته .مثلا وقتی که سیستم به صورت خودکار به خواب میره و روشنش میکنم بازم یه لحظه حدود یک ثانیه کار میکنه دوبار از کار می افته
    ممنون میشم کمکم کنید
    ببر نمایندگی نشون بده

3. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amindada
    ممنون میشم کمکم کنید
    ابتدا درایوری که نصب کردید را پاک کنید و یه بار ویندوز را ریست کنید.
    بعدش که اومد بالا ببینید باز همون مشکل که یه لحظه کار می‌کنه و بعد از کار میفته باز پابرجاست یا نه؟!
    ضمناً‌ مدل دقیق لپ‌تاپ را بفرمایید.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •