نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: مشکل نور صفحه نمایش HP DV6?????

1. نمایش اطلاعات

Lightbulb مشکل نور صفحه نمایش HP DV6?????

سلام دوستان خیلی وقت هست که لپ تابم نورش کم و زیاد نمیشه و فقط توی یه حالت مونده 100٪
    model laptop is : HP DV6 ENVY
    Graphic : nvidia gt 365
    این مدل لپ تابم هست و اینکه خیلی راه ها رو امتحان کردم
    از روی نمایشگر باطری که در استارت منو هست و از کنتر ل پنل خیلی تنظیمات رو انحام دادم ولی نشد دوستان اگر میشه راهنماییم کنید
    بعد دوسال دارم کور میشم =D

راستی گرافیک کارتم هم درست نصب هست بازم اگر لینک خاصی هست میشه راهنماییم کنید تشکر

2. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabegha
    سلام دوستان خیلی وقت هست که لپ تابم نورش کم و زیاد نمیشه و فقط توی یه حالت مونده 100٪
    model laptop is : HP DV6 ENVY
    Graphic : nvidia gt 365
    این مدل لپ تابم هست و اینکه خیلی راه ها رو امتحان کردم
    از روی نمایشگر باطری که در استارت منو هست و از کنتر ل پنل خیلی تنظیمات رو انحام دادم ولی نشد دوستان اگر میشه راهنماییم کنید
    بعد دوسال دارم کور میشم =D

راستی گرافیک کارتم هم درست نصب هست بازم اگر لینک خاصی هست میشه راهنماییم کنید تشکر
    دوست عزیز

1- یک تصویر از دسکتاپ تان قرار دهید.

2- توضیحات موجود در آدرس های زیر را مطالعه فرمایید :

تنظیم روشنایی نمایشگر لپ‌تاپ‌های گرافیک Nvidia دار با nvidiabl- آزادراه

تنظیم نور لپ تاپ

موفق باشید.

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

desktop.jpgاینم یه تصویر از صفحه دسکتابم

به این آدرسی هم که دادین رفتم ولی نوشته نشده بود که کجا ایین کدها رو بزنیم ؟؟
    من ویندوزم7 هست 64 بیت

5. نمایش تشکر

6. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabegha
    desktop.jpgاینم یه تصویر از صفحه دسکتابم

به این آدرسی هم که دادین رفتم ولی نوشته نشده بود که کجا ایین کدها رو بزنیم ؟؟
    من ویندوزم7 هست 64 بیت
    دوست عزیز

طبق توضیحات زیر عمل کنید ببینید مشکل تان برطرف می شود :

حث تنظیم نور در لپتاپ نیز به دو قسمت تنظیم دستی نور و اعمال پروفایل در power Saver تقسیم میشه.

جهت تنظیم نور به صورت دستی،کلید های تابعی این وظیفه رو به عهده دارند،مثلا در لپتاپ های HP ،کلید های F2/F3 مربوط به کم/زیاد کردن نور میشه.کافیه شما به این کلید ها دقت کنید،با یک علامت کوچیک خورشید مشخص شده.

بحث دوم تنظیم نور،مربوط به این میشه که یک شدت نور رو به صورت دائمی تنظیم می کنید که بلافاصله بعد از بالا اومدن سیستم عامل اعمال بشه و این مهم خودش به دو بخش دیگه تقسیم میشه1-میزان شدت روشنایی در هنگامی که دستگاه فقط از باطری استفاده میکنه2- میزان شدت روشنایی در زمانی که دستگاه به آداپتور متصل هستش.

پیشنهادی که دارم اینه که شدت نور رو در زمانی که دستگاه تنها از باطری مصرف میکنه،شدت نور در حد کمی باشه(اینقدری که راحت بتونید با اون میزان نور کار کنید) و همچنین در زمانی که دستگاه به اداپتور وصله،شدت نور در حد 70 الی 80% حد خودش برسه(به طوری که با بهترین میزان روشنایی کار کنید) اما هرگز روی ماکزیمم نور نزارید،چون واسه LED ضرر داره.

تنظیمات مربوطه رو که بهش اشاره کردم،در محیط ویندوز Seven می بایست به مسیر زیر رفته:

Control Panel->Hardware And Sound->Power Options->Edit Plan Settings

و سپس هر یک از گزینه های (گزینه ی adjust Plan brightness مربوط به شدت نور میشه) تاثیر گذار در توان مصرفی مشخص هستش. و هر کدوم در دو بخش On Battery (مربوط به کارکرد دستگاه در زمان استفاده از باطری) و Plugged In (مربوط به زمانی که دستگاه به آداپتور وصله) قرار گرفته و قابل تنظیم هستند.

در نهایت،واسه تنظیمات پیشرفته تر توان مصرفی،در پایین همون صفحه،گزینه ای به نام "Change Advanced Power Settings" وجود داره که جزئی ترین موارد و قطعات دستگاه قابل تنظیم هستش.

منبع : تنظیم نور لپ تاپ

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

Opera ی عزیز تشکر از این که میبینم اینقدر زحمت میکشی و پیگییر به سئوالات ما امیدوارم که موفق باشید در همه کارها

اینهایی که گفتین درست است ولی موضوع اینکه که (من وقتی لپ تابم رو خریدم ویندوز هشت اصلی روش نصب بود و خوشم نمی اومد برا همین ویندوز هفت نصب کردم و
    واز اون به بعد به این مشکل مواجه شدم تمام این تنظیماتی که گفتین رو چک کردم به جوز اون کد نویسیش ولی هیچ کدام جواب ندادن!!!
    نمی دونم چی کار کنم ؟

9. نمایش تشکر

10. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام کلید ترکیبی ویندوز و x رو از روی کیبرد فشار دهید با یک پنجره به صورت زیر روبه رو می شوید از قسمت برتیش می توانید نو را کم و زیاد کنید.(کلید ویندوز در گوشه سمت چپ و با علامت مشهور پنجره مشخص شده است،در کنار Alt)
    31490800358199075854.png
    2-
    بررسی کنید درایور کارت گرافیک بدرستی نصب شده است؟
    بطور کلی یک بار درایور کارت گرافیک را آپدیت کنید و جدیدترین نسخه آن را دریافت و نصب کنید.
    نرم افزار مخصوص محیط کاربر HP را اگر نصب است، پاک کرده و دوباره نصب کنید.

11. نمایش تشکر

12. نمایش اطلاعات

Untitled-1.jpg

علی جان این روش شما رو هم امتحان کردم ولی نشد (روی آخرین درجه گذاشتم ولی بازم شدتش زیاد هست ؟)

ای خدا این چه عذابیه

13. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یه ویندوز اورجینال دوباره نصب کن:خیلی عجیبه
    نتیجه را اعلام کنید

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •