صفحه 4 از 4 اولین ... 234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 39 از مجموع 39

موضوع: علت بیش از حد کار کردن فن لپ تاپ؟

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

اینم یه لینک دیگه که کامل توضیح داده درباره ی این مشکل:
    Windows Host Process Rundll32 High Cpu Usage
    من متوجه نشدم شما متوجه میشین؟

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام......

با توجه به معنی سوالات و جواب های داده شده میشه گفت یه مشکل مربوط به اپدیت ویندوزه که ظاهرا مشکلی هم نداره

روش هایی هم برای درست کردنش ذکر شده که باز گفته شده جواب نداده و بهتره که این پروسه رو نبندی و مربوط به سیستم عامل میشه....

به جز شما چند نفری این سوال رو پرسیدن ( شخصی ) که چون سیستمشون دم دست بود کامل چک شد و مشکل خاصی نبود...

بازم صبر کن تا بقیه دوستان نظر بدن

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوستان در متن پایین تا قسمت b را فهمیدم، از قسمت c را متوجه نشدم معنیش چیه باید چیکار کنم؟

I have this issue too. I solved it by performing these steps:
    1. On windows 8.1 go to Charms -> Search. Enter "Schedule tasks"
    2. In the Task Scheduler window in the left hand pane expand "Task Scheduler Library" and go to Microsoft > Windows > Application Experience
    3. There should be 4 entries. The offender that causes the high CPU usage is "ProgramDataUpdater". You could disable it as some have recommended, however I opted to configure the task to kill it self if it runs for more than 1 minute:
    a. Right click on "ProgramDataUpdater" and go to properties.
    b. Go to the Settings tab. Ensure that the box next to "Stop the task if it runs longer than." is ticked (checked).
    c. In the drop down selection box, simply type in "1 minute" (or other time limit). Then click OK
    I did this a few days ago and haven't experienced this issue since. I'm thinking about pushing it to 2 minutes to see what happens.

At least this way if you install another Microsoft program that uses the application experience the issue won't come back. It will always kill itself if something goes wrong.

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوستان عزیز من همه ی کارهایی که گفتین انجام دادم از آپدیت بایوس و دفراگ هارد و دیسک نجات کسپر و Tuneup و غیره ولی تاثیر نداشت
    علت اصلی برمیگرده به آپدیت ویندوز یا درگیر بودن یه پروسس خاص که باعث درگیر شدن cpu میشه و دمای cpu تا 75 و 80 درجه سانتیگراد بالا میره.
    من اسکرین شات از پروسسهای درگیر گذاشتم لطف کنید بگین کدوم پروسس هست که خیلی از cpu کار میکشه تا بتونم اونو غیرفعال کنم:
    Untitled11.pngUntitled22.pngUntitled33.pngUntitled44.png
    بسیار سپاسگزارم.

7. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط platiniboy
    دوستان عزیز من همه ی کارهایی که گفتین انجام دادم از آپدیت بایوس و دفراگ هارد و دیسک نجات کسپر و Tuneup و غیره ولی تاثیر نداشت
    علت اصلی برمیگرده به آپدیت ویندوز یا درگیر بودن یه پروسس خاص که باعث درگیر شدن cpu میشه و دمای cpu تا 75 و 80 درجه سانتیگراد بالا میره.
    من اسکرین شات از پروسسهای درگیر گذاشتم لطف کنید بگین کدوم پروسس هست که خیلی از cpu کار میکشه تا بتونم اونو غیرفعال کنم:
    Untitled11.pngUntitled22.pngUntitled33.pngUntitled44.png
    بسیار سپاسگزارم.
    من که اینجا پروسه ای نمیبینم که دما cpu رو به 80 درجه برسونه ادامه این موضوع هم خطرناکه
    اگه بتونید فن cpu رو تمیز کنید و خمیر سیلیکن روی cpu رو عوض کنید شاید تاثیر داشته باشه خمیر سیلیکن مهمه اگرم به نظرتون نمیتونید این کارو بکنید به یه متخصص بدین انجام بده

اگه بی فایده بود ویندوز 8.1 نسخه enterprise نصب کن

دیگه چیزی به مغزم نمیرسه

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل

سلام دوستان
    ممنون میشم اگه منم راهنمایی کنین که مشکلی شبیه به دوستمون داشتم که تابیکو شروع کردن
    من لبتابم
    cori7
    ram8
    لنوو z500هستش چند وقته که فنش به محض روشن شدن سیستم روشن میشه و با سرعت بالا کار میکنه و درجه حرارات همه بخش ها هم زیر 50 هست.کلا مشغولیت Cpu هم کمتر از 10 در صده .خیلی این مشکل داره آزارم میده .درضمن ویندوز10 هم نصب کردم مشکل حل نشد .تست سخت افزارم انجام دادم هیچ مشکلی نداشت.در ضمن سرعت سیستم هم خیلی بایین اومده
    از زمانی که میزارید متشکرم

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اگه مشکل نرم افزاریی نیست ، ممکنه فنش ایراد پیدا کرده باشه
    ببر پیش تعمیرکار ببین چی میگه
    نمایش امضاء

12. نمایش اطلاعات

سلام
    من هم همین مشکل دارم، لپ تاپم HP Pavilion g6 هست و در یک سال اخیر خیلی خیلی داغ میکنه و فنش با سرعت بالا کار میکنه واقعا بعضی وقتها میترسم بسوزه. چه کار باید بکنم؟

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط pouyaebadi
    سلام
    من هم همین مشکل دارم، لپ تاپم HP Pavilion g6 هست و در یک سال اخیر خیلی خیلی داغ میکنه و فنش با سرعت بالا کار میکنه واقعا بعضی وقتها میترسم بسوزه. چه کار باید بکنم؟

سلام
    معمولا فن اگه گرد و خاک بگیره یا مشکلی پیش بیاد این طور میشه
    به تعمیرگاه ببرین درست یا در صورت نیاز تعویض کنید
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

صفحه 4 از 4 اولین ... 234

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •