اینم یه لینک دیگه که کامل توضیح داده درباره ی این مشکل:
Windows Host Process Rundll32 High Cpu Usage
من متوجه نشدم شما متوجه میشین؟
اینم یه لینک دیگه که کامل توضیح داده درباره ی این مشکل:
Windows Host Process Rundll32 High Cpu Usage
من متوجه نشدم شما متوجه میشین؟
سلام......
با توجه به معنی سوالات و جواب های داده شده میشه گفت یه مشکل مربوط به اپدیت ویندوزه که ظاهرا مشکلی هم نداره
روش هایی هم برای درست کردنش ذکر شده که باز گفته شده جواب نداده و بهتره که این پروسه رو نبندی و مربوط به سیستم عامل میشه....
به جز شما چند نفری این سوال رو پرسیدن ( شخصی ) که چون سیستمشون دم دست بود کامل چک شد و مشکل خاصی نبود...
بازم صبر کن تا بقیه دوستان نظر بدن![]()
نمایش امضاء( اجرای مخرب ها بدون آسیب به سیستم )
دوستان در متن پایین تا قسمت b را فهمیدم، از قسمت c را متوجه نشدم معنیش چیه باید چیکار کنم؟
I have this issue too. I solved it by performing these steps:
1. On windows 8.1 go to Charms -> Search. Enter "Schedule tasks"
2. In the Task Scheduler window in the left hand pane expand "Task Scheduler Library" and go to Microsoft > Windows > Application Experience
3. There should be 4 entries. The offender that causes the high CPU usage is "ProgramDataUpdater". You could disable it as some have recommended, however I opted to configure the task to kill it self if it runs for more than 1 minute:
a. Right click on "ProgramDataUpdater" and go to properties.
b. Go to the Settings tab. Ensure that the box next to "Stop the task if it runs longer than." is ticked (checked).
c. In the drop down selection box, simply type in "1 minute" (or other time limit). Then click OK
I did this a few days ago and haven't experienced this issue since. I'm thinking about pushing it to 2 minutes to see what happens.
At least this way if you install another Microsoft program that uses the application experience the issue won't come back. It will always kill itself if something goes wrong.
دوستان عزیز من همه ی کارهایی که گفتین انجام دادم از آپدیت بایوس و دفراگ هارد و دیسک نجات کسپر و Tuneup و غیره ولی تاثیر نداشت
علت اصلی برمیگرده به آپدیت ویندوز یا درگیر بودن یه پروسس خاص که باعث درگیر شدن cpu میشه و دمای cpu تا 75 و 80 درجه سانتیگراد بالا میره.
من اسکرین شات از پروسسهای درگیر گذاشتم لطف کنید بگین کدوم پروسس هست که خیلی از cpu کار میکشه تا بتونم اونو غیرفعال کنم:
Untitled11.pngUntitled22.pngUntitled33.pngUntitled44.png
بسیار سپاسگزارم.
من که اینجا پروسه ای نمیبینم که دما cpu رو به 80 درجه برسونه ادامه این موضوع هم خطرناکه
اگه بتونید فن cpu رو تمیز کنید و خمیر سیلیکن روی cpu رو عوض کنید شاید تاثیر داشته باشه خمیر سیلیکن مهمه اگرم به نظرتون نمیتونید این کارو بکنید به یه متخصص بدین انجام بده
اگه بی فایده بود ویندوز 8.1 نسخه enterprise نصب کن
دیگه چیزی به مغزم نمیرسه
سلام دوستان
ممنون میشم اگه منم راهنمایی کنین که مشکلی شبیه به دوستمون داشتم که تابیکو شروع کردن
من لبتابم
cori7
ram8
لنوو z500هستش چند وقته که فنش به محض روشن شدن سیستم روشن میشه و با سرعت بالا کار میکنه و درجه حرارات همه بخش ها هم زیر 50 هست.کلا مشغولیت Cpu هم کمتر از 10 در صده .خیلی این مشکل داره آزارم میده .درضمن ویندوز10 هم نصب کردم مشکل حل نشد .تست سخت افزارم انجام دادم هیچ مشکلی نداشت.در ضمن سرعت سیستم هم خیلی بایین اومده
از زمانی که میزارید متشکرم
اگه مشکل نرم افزاریی نیست ، ممکنه فنش ایراد پیدا کرده باشه
ببر پیش تعمیرکار ببین چی میگه
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
بوک مارک ها