صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 39

موضوع: علت بیش از حد کار کردن فن لپ تاپ؟

1. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    ببخشید ، ولی بارها در تاپیک های مختلف این بحث رو کردم. لپ تاپ ها ویندوزهایی با سریال OEM دارند، ویندوزهای لپ تاپ ها به صورت قانونی Activate میشه امّا از نسخه هایی استفاده میشه که ناقص هستند و خیلی از کنسول ها رو ندارند و به علت برنامه های انحصاری مربوط به برند تولید کننده، باعث میشن دستگاه سنگین کار کنه. در واقع ویندوزهای روی لپ تاپ یک کلک تبلیغاتیه و ارزش زیادی نداره. چرا که باعث میشه مشتری فکر کنه یک ویندوز مثلاً 500 دلاری رو در اختیار داره! در صورتی که اینقدر این ویندوزها پر از اشکال و ناقص هستند که آدم خنده ش میگیره واقعاً.
    کار درست اینه که آدم هم ویندوز اوریجینال داشته باشه که باید هزینه کنه تا نسخه ی مثلاً Pro یا Enterprise رو بخره هم نرم افزارهاش رو اوریجینال بخره! که همچین چیزی در ایران امکان پذیر نیست و قیمت دلار بسیار بالاست. پس با توجه به شرایط موجود بهتره آدم کامل ترین نسخه رو داشته باشه که با یک کرک ساده Activate میشه و "هیچ فرقی" با ویندوز به اصطلاح اوریجینال نمی کنه و تمامی آپدیت ها رو بدون مشکل دریافت می کنه.
    در ویندوزهایی که روی لپ تاپ ها هست حتی خیلی وقتا دسترسی به کنسول Local Users And Groups امکان پذیر نیست و نمی تونیم اکانت ها رو به گروه خاصی اضافه کنیم!
    اینجور مشکل ها بیشتر به همین نوع ویندوز مربوط میشه، همون اول که ایشون کلمه ی "اوریجینال" رو به کار بردن معلوم شد مشکل چیه دقیقاً. حتی این مشکل هم اگه حل بشه، مشکلات دیگه ای باز پدیدار میشن.
    در کل وقتی از ارزونترین نرم افزار مثل IDM تا گرون ترین نرم افزار رو داریم به صورت کرک شده استفاده می کنیم، دیگه اصرارمون به داشتن ویندوز اوریجینال (که ویندوزهای روی لپ تاپ ناقص هستند) و همچنین آنتی ویروس اوریجینال منطقی نیست.

در ضمن بنده آخرین گزینه م همیشه تعویض ویندوز هست، امّا فقط وقتی که ویندوز نسخه ی کامل باشه و همه چیز اصولی باشه.
    بله میدونم چی میگین, من اصراری به اوریجینال بودن ندارم ولی الان مشکل چیز دیگه ست منم گفتم فعلا راه های دیگه رو بریم بعد برسیم به تعویض

من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم
    منم نسخه enterprice رو قبول دارم
    ولی بایوس رو دیفالت و اپدیت کردن مقدمه
    [

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط platiniboy
    دوست عزیز لطف میکنید یه نرم افزار خوب برای دفرگ کردن هارد معرفی کنید؟
    یه برنامه هم برای عیب یابی سخت افزار معرفی کنید.
    سپاسگزارم
    نرم افزار tune up utilities رو نصب کنید اسکن رو شروع کنید اگه نیازی به دفرگ باشه خود برنامه پیشنهاد میده ابزارش هم تو خودش داره

4. نمایش تشکر

5. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

قابل شما رو نداره
    تو دستور العملش نوشته کولر اصلا نباید بذارم زیرش چون نوع مکش هواش طوریه ک به لپ تاپ آسیب میزنه. چرا تا سه ماه پیش این مشکل نبوده و الان که استفاده ی معمولی و بسیار سبک دارم فنش در حالت عادی هم شدید کار میکنه! اگه مشکل از گرما بود چرا تو تابستون با اون شدت گرما فنش مثل شربت کار میکرد با سرعت پایین و سوپر سایلنت!
    به نظر من یه اتفاقی از نظر نرم افزاری یا سیستم عامل ویندوزش افتاده که فن دائم با دور بالا کار میکنه‌، حالا چطوری این گیر نرم افزاری را کشف کنم‌‌، نمیدونم و بلد نیستم باید دوستان حرفه ای تر راهنمایی کنند.
    دوست عزیز

اولین کاری که شما باید انجام بدید این است که متوجه بشید آیا این کار کردن غیرعادی فن ناشی از بالا رفتن دمای cpu می باشد یا خیر؟

در درجه دوم در صورتی که این طور بود باید نرم افزاری موجب این مساله می شود رو پیدا کرده و از سیستم حذف نمایید یا شاید لازم باشد ویندوز رو از نو نصب نمایید.

اینجانب توصیه می کنم ابتدا نرم افزار AIDA64 Business رو نصب کرده و دمای cpu و سایر قطعات لپ تاپ رو چک کنید در ضمن توصیه می شود برای مدتی آنتی ویروس خود راغیرفعال کنید تا ببینید آیا آنتی ویروس در اوقات بیکاری شروع به اسکن سیستم نمی کند؟

موفق باشید.

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام بنده هم یک لپتاپ core i5 دارم وقتی بازی میکنم رمش میخواد در بیاد انگار انقدر صدا میده چه کار باید کرد

8. عضو ممتاز autumn1994 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط misamisa
    سلام بنده هم یک لپتاپ core i5 دارم وقتی بازی میکنم رمش میخواد در بیاد انگار انقدر صدا میده چه کار باید کرد
    این مسئله ناشی از کنترل نداشتن روی محیط ویندوز هست

اکثر ماها کلی برنامه درحال اجرا داریم ( غیر از فایل های اجرایی ویندوز ) که نیازی بهشون نداریم

این برنامه های در حال اجرا هم از فضای خالی رم استفاده میکنند هم هم عمر و شارژ باتری لب تاب رو برای پردازش بیهوده خالی میکنن

برنامه هایی مث Tune Up سیستمو بهینه میکنند ولی خوده برنامه فضایی رو اشغال میکنه و در بک گراند مشغول نظارت هست

پس بهتره بصورت دستی از Run شدن برنامه هایی که بهشون نیاز جلوگیری کنیم تا فضای خالی از رم آزاد بشه

برای این کار به محیط Run رفته و عبارت msconfig.exe تایپ کنید و در بخش Services برنامه هایی که بهشون نیازی نداریم

از استارت آپ ویندوز غیر فعال کنیم

توجه کنید تیک گزینه Hide All Microsoft Services را قبل از اعمال تغییرات حتما بزنید.

اگر آنتی ویروس قابلیت Exit داره قبل از شروع بازی حتما از آنتی ویروس خارج شید ( البته اکثر آنتی ویروس ها قابلیت Gamer Mode یا Silent Mode دارند )

با کنترل داشتن روی فایروال هم میتونید روی اجرای برخی از برنامه ها کنترل داشته باشید.

9. نمایش تشکر

10. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط misamisa
    احتملا بازی سنگینه دما cpu بالا میره و فن سریع میشه
    قطعات لپتاپ از pc ضعیف تره و بازی ها هم برای pc هستن نه لپتاپ.
    بازی های سبک تر اجرا کنید
    منظورتون
    رم؟
    یا
    فن؟

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

مشکلم اینه اکثر اوقاتی که در حالت screen saver میره و کار خاصی با لپ تاپ انجام نمیدم اینطوری میشه و دور فن بالا میره وبه شدت چرخشش زیاد میشه حتی اکثر اوقات با تکان دادن موس و خارج شدن از حالت screen saver چرخش فن کم میشه و صداش خوب و طبیعی میشه!
    دوباره که میره به حالت screen saver فن با دور بالا شروع به چرخش میکنه. هارد را هم دفراگ کردم.

13. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مشکلم اینه اکثر اوقاتی که در حالت screen saver میره و کار خاصی با لپ تاپ انجام نمیدم اینطوری میشه و دور فن بالا میره وبه شدت چرخشش زیاد میشه حتی اکثر اوقات با تکان دادن موس و خارج شدن از حالت screen saver چرخش فن کم میشه و صداش خوب و طبیعی میشه!
    دوباره که میره به حالت screen saver فن با دور بالا شروع به چرخش میکنه. هارد را هم دفراگ کردم.
    خب تنظىمات BIOS رو default کردى؟
    BIOS رو اپدىت کردى؟
    اىنارو انجام بده حل نشد بىا بگو

14. نمایش تشکر

15. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط navid1377
    خب تنظىمات BIOS رو default کردى؟
    BIOS رو اپدىت کردى؟
    اىنارو انجام بده حل نشد بىا بگو
    سلام...شما با استفاده از HDD Regenerator که در سایت هم موجوده هارد رو برای وجود بد سکتور اسکن کن....

از برنامه Hard Disk Sentinel Pro هم میتونید استفاده کنید....

همین طور با یکی از برنامه هایی که برا بهینه سازی سیستم هست رجیستری و هارد رو اسکن کن تا مشکلات رو شناسایی و پاکسازی کنه

Ccleaner...Ace Utility...TuneUp...BoostSpeed...Advanced_System_Op timizer...Advanced_SystemCare...Pointstone.System. Cleaner

برنامه های خوبی هستن.....

همچنین برای دفرگ هارد از PerfectDisk یا IObit Smart Defrag استفاده کن....

اگه مراحلی رو که من و دوستان توضیح دادیم به درستی انجام بدی باید به احتمال زیاد مشکلت حل بشه

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

18. نمایش تشکر

صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •