صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 39

موضوع: علت بیش از حد کار کردن فن لپ تاپ؟

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط navid1377
    ىعنى وقتى که تقرىبا کارى از سىستم نمىکشى سرعت فن دوبرابر مىشه؟
    پس شاىد مشکلى باشه براى cpu
    اگه صداى فن زىاد مىشه خود فن مشکل داره
    اگع سرعتش زىاد مىشه ىعنى CPU داغ شده وقتى CPU داغ مىشه ىعنى ىا فشار برنامه ها روشه ىا محىط گرمه
    لپتاپتون در معرض گرما نىست مثلا کنار بخارى ىا نور افتاب ؟ اگه اره جاش رو عوض کنىد شاىد درست شد
    توصىه هاى امنىتى satanic عزىز هم انجام بده
    ن کنار بخاری و جای گرم نیست همیشه لپ تاپ روی یک میز چوبی قرار داره و جاش خنکه. درضمن Alienware لپ تاپ ۱۷ اینچ بزرگ با فن های بسیار قوی ایه. فن صدا نمیده بلکه سرعت چرخشش زیاد میشه در حالتی که کاری از سیستم نمیکشم و screen saver میشه. البته معمولا در این حالت این اتفاق میفته ولی بعضی وقتها در حالتی که دارم حتی با نرم افزار ساده ای مثل فایرفاکس کار میکنم فن سرعت چرخشش یا همون دورش زیاد میشه ولی تا دو سه ماهه پیش فقط در بازیهای سنگین با گرافیک بالا فن سرعت چرخشش بالا میرفت و وقتی از بازی خارج میشدم حتی فن اینقد سرعت چرخشش پایین میومد که احساس میکردم خاموشه کاملا بی صدا و سایلنت بود. نمیدونم چرا این اتفاق افتاده حتی درحال حاضر هیچ بازی ای را نصب نکردم و تازه سه ماهه ک به ۸۰۱ آپدیت کردم البته بصورت قانونی از طریق store ویندوز.
    فتوشاپ و 3dmax هم نصبه رو لپ تاپ امکان داره بخاطره این دو نرم افزار سنگین باشه؟
    رم لپ تاپم ۸ گیگ و کارت گرافیک GTX 765m 2GB با cpu corei7-4700MQ

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Satanic
    خب ممکنه عادی باشه ...وقتی خاموش میکنی یا میزاری روی Sleep زیاد طول میکشه ؟ البته تا چند ثانیه مشکلی نیست !!!!

این مشکل توی این 2 ماه مرتب بوده یا فقط زمان خاصی و بعد از مدتی کم میشه ؟
    منتظر نظر بقیه دوستان متخصص سخت افزار هم باش.....
    فقط چند ثانیه طول میکشه
    بله مرتب بوده بخاطر همین نگران شدم و سوال پرسیدم، بیشتر زمانی که درحالت screen saver میره
    نیاز به دیسک نجات کسپر هست یا نه؟؟؟؟
    متشکرم

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط platiniboy
    ن کنار بخاری و جای گرم نیست همیشه لپ تاپ روی یک میز چوبی قرار داره و جاش خنکه. درضمن Alienware لپ تاپ ۱۷ اینچ بزرگ با فن های بسیار قوی ایه. فن صدا نمیده بلکه سرعت چرخشش زیاد میشه در حالتی که کاری از سیستم نمیکشم و screen saver میشه. البته معمولا در این حالت این اتفاق میفته ولی بعضی وقتها در حالتی که دارم حتی با نرم افزار ساده ای مثل فایرفاکس کار میکنم فن سرعت چرخشش یا همون دورش زیاد میشه ولی تا دو سه ماهه پیش فقط در بازیهای سنگین با گرافیک بالا فن سرعت چرخشش بالا میرفت و وقتی از بازی خارج میشدم حتی فن اینقد سرعت چرخشش پایین میومد که احساس میکردم خاموشه کاملا بی صدا و سایلنت بود. نمیدونم چرا این اتفاق افتاده حتی درحال حاضر هیچ بازی ای را نصب نکردم و تازه سه ماهه ک به ۸۰۱ آپدیت کردم البته بصورت قانونی از طریق store ویندوز.
    فتوشاپ و 3dmax هم نصبه رو لپ تاپ امکان داره بخاطره این دو نرم افزار سنگین باشه؟
    رم لپ تاپم ۸ گیگ و کارت گرافیک GTX 765m 2GB با cpu corei7-4700MQ
    فقط چند ثانیه طول میکشه
    بله مرتب بوده بخاطر همین نگران شدم و سوال پرسیدم، بیشتر زمانی که درحالت screen saver میره
    نیاز به دیسک نجات کسپر هست یا نه؟؟؟؟
    متشکرم
    سیستم خوبی داری...اولا اینکه فنش بچرخه برات...

دوما اینکه میگی سرعت چرخش فن زیاد میشه و بازی و برنامه سنگین هم اجرا نمیکنی...

نصب بودن بازی و برنامه..حالا هر چیزی... توی سرعت چرخش تاثیر نداره ولی اگه اجرا بشه چرا داره....

شما هم که اجرا نکردی بگیم به دلیل توان کاری پردازنده بوده.....

با این حساب فقط یه مورد میمونه که ممکنه باعث این مشکل باشه !!! سینی فن زیر لپ تاپ داری ؟ یا همون کولر ؟؟؟

اگه نداری یا تهیه کن یا طوری لپ تاپ رو بزار که از سطح زمین یا میزی که روشه فاصله داشته باشه !!!!

تا هوا به درستی زیرش جریان پیدا کنه....

نتیجه رو اعلام کن

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Satanic
    سیستم خوبی داری...اولا اینکه فنش بچرخه برات...

دوما اینکه میگی سرعت چرخش فن زیاد میشه و بازی و برنامه سنگین هم اجرا نمیکنی...

نصب بودن بازی و برنامه..حالا هر چیزی... توی سرعت چرخش تاثیر نداره ولی اگه اجرا بشه چرا داره....

شما هم که اجرا نکردی بگیم به دلیل توان کاری پردازنده بوده.....

با این حساب فقط یه مورد میمونه که ممکنه باعث این مشکل باشه !!! سینی فن زیر لپ تاپ داری ؟ یا همون کولر ؟؟؟

اگه نداری یا تهیه کن یا طوری لپ تاپ رو بزار که از سطح زمین یا میزی که روشه فاصله داشته باشه !!!!

تا هوا به درستی زیرش جریان پیدا کنه....

نتیجه رو اعلام کن
    قابل شما رو نداره
    تو دستور العملش نوشته کولر اصلا نباید بذارم زیرش چون نوع مکش هواش طوریه ک به لپ تاپ آسیب میزنه. چرا تا سه ماه پیش این مشکل نبوده و الان که استفاده ی معمولی و بسیار سبک دارم فنش در حالت عادی هم شدید کار میکنه! اگه مشکل از گرما بود چرا تو تابستون با اون شدت گرما فنش مثل شربت کار میکرد با سرعت پایین و سوپر سایلنت!
    به نظر من یه اتفاقی از نظر نرم افزاری یا سیستم عامل ویندوزش افتاده که فن دائم با دور بالا کار میکنه‌، حالا چطوری این گیر نرم افزاری را کشف کنم‌‌، نمیدونم و بلد نیستم باید دوستان حرفه ای تر راهنمایی کنند.

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

قابل شما رو نداره
    تو دستور العملش نوشته کولر اصلا نباید بذارم زیرش چون نوع مکش هواش طوریه ک به لپ تاپ آسیب میزنه. چرا تا سه ماه پیش این مشکل نبوده و الان که استفاده ی معمولی و بسیار سبک دارم فنش در حالت عادی هم شدید کار میکنه! اگه مشکل از گرما بود چرا تو تابستون با اون شدت گرما فنش مثل شربت کار میکرد با سرعت پایین و سوپر سایلنت!
    به نظر من یه اتفاقی از نظر نرم افزاری یا سیستم عامل ویندوزش افتاده که فن دائم با دور بالا کار میکنه‌، حالا چطوری این گیر نرم افزاری را کشف کنم‌‌، نمیدونم و بلد نیستم باید دوستان حرفه ای تر راهنمایی کنند.
    خب که اینطور !!!

شما با استفاده از برنامه های عیب یابی سخت افزار مخصوصا عیب یابی مشکلات هارد دیسک سیستم رو اسکن کن....

ممکنه بد سکتور باشه...همچنین هاردت رو دفرگ کن.....

اگه با این موارد هم حل نشد باید به فکر متخصص سخت افزار باشی
    ...

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یک پیشنهاد، ویندوز رو کلاً فرمت کنید و نسخه ی Enterprise رو نصب کنید. ویندوزهایی که روی لپ تاپ ها هستند پر از اشکال هستند و معمولاً CPU رو به خاطر dll های مختلف و برنامه های انحصاری خودشون خیلی درگیر می کنند.

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممکنه تنضیمات بایوس دستکاری شده باشه
    یکبار بایوس را به حالت default ببرید
    و بایوس رو اپدیت کنید

اگر درست نشد

با نرم افزار های
    Hardware Sensors Monitor
    یا
    Motherboard Monitor
    چند دقیقه یکبار دمای cpu رو چک کنید اگه بالای 50 درجه بود task manager رو چک کن ببین چه خبره و البته اینجا اعلام کن
    البته هر سی پی یو نهایت دما خودش رو داره حداکثر دما
    CPU معمولا روی بدنه اون به شکل یک عبارت رمز شده نوشته میشه

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    یک پیشنهاد، ویندوز رو کلاً فرمت کنید و نسخه ی Enterprise رو نصب کنید. ویندوزهایی که روی لپ تاپ ها هستند پر از اشکال هستند و معمولاً CPU رو به خاطر dll های مختلف و برنامه های انحصاری خودشون خیلی درگیر می کنند.
    سریع پیشنهاد تعویض ویندوز ندید دیگه
    اول کار که نمیشه اخرین گزینه رو پیشنهاد کرد
    شاید مشکل سخت افزاری باشه
    البته نمی خواهم بگم اینکار بی فایدس نه ولی فعلا باید راه های دیگه رو تست کنیم تازه ویندوز اوریجینال بهتره اگه فرمت کنه باید کرک شده نصب کنه
    ========================
    مهندس شاهین کجایییییی

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط navid1377
    سریع پیشنهاد تعویض ویندوز ندید دیگه
    اول کار که نمیشه اخرین گزینه رو پیشنهاد کرد
    شاید مشکل سخت افزاری باشه
    البته نمی خواهم بگم اینکار بی فایدس نه ولی فعلا باید راه های دیگه رو تست کنیم تازه ویندوز اوریجینال بهتره اگه فرمت کنه باید کرک شده نصب کنه
    ========================
    مهندس شاهین کجایییییی

ببخشید ، ولی بارها در تاپیک های مختلف این بحث رو کردم. لپ تاپ ها ویندوزهایی با سریال OEM دارند، ویندوزهای لپ تاپ ها به صورت قانونی Activate میشه امّا از نسخه هایی استفاده میشه که ناقص هستند و خیلی از کنسول ها رو ندارند و به علت برنامه های انحصاری مربوط به برند تولید کننده، باعث میشن دستگاه سنگین کار کنه. در واقع ویندوزهای روی لپ تاپ یک کلک تبلیغاتیه و ارزش زیادی نداره. چرا که باعث میشه مشتری فکر کنه یک ویندوز مثلاً 500 دلاری رو در اختیار داره! در صورتی که اینقدر این ویندوزها پر از اشکال و ناقص هستند که آدم خنده ش میگیره واقعاً.
    کار درست اینه که آدم هم ویندوز اوریجینال داشته باشه که باید هزینه کنه تا نسخه ی مثلاً Pro یا Enterprise رو بخره هم نرم افزارهاش رو اوریجینال بخره! که همچین چیزی در ایران امکان پذیر نیست و قیمت دلار بسیار بالاست. پس با توجه به شرایط موجود بهتره آدم کامل ترین نسخه رو داشته باشه که با یک کرک ساده Activate میشه و "هیچ فرقی" با ویندوز به اصطلاح اوریجینال نمی کنه و تمامی آپدیت ها رو بدون مشکل دریافت می کنه.
    در ویندوزهایی که روی لپ تاپ ها هست حتی خیلی وقتا دسترسی به کنسول Local Users And Groups امکان پذیر نیست و نمی تونیم اکانت ها رو به گروه خاصی اضافه کنیم!
    اینجور مشکل ها بیشتر به همین نوع ویندوز مربوط میشه، همون اول که ایشون کلمه ی "اوریجینال" رو به کار بردن معلوم شد مشکل چیه دقیقاً. حتی این مشکل هم اگه حل بشه، مشکلات دیگه ای باز پدیدار میشن.
    در کل وقتی از ارزونترین نرم افزار مثل IDM تا گرون ترین نرم افزار رو داریم به صورت کرک شده استفاده می کنیم، دیگه اصرارمون به داشتن ویندوز اوریجینال (که ویندوزهای روی لپ تاپ ناقص هستند) و همچنین آنتی ویروس اوریجینال منطقی نیست.

در ضمن بنده آخرین گزینه م همیشه تعویض ویندوز هست، امّا فقط وقتی که ویندوز نسخه ی کامل باشه و همه چیز اصولی باشه.

18. نمایش تشکر

19. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Satanic
    خب که اینطور !!!

شما با استفاده از برنامه های عیب یابی سخت افزار مخصوصا عیب یابی مشکلات هارد دیسک سیستم رو اسکن کن....

ممکنه بد سکتور باشه...همچنین هاردت رو دفرگ کن.....

اگه با این موارد هم حل نشد باید به فکر متخصص سخت افزار باشی
    ...
    دوست عزیز لطف میکنید یه نرم افزار خوب برای دفرگ کردن هارد معرفی کنید؟
    یه برنامه هم برای عیب یابی سخت افزار معرفی کنید.
    سپاسگزارم

صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •