نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: اپدیت بایوس لب تاپ hp

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض اپدیت بایوس لب تاپ hp

درود:
    من دو لب تاپ یکی مدل hp dv6500 و دیگری بازم hp elitte book8440pکه بایوس هردو قدیمیه و هر چه تو سایت hpگشتم موفق به در یافت اخرین اپدیت بایوس این دو مدل نشدم از دوستان و اساتید اگه کسی مبتونه کمک کنه و لینک دانلود اخرین ورژ را قرار بده تا بتونم بایوس این دو مدل را اپدیت کنم دوستان حتما کمک کنن.

2. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ezat451
    درود:
    من دو لب تاپ یکی مدل hp dv6500 و دیگری بازم hp elitte book8440pکه بایوس هردو قدیمیه و هر چه تو سایت hpگشتم موفق به در یافت اخرین اپدیت بایوس این دو مدل نشدم از دوستان و اساتید اگه کسی مبتونه کمک کنه و لینک دانلود اخرین ورژ را قرار بده تا بتونم بایوس این دو مدل را اپدیت کنم دوستان حتما کمک کنن.
    دوست عزیز در مورد BIOS فقط و فقط باید از سایت تولید کننده بگیرید و نباید به لینک های سایر سایت ها اعتماد کنید.
    در همون سایت HP در خانواده ی مدلی که دارید بگردید، جدیدترین مدل سری مثلاً Pavilion رو انتخاب کنید ببینید درایور BIOS داره یا نه. معمولاً توی Description درایور می نویسه که واسه کدوم مدل ها مناسبه این درایور، ببینید مدل شما موجود هست یا خیر. اگه موجود نبود نیازی به آپدیت BIOS نیست.
    در ضمن می تونید به Support شرکت HP ایمیل بزنید و ازشون بخواید درایور BIOS رو واسه مدل لپ تاپتون.

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •