نوشته اصلی توسط
javadmo
والا من کلا اهل بازی کردن نیستم ولی الان که کلاسام تموم شده واسه سرگرمی بازی میکنم. نمیدونم نسخه چندشه ولی روش نوشته 2011 در هرصورت اطلاعات بیشتری که مربوط به این بازی دادید ممنونم
دوست عزیز اینم مشخصات سیستم بنده که کاملش هست؟
http://8pic.ir/images/81181942005896055491.png
راستی نرم افزاری که برای opengl دادید نصب کردم مال من نسخه 2.1 هست میشه بروزش کرد چطوری؟
حالا با این صحبتایی که شد ما باید اول چکار کنیم اول از کجا شروع کنیم؟
بله شما با توجه به مشخصات سیستمتون که بهم دادید و با توجه به حداقل سیستم مورد نیاز جهت پردازش این بازی (که نسخه ی 1 اون هم هست سال 2011) سیستم شما میتونه اون رو روی حداقل پردازش گرافیکی اجرا کنه ولی خب طبیعتا باید تنظیمات بازی رو روی حالت معمولی و یا حداقلِ حداقل تنظیم کنید تا بتونید یک تصویر روان داشته باشید. این کار رو هم توسط گزینه ی ستینگ (Setting) و یا آپشن (Option) در بازی در تنظیمات (Video Setting) میتونید اعمال کنید و ذخیره کنید و بازی کنید دست آخر.
خب و اما مراحل کاری که باید انجام بدید. شما اول نسخه ی آخر درایور گرافیکتون رو از اینجا (سایت سافت گذر) :
عنوان: دانلود درایور کارت گرافیک مورد نیاز
و یا از اینجا که سایت اصلی شرکت انویدیا هست :
عنوان: Nvidia Drivers
دانلود کنید . و همچنین نسخه ی آخر دایرکت اکس (DirectX) :
عنوان: Microsoft DirectX - Run TIme
و همینطور نسخه ی آخر برنامه های Redistributable پکیج رو برای ویندوزتون از اینجا :
دانلود کنید و بعد از راه اندازی مجدد سیستمون بازی رو اجرا کنید و یادتون نره که عرض کردم تنظیمات رو روی حداقل سعی کنید بزارید برای بازی کردن. انشاالله که خوب اجرا میشه.
بوک مارک ها