سلام دوستان
بنده فلش خودمو میخوام بدم دست یه بنده خدایی.تو فلش یه سری اطلاعات شخصی بوده که به طور معمولی delete شده.حالا من میخوام این اطلاعات غیرقابل برگشت باشن.
الان باید چیکار کنم؟![]()
سلام دوستان
بنده فلش خودمو میخوام بدم دست یه بنده خدایی.تو فلش یه سری اطلاعات شخصی بوده که به طور معمولی delete شده.حالا من میخوام این اطلاعات غیرقابل برگشت باشن.
الان باید چیکار کنم؟![]()
ZOTAC GeForce GTX 970 AMP! Extreme Core Edition
میتونید از نرم افزارهای مخصوص این کار استفاده کنید مثلا :
عنوان: East-Tec Eraser 2014 v11.1.0.100
یا اینکه کل فضای مورد نظر را با اطلاعات الکی پر کنید و بعد اقدام به حذف آن کنید . البته این مطلب را هم قبلا سایت گذاشته بود و خالی از لطف نیست :
MY ALBUM
کاربران عزیز لطفا قبل از هر گونه فعالیتی قوانین و مقررات انجمن مطالعه شود .
هر گونه تبلیغات در پست و امضا>>> بن دائم و اخراج کاربر
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام
با نرم افزار هایی که فضای آزاد هارد هارو پاک میکنند میشه این کار رو کرد ، CCleaner همچین قابلیتی داره ، وقتی CC رو باز کردید از منوی سمت چپ Tools رو باز کنید و از موارد نماش داده شده وارد بخش Drive Wiper بشید و بعد از انتخاب فلشتون ، بخش Security رو بزارید روی آخرین حد ( البته این مورد دست خودتونه ، هرچی بیشتر باشه ، بیشتر طول میکشه ) و در آخر هم روی دکمه Wipe کلیک کنید :
بخش Wipe حتما روی Free Space Only بایدتنظیم باشد ، درغیر اینصورت تمامی اطلاعات درایوری که تیکش رو زدید پاک خواهند شد
.
سلام.
امیر جان اگه Tune Upرو داری .. از اون هم میتونی استفاده کنی.
=============
ویرایش : حواسم نبود که اطلاعات پاک شده . فکر میکنم دیگه با Tune Up نمیشه![]()
همچنین از File Shredder داخل Kaspersky PURE 3.0 و Advanced Uninstaller PRO 11 هم میتونی استفاده کنی
(علاوه بر File Shredder قابلیت Free Space Wiper هم دارن هردو)
ممنون از دوستان عزیزم
بله همین قابلیتFree Space Wiper رو لازم دارم.
فکر کنم قابلیت File Shredder مال زمانیه که فایل هنوز موجوده.درسته؟
چون الان فقط پیور 3 رو نصب دارم از شاهین جون میپرسم که این قابلیت Free Space Wiper کجای برنامه هست؟
ZOTAC GeForce GTX 970 AMP! Extreme Core Edition
راستش الان رو سیستم KIS 2014 دارم، قبلاً که PURE 3.0 داشتم یادمه تو تنظیمات یه قسمت Additional یا همچین چیزی بود، همونجا ابزارهای مدیریت پسورد و آنتی اسپم و ... هم بودن. یکم داخلش بگرد، پیدا نشد از بقیه نرم افزارهایی که معرفی شد استفاده کن.
معمولاً همه نرم افزارهایی که ابزار File Shredder دارن Free Space Wiper هم دارن. فقط تو File Shredding یه مرجله اضافه انجام میده که حذف فایله. بعد چندین بار با روی فضای خالی Overwirite میکنه و تمام. Overwrite کردن هم متودهای مختلف داره. لازم نیست حتماً از متودهای خیلی پیشرفته استفاده کنی، چون هرچی پیشرفته باشه کندتره و عمر فلش یا هارد رو به فنا میده.
![]()
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها