سلام دوستان
من یک فلش دارم که وقتی به سیستمم متصل می کنم اطلاعاتی را انتقال میدم به فلش وزمانی که کارم تمام میشه وفلش رو میکشم ودوباره وصل می کنم اطلاعاتی که اون موقع ریختم همه پاک شدند ونیستش!
علتش چیه؟!
سلام دوستان
من یک فلش دارم که وقتی به سیستمم متصل می کنم اطلاعاتی را انتقال میدم به فلش وزمانی که کارم تمام میشه وفلش رو میکشم ودوباره وصل می کنم اطلاعاتی که اون موقع ریختم همه پاک شدند ونیستش!
علتش چیه؟!
همانگونه که دوستمان اشاره نمودند عمر فلش شما به پایان رسیده است.معمولا فلش مموریها دارای گارانتی های دراز مدت و حتی مادام العمر هستند.لذا اگر چنانچه با فرمت کردن مشکلتان حل نشد آنرا به گارانتی مربوطه ببرید که معمولا برایتان تعویض میکنند.
سلام.
ولی بنده فکر نمیکنم که فلش خراب شده باشه یا سوخته باشه چون وقتی فلش میسوزه اصلا اجرا نمیشه که بخوای توش چیزی بریزی! ولی فلش این دوستمون اجرا میشه اما اطلاعات رو میپرونه!
بنده نظرم اینه اگه درسته دوستان تایید کنند:شاید سیستم ایشون ویروسی باشه و به محض کپی اطلاعات،اونها رو پاک میکنه!!!![]()
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
به نظر من هم اولین احتمال ویروسه.حتما با یه ویروسکش آپدیت شده روی یه سیستم که مطمئنید ویروسی نیست فلش رو ویروس کشی کنید و سپس تمام اشیاء مخفی اون رو از طریق تنظیمات ویندوز توی همون کامپیوتر سالم، از حالت مخفی دربیاورید.شاید همه اطلاعات شما مخفی شده باشند.
در ضمن توی هر کامپیوتری، چه ویروسی و چه سالم، از توی My Computer از فلشتون Properties بگیرید؛ببینید اطلاعاتی که ریخته اید یا میریزید جا گرفته اند یا نه.اگه جا گرفته اند مشکل از ویروسه!!!
دوست عزیز
ابتدا از ویروسی نبودن کامپیوتر و فلش مموری خود مطمئن شوید.
از رمز نگاری نشده بودن و یا نصب نرم افزاری خاص بر روی فلش مموری که مانع از رایت اطلاعات در آن می شوند مطمئن شوید.
فلش مموری خود را یک بار تحت ویندوز فرمت کنید در صورتی که موفق به فرمت شدید اما دوباره مشکل پا برجا بود به احتمال زیاد فلش مموری شما دچار مشکل جدی بوده و تقریبا غیر قابل استفاده است.
در صورتی که در محیط ویندوز نتوانستید آن را فرمت کنید در محیط داس اقدام به فرمت آن نمایید در صورتی که با موفقیت آن را فرمت کردید به احتمال زیاد مشکل تان حل خواهد شد اما در هر حال اگر در محیط داس هم موفق به این کار نشدید و یا با وجود فرمت در محیط داس باز هم مشکل پا برجابود به احتمال زیاد فلش مموری شما خراب شده و غیر قابل استفاده می باشد.
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها