نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: کپی فایل Setup از DVD آسیب دیده به هارد

1. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض کپی فایل Setup از DVD آسیب دیده به هارد

سلام
    یه dvd دارم که یه ترک خیلی کوچیک روی حلقه اش داره.می خوام فایل set up یه برنامه رو هرچه سریعتر از روی اون به هارد منتقل کنم.این dvdآتوران هم داره. روی دیسک درایو که کلیک راست میکنم و open رو انتخاب ؛ فایل هایی که روی dvdهستند رو نشون میده ولی فایل setup برنامه ای که می خوام روی هارد کپی کنم رو نمی دونم چطوری باید پیدا کنم.
    یه راه هست که برنامه رو از طریق آتوران نصب کنم بعد setup ـش رو روی هارد جدا یه جایی نگه دارم ولی امیدوارم به اونجا نکشه.چون می خوام حداقل فشار به dvdبیاد.چون ترک داره و میترسم اگه چرخشش زیاد بشه توی دی وی دی رام خرد و خمیر بشه.اینو میگم چون قبلا هم این اتفاق واسم افتاد و دی وی دی رام منهدم شد و مجبور شدم یکی دیگه بگیرم.
    حالا اگه ممکنه کمک کنید یه طوری این فایل setup رو روی هارد کپی کنم.
    ممنون
    dvd-copy.jpg
    ویرایش:اگه هم ممکنه تا همین امشب فایلشو کپی کنم.چون نمی خوام سیستم رو خاموش و روشن کنم و دوباره dvd از نو بخواد لود بشه.
    ویرایش1:یعنی اگه ازش ایمیج بگیرم خوبه؟
    ویرایش توسط صهبا : 18-06-2014 در ساعت 22:04 دلیل: ویرایش1
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام . من خودم معمولا CD ها و DVD هایی رو که بدخش دارن و یا ترک دارن رو ایمیج میگیریم ( با Alchohol 120% یا Ultra ISO ) چون کپی ویندوز اصلا کار ساز نیست . نمیتونم قطعا بهتون بگم بهترین راهه چون تجربه نداشتم ولی به نظر من بی خطر تر و سریع تره
    ویرایش توسط The king : 19-06-2014 در ساعت 18:03
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام فرماندهThe King
    راستش دیشب که کسی جوابی نداد(تا اون موقع که منتظر موندم)و چون راه مطمئن تری هم به ذهنم نرسیده بود دیسک رو درآوردم و خوب شد که اینکار رو کردم چون اولا ترکش جلوتر رفته بود و با ناخن که روش می کشیدم می تونستم لمسش کنم و ثانیا عمودی که به حلقه نگاه کردم دیدم ترک تا عمق لایه ی اول پیش رفته.همین ها کافی بود تا با یکم بالا رفتن سرعت چرخشش تکه تکه بشه.
    درهرحال ترجیح دادم 60تومن رو فدای20تومن نکنم.برنامه رو میخرم.ممنونم که وقت گذاشتید.یه دنیا تشکر
    این علائمی که گفتم تست شده هستند پس به شما هم توصیه میکنم هیچ وقت دیسکی با این نشونه هارو استفاده نکنید
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •