نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: صدای دی وی دی رایتر

1. عضو ثابت barmak asad آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض صدای دی وی دی رایتر

سلام بر اساتید محترم: چند روز پیش رم 2گیگ را جایگزین رم 1گیگ سیستم کردم از اون موقع تا حالا موقع روشن کردن سیستم دی وی دی رایترم صدا میده وچراغ سبزش روشن وخاموش میشه ونمیزاره ویندوز بالا بیادعلت چیه ایا ربطی به عوض کردن رم داره؟ مرسی

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط barmak asad
    سلام بر اساتید محترم: چند روز پیش رم 2گیگ را جایگزین رم 1گیگ سیستم کردم از اون موقع تا حالا موقع روشن کردن سیستم دی وی دی رایترم صدا میده وچراغ سبزش روشن وخاموش میشه ونمیزاره ویندوز بالا بیادعلت چیه ایا ربطی به عوض کردن رم داره؟ مرسی
    به نظر من که خیلی عجیبه و نمیتونه به این مورد بستگی داشته باشه , ایا رم مربوطه را در اسلات درست خودش جای دادید و ایا یک رم دوگیگ هست یا دوتا یک گیگ ؟ چه ویندوزی دارید ؟
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت barmak asad آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    به نظر من که خیلی عجیبه و نمیتونه به این مورد بستگی داشته باشه , ایا رم مربوطه را در اسلات درست خودش جای دادید و ایا یک رم دوگیگ هست یا دوتا یک گیگ ؟ چه ویندوزی دارید ؟
    بله یک رم 2گیگه ویندوز7دارم

5. نمایش تشکر

6. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بله یک رم 2گیگه ویندوز7دارم
    درود.

دوست عزیز شما یکبار تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید و سپس تست کنید.
    اگه نشد کابل هارو یکبار بررسی کنید.
    دی وی دی رایترتون IDE هست یا Sata ؟
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نیما جان به موارد قشنگی اشاره کردند , یه بار شما کابل دی وی دی رایتر را جدا کنید و ببینید ویندوز بالا میاد یا نه ؟ اروری میده یا خیر ؟
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت barmak asad آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    نیما جان به موارد قشنگی اشاره کردند , یه بار شما کابل دی وی دی رایتر را جدا کنید و ببینید ویندوز بالا میاد یا نه ؟ اروری میده یا خیر ؟
    سلام دوست عزیز:فقط موقعی که دکمه باز کردن رایتر روی کیس را می زنم سیستم بالا میاد

11. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوست عزیز:فقط موقعی که دکمه باز کردن رایتر روی کیس را می زنم سیستم بالا میاد
    دوست عزیز کارهای گفته شده ی دوستان رو انجام بدین سپس نتیجه رو اعلام کنید.
    شاید موقع وصل کردن رم دستتون خورده کابل ها شل شده.
    یا اینکه برد دی وی دی رایتر آسیب دیده باشه.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خوب , دوست گرامی من تا حدودی مطمئن شدم به این موارد : اولا اگه در ستاپ بوت را از سی دی رام به هارد تغییر بدهید دیگه این مشکل پیش نمیاد و دلیل اینکه درب انرا باز میکنید و ویندوز بالا میاد بهمین دلیل هست که متوجه میشه سی دی بوتی در کار نیست و اجازه بالا امدن ویندوز را میده و اما برای این مشکل شما حتما به این دومورد توجه کنید , اولا تعویض کابل و دوما" امکان اینکه برق ضعیفی از پاور به سی دی رام تون اتصال داشته باشه , هست . البته این موارد در صورتی هست که کابل رابط شما شل نشده باشه !!! موفق باشید
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •