سلام بر اساتید محترم: چند روز پیش رم 2گیگ را جایگزین رم 1گیگ سیستم کردم از اون موقع تا حالا موقع روشن کردن سیستم دی وی دی رایترم صدا میده وچراغ سبزش روشن وخاموش میشه ونمیزاره ویندوز بالا بیادعلت چیه ایا ربطی به عوض کردن رم داره؟ مرسی
سلام بر اساتید محترم: چند روز پیش رم 2گیگ را جایگزین رم 1گیگ سیستم کردم از اون موقع تا حالا موقع روشن کردن سیستم دی وی دی رایترم صدا میده وچراغ سبزش روشن وخاموش میشه ونمیزاره ویندوز بالا بیادعلت چیه ایا ربطی به عوض کردن رم داره؟ مرسی
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
نمایش امضاء**آموزش تصويري فعال سازي ويندوز 8 از طريق اسکايپ**
میبینی چی به روزم عشق آورد ،،، منی که گرگ بارون دیده بودم
تموم لحظه های این عذابـو ،،، از آشوب نگات فهمیده بودم
…
نیما جان به موارد قشنگی اشاره کردند , یه بار شما کابل دی وی دی رایتر را جدا کنید و ببینید ویندوز بالا میاد یا نه ؟ اروری میده یا خیر ؟
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
- - - - - - - - - - - -
نمایش امضاء**آموزش تصويري فعال سازي ويندوز 8 از طريق اسکايپ**
میبینی چی به روزم عشق آورد ،،، منی که گرگ بارون دیده بودم
تموم لحظه های این عذابـو ،،، از آشوب نگات فهمیده بودم
…
خوب , دوست گرامی من تا حدودی مطمئن شدم به این موارد : اولا اگه در ستاپ بوت را از سی دی رام به هارد تغییر بدهید دیگه این مشکل پیش نمیاد و دلیل اینکه درب انرا باز میکنید و ویندوز بالا میاد بهمین دلیل هست که متوجه میشه سی دی بوتی در کار نیست و اجازه بالا امدن ویندوز را میده و اما برای این مشکل شما حتما به این دومورد توجه کنید , اولا تعویض کابل و دوما" امکان اینکه برق ضعیفی از پاور به سی دی رام تون اتصال داشته باشه , هست . البته این موارد در صورتی هست که کابل رابط شما شل نشده باشه !!! موفق باشید
- - - - - - - - - - - -
بوک مارک ها