نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: مشکل رایت کردن بدون نرم افزار رایت

1. عضو ثابت jalayer1359 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل رایت کردن بدون نرم افزار رایت

با سلام خدمت دوستان شریف
    مدتیه که dvdرایتر بنده وقتی می خوام فایلی را از طریق خود ویندوز یعنی بوسیله کپی پیست رایت کنم رایت نمی کنه آیکنش هم در مای کامپیوتر هستش تو خواندن هیچ مشکلی نداره وقتی هم از نرم افزار آشامپو برای رایت استفاده می کنم بعضا رایت می کنه بعضی مواقع هم رایت نمی کنه
    Screenshot).png

2. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. خوب طبعیه که گزینه Paste نباشه ، شما اول که سی دی خام رو میزاریم تو CD-ROM یه پنجره باز میشه ازتون میپرسه که میخواین دیسک رو تو چه حالتی رایت کنید ( روی همون گزینه ای که بود باشه بهتره ) بعد از انتخاب شما CD رو باز میکنید ، اون وقت توش راست کلیک میکنید و Paste رو میزنید نه این طوری.

مراحل رایت با خود ویندوز هم خیلی آسونه و فکر نکنم دیگه نیاز به آموزش باشه .

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت jalayer1359 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    سلام. خوب طبعیه که گزینه Paste نباشه ، شما اول که سی دی خام رو میزاریم تو CD-ROM یه پنجره باز میشه ازتون میپرسه که میخواین دیسک رو تو چه حالتی رایت کنید ( روی همون گزینه ای که بود باشه بهتره ) بعد از انتخاب شما CD رو باز میکنید ، اون وقت توش راست کلیک میکنید و Paste رو میزنید نه این طوری.

مراحل رایت با خود ویندوز هم خیلی آسونه و فکر نکنم دیگه نیاز به آموزش باشه .
    با cd یا بدون cd فرقی نمی کنه وقتی هم می خوام سی دی را باز کنم بعد توش پیست کنم خطای زیر رخ میده
    Screenshot (23).png

5. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط jalayer1359
    با cd یا بدون cd فرقی نمی کنه وقتی هم می خوام سی دی را باز کنم بعد توش پیست کنم خطای زیر رخ میده
    Screenshot (23).png
    سلام.

مثل اینکه cd شما فرمت نشده!شما بی زحمت یه بار فرمت کنید. بعد cd رو باز کنید و اطلاعاتتون رو بریزید.

ترجمه ی خطا

ویندوز نمیتواند دیسک درون درایو H را بخواند
    اطمینان حاصل کنید که دیسک فرمتی را استفاده می کند که ویندوز آن را می شناسد.
    اگر دیسک فرمت نشده،قبل از استفاده ، باید آن را فرمت کنید.

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Screenshot (23).png
    اینطور که معلومه این cd مشکل داره ( احتمال داره ناقص رایت شده باشه و یا فرمت نشده باشه ) ، چون ویدنوز نمیتونه بخونتش ، شما با cd خام دیگه هم تست کردید ؟

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت jalayer1359 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    اینطور که معلومه این cd مشکل داره ( احتمال داره ناقص رایت شده باشه و یا فرمت نشده باشه ) ، چون ویدنوز نمیتونه بخونتش ، شما با cd خام دیگه هم تست کردید ؟
    با چند سی دی و dvd خام وسالم تست کردم همین مشکلو دارند حالا چطوری میشه فرمت کرد؟

10. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با چند سی دی و dvd خام وسالم تست کردم همین مشکلو دارند حالا چطوری میشه فرمت کرد؟

سلام.

به نظرم DVD-Romتون مشکل پیدا کرده.
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •