صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 27

موضوع: کیفیت dvd خام

1. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض کیفیت dvd خام

دوستان عزیز

اینجانب به تازگی برای خرید dvd خام اقدام کردم (بسته 10 تایی) از مارک کاپیتان با قیمت 8 هزار تومان.

البته ابتدا از فروشنده تقاضای dvd خام از مارک فینال نمودم (در ویترین موجود بود) که گفتند تمام شده است و قیمت بسته 10 تایی آن 7 هزار تومان بود اما مارک کاپیتان رو دارند که گران تر و باکیفیت تر از آن است.

می خواستم ببینم نظر شما در این رابطه چیست؟

توضیحات اضافی برای کسانی که در تبریز زندگی می کنند : از پاساژ سهند و از مغازه جردن سافت خریداری کردم.

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این سایت تبلیغ نیست این سایت رقابت نیست با سایت سافت گذر یه سر بزن

4. نمایش تشکر

5. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

up

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوستان عزیز

اینجانب به تازگی برای خرید dvd خام اقدام کردم (بسته 10 تایی) از مارک کاپیتان با قیمت 8 هزار تومان.

البته ابتدا از فروشنده تقاضای dvd خام از مارک فینال نمودم (در ویترین موجود بود) که گفتند تمام شده است و قیمت بسته 10 تایی آن 7 هزار تومان بود اما مارک کاپیتان رو دارند که گران تر و باکیفیت تر از آن است.

توضیحات اضافی برای کسانی که در تبریز زندگی می کنند : از پاساژ سهند و از مغازه جردن سافت خریداری کردم.
    از نظر من هر جنسی گرونتر باشه دلیل نمی شه کیفیتش بهتر باشه.

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز M A H D I آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوستان عزیز

مارک princo رو امتحان کنید بنظرم ک خوبه
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوستان عزیز

اگه دنبال dvdخام باکیفیت بهتر میگردید مارک Maxell ،Sony ،T-Gate و FUJI FILM بهترین گزینه هستن،البته اگه گیرتون بیاد فک نکنم dvdهای Princo و Finalکیفیت لازم رو داشته باشند ، چون بعد از مدت کوتاهی فوقش یه سال از بین میرن (تست شده) مارکهای فوق گرچه یکم گرونتره ولی در کل واسه رایت عالیند و مدت ماندگاری بیشتری هم دارند (بیش از دو یا سه سال)
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بنده زیاد رایت می کنم هفته ای 50 تا رایت دارم با برند های مختلفی رایت کردم پرینکو چند ماهیی است آشغال شده سوخته زیاد داشته باید اصل تایوان پیدا کنید و طرح شبنم روش خورده باشه ایرانی ها یاد گرفتن می زنن دی وی دی خام به اسم اصل تایوان چند ماهی میشه کیفیت دی وی دی خام ها آمده پایین من بیشتر از سونی استفاده میکنم با قیمت 700 الی 750 می خرم جدیدا قبلا هم 600 الی 650 هم میخ ریدم مارک ماکسل هم مارک خوبی است اگر می خواهید بهترین کیفیت داشته باشید سونی از نظره بنده بهتره و تیگیت

اگر می خواهید پرینکو بگیرید باید اصل بخرید مارک های دیگه هم هستن مثل میکرو سل که خوده بنده 600 تا خریدم با قیمت 450 راضی بودم که 20 تاش خرابی داشت الان هم قیمتش شده 500 الی 550

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز M A H D I آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    بنده زیاد رایت می کنم هفته ای 50 تا رایت دارم با برند های مختلفی رایت کردم پرینکو چند ماهیی است آشغال شده سوخته زیاد داشته باید اصل تایوان پیدا کنید و طرح شبنم روش خورده باشه ایرانی ها یاد گرفتن می زنن دی وی دی خام به اسم اصل تایوان چند ماهی میشه کیفیت دی وی دی خام ها آمده پایین من بیشتر از سونی استفاده میکنم با قیمت 700 الی 750 می خرم جدیدا قبلا هم 600 الی 650 هم میخ ریدم مارک ماکسل هم مارک خوبی است اگر می خواهید بهترین کیفیت داشته باشید سونی از نظره بنده بهتره و تیگیت

اگر می خواهید پرینکو بگیرید باید اصل بخرید مارک های دیگه هم هستن مثل میکرو سل که خوده بنده 600 تا خریدم با قیمت 450 راضی بودم که 20 تاش خرابی داشت الان هم قیمتش شده 500 الی 550
    منم یه زمانی رایت زیاد میکردم datis رو امتحان کردم ک خیلی سوخته در میومد قیمت پایینی هم داشت ولی سوخته زیاد در میومد از پرینکو ک استفاده میکردم سوخته نداشت اصلا حالا نمیدونم جدیدا چطوری شده ولی همینطور ک دوست عزیزمون عرض کردنند اگه اصلشو گیر بیارید دی وی دی های با کیفیتی هستند
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط tohi2520
    از نظر من هر جنسی گرونتر باشه دلیل نمی شه کیفیتش بهتر باشه.
    نوشته اصلی توسط M A H D I
    مارک princo رو امتحان کنید بنظرم ک خوبه
    نوشته اصلی توسط KING MAX
    اگه دنبال dvdخام باکیفیت بهتر میگردید مارک Maxell ،Sony ،T-Gate و FUJI FILM بهترین گزینه هستن،البته اگه گیرتون بیاد فک نکنم dvdهای Princo و Finalکیفیت لازم رو داشته باشند ، چون بعد از مدت کوتاهی فوقش یه سال از بین میرن (تست شده) مارکهای فوق گرچه یکم گرونتره ولی در کل واسه رایت عالیند و مدت ماندگاری بیشتری هم دارند (بیش از دو یا سه سال)
    نوشته اصلی توسط ali68124

نوشته اصلی توسط M A H D I
    منم یه زمانی رایت زیاد میکردم datis رو امتحان کردم ک خیلی سوخته در میومد قیمت پایینی هم داشت ولی سوخته زیاد در میومد از پرینکو ک استفاده میکردم سوخته نداشت اصلا حالا نمیدونم جدیدا چطوری شده ولی همینطور ک دوست عزیزمون عرض کردنند اگه اصلشو گیر بیارید دی وی دی های با کیفیتی هستند
    دوستان عزیز

اینجانب از فروشنده در مورد dvd پرینکو هم پرسیدم اما گفتند در مقابل مارک کاپیتان ، مارک پرینکو آشغال هستش . کلا نظری در مورد مارک کاپیتان ندارید؟ متعلق به کدم کشور و کدام شرکت است؟

18. نمایش تشکر

19. عضو ممتاز M A H D I آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوستان عزیز

اینجانب از فروشنده در مورد dvd پرینکو هم پرسیدم اما گفتند در مقابل مارک کاپیتان ، مارک پرینکو آشغال هستش . کلا نظری در مورد مارک کاپیتان ندارید؟ متعلق به کدم کشور و کدام شرکت است؟
    من ک باهاش خیلی رایت نکردم ولی بنظرم اونم خوب بود
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •