سلام
دی وی دی رایتر من حجم دی وی دی ها را صفر نشان می دهد ولی برای خواتدن دی وی دی پر یا سی دی هم پر و هم خالی آن مشکلی ندارد مشکل از کجاست؟؟
سلام
دی وی دی رایتر من حجم دی وی دی ها را صفر نشان می دهد ولی برای خواتدن دی وی دی پر یا سی دی هم پر و هم خالی آن مشکلی ندارد مشکل از کجاست؟؟
مشکلی نداره دوست عزیز. اینجوری نشون میده دی وی دی خام رو. یه اسکرین شات بذارید تا بهتر بتونید منظورتون رو برسونید.
aboozar728, Amirkia, balalhasani, N!MA, opera, مولانا, صهبا
رایتر منم همین حالت رو داره و رایت هم میکنه و مشکلی نیست فقط من تست کردم دی وی دی هایی که آخرشون رو باز می زارم رو وقتی توی دی وی دی رایتر میزارم حج خالیش رو نشون می ده من یدونه دی وی دی رایترم ال جی و اون یکی پیونیر هستش هردوشون هم همینطورین...
دوست عزیز
متاسفانه دی وی دی رایتر ها برخلاف سی دی رایتر ها که فضای خالی سی دی ها رو دقیقا و به صورت فضای خالی نشان می دهند دی وی رایتر ها این گونه نیستند و دی وی دی های خالی رو به بدون فضا و به عنوان دارای فضای صفر نشان می دهند.
احتمالا این مشکل به ساختار دی وی دی رایتر ها برمی گردد.
موفق باشید.
سلام
من الان یه dvd گرفتم و روی گزینه ی Like a USB flash فرمتش کردم بعد اطلاعاتم رو ریختم توش . در حین ریختن اطلاعات بود که یهو برق رفت
بعد از 15 دقیقه که برق اومد. سیستمم رو روشن کردم ولی دیدم که فایل هام توی DVD نیست ولی حجم اون فایل ها dvd رو اشغال کرده
اطلاعاتم رو میتونم برگردونم؟اگه نمیشه برگردوند؛ DVD چی؟ اون رو میشه درستش کرد؟ منظورم اینه که اون اطاعات رو پاک کرد!(چون من رایت نکردم!)
بوک مارک ها