نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: نخواندن دی وی دی خام

1. مولانا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question نخواندن دی وی دی خام

سلام
    دی وی دی رایتر من حجم دی وی دی ها را صفر نشان می دهد ولی برای خواتدن دی وی دی پر یا سی دی هم پر و هم خالی آن مشکلی ندارد مشکل از کجاست؟؟

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مشکلی نداره دوست عزیز. اینجوری نشون میده دی وی دی خام رو. یه اسکرین شات بذارید تا بهتر بتونید منظورتون رو برسونید.

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای NimaLP آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط مولانا
    سلام
    دی وی دی رایتر من حجم دی وی دی ها را صفر نشان می دهد ولی برای خواتدن دی وی دی پر یا سی دی هم پر و هم خالی آن مشکلی ندارد مشکل از کجاست؟؟

مطمئنید که دستگاه شما DVD را می تواند رایت کند؟ من خودم یه DVD-ROM دارم که نمیتونه DVD رایت کنه وقتی DVD خام میذارم مثل شما حجم رو صفر نشون میده. البته شاید شرایط شما فرق داشته باشه. نظر من هم اینه که همونطور که جناب Amirkia عرض کردند یک اسکرین شات قرار بدید.

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

رایتر منم همین حالت رو داره و رایت هم میکنه و مشکلی نیست فقط من تست کردم دی وی دی هایی که آخرشون رو باز می زارم رو وقتی توی دی وی دی رایتر میزارم حج خالیش رو نشون می ده من یدونه دی وی دی رایترم ال جی و اون یکی پیونیر هستش هردوشون هم همینطورین...

8. نمایش تشکر

9. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط balalhasani
    رایتر منم همین حالت رو داره و رایت هم میکنه و مشکلی نیست فقط من تست کردم دی وی دی هایی که آخرشون رو باز می زارم رو وقتی توی دی وی دی رایتر میزارم حج خالیش رو نشون می ده من یدونه دی وی دی رایترم ال جی و اون یکی پیونیر هستش هردوشون هم همینطورین...
    دوست عزیز

متاسفانه دی وی دی رایتر ها برخلاف سی دی رایتر ها که فضای خالی سی دی ها رو دقیقا و به صورت فضای خالی نشان می دهند دی وی رایتر ها این گونه نیستند و دی وی دی های خالی رو به بدون فضا و به عنوان دارای فضای صفر نشان می دهند.

احتمالا این مشکل به ساختار دی وی دی رایتر ها برمی گردد.

موفق باشید.

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام

من الان یه dvd گرفتم و روی گزینه ی Like a USB flash فرمتش کردم بعد اطلاعاتم رو ریختم توش . در حین ریختن اطلاعات بود که یهو برق رفت

بعد از 15 دقیقه که برق اومد. سیستمم رو روشن کردم ولی دیدم که فایل هام توی DVD نیست ولی حجم اون فایل ها dvd رو اشغال کرده

اطلاعاتم رو میتونم برگردونم؟ اگه نمیشه برگردوند؛ DVD چی؟ اون رو میشه درستش کرد؟ منظورم اینه که اون اطاعات رو پاک کرد!(چون من رایت نکردم!)

12. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ARTHURE
    سلام

من الان یه dvd گرفتم و روی گزینه ی Like a USB flash فرمتش کردم بعد اطلاعاتم رو ریختم توش . در حین ریختن اطلاعات بود که یهو برق رفت

بعد از 15 دقیقه که برق اومد. سیستمم رو روشن کردم ولی دیدم که فایل هام توی DVD نیست ولی حجم اون فایل ها dvd رو اشغال کرده

اطلاعاتم رو میتونم برگردونم؟ اگه نمیشه برگردوند؛ DVD چی؟ اون رو میشه درستش کرد؟ منظورم اینه که اون اطاعات رو پاک کرد!(چون من رایت نکردم!)

خب جناب ARTHURE شما DVD رو باز كنيد،بعد برين همه اطلاعات رو delete كنيد.اگه پاك شد كه چه خوب و اگر هم پاك نشد كه ديگه هيچي.چون شما خودت گفتي رايت نكردي،پس حتما بايد پاك بشه.

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط clever
    خب جناب arthure شما dvd رو باز كنيد،بعد برين همه اطلاعات رو delete كنيد.اگه پاك شد كه چه خوب و اگر هم پاك نشد كه ديگه هيچي.چون شما خودت گفتي رايت نكردي،پس حتما بايد پاك بشه.
    سلام عرض شود که :
    نوشته اصلی توسط arthure
    فایل هام توی dvd نیست ولی حجم اون فایل ها dvd رو اشغال کرده
    پس من به فایل هام دسترسی ندارم... و از طرفی dvd پُر شده!

15. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •