صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 13

موضوع: رایت با نرو 10

1. عضو ثابت aliteach آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض رایت با نرو 10

سلام دوستان عزیز .شاید این سوال برای شما عزیزان کمی ابتدایی باشه ولی ذهن من رو در گیر کرده.اگر کسی محبت کنه و مو به مو برام شرح بده که هریک از این گزینه ها در نرو 10 موقع رایت چه خاصیتی دارند ممنون میشم.
    1. رایت با...
    ... copy entire cd.....copy entire dvd.....disc image or savedproject )).............image

2.رایت با.. dvd-video files.......avchd tm files dvd.....))...........video

data cd....datadvd.....secur disc datacd...secur disc data dvd....))..............data ...رایت با..3
    4....رایت با... audio cd....juke box audio cd....juke box audio dvd )).........miusic

..........پایدار باشید...........................
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Wink

دوست عزیز

این توضیحات بخشهای مختلف هر قسمت رایت نرو به تفکیک سی دی و دی وی دی هست که باعث سردرگمی خیلی از کاربرا میشه.
    مثلأ شماره 1. رایت کل سی دی - رایت کل دی وی دی شماره
    2. تقسیم بندی فایلهای ویدیویی هست بر اساس فرمت dvd‌ و avshd و ...
    3.رایت دیتا روی سی دی - رایت دیتا روی دی وی دی و رایت دیتا با پسورد
    4.رایت سی دی صوتی با فرمت آدیو که میتونی روی یه سی دی نهایتأ 20 تا اهنگ با جحم معمولی رایت کنی- سی دی mp3 و ...
    بازم اگه کمکی خواستی بگو
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت aliteach آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط johny
    دوست عزیز

این توضیحات بخشهای مختلف هر قسمت رایت نرو به تفکیک سی دی و دی وی دی هست که باعث سردرگمی خیلی از کاربرا میشه.
    مثلأ شماره 1. رایت کل سی دی - رایت کل دی وی دی شماره
    2. تقسیم بندی فایلهای ویدیویی هست بر اساس فرمت dvd‌ و avshd و ...
    3.رایت دیتا روی سی دی - رایت دیتا روی دی وی دی و رایت دیتا با پسورد
    4.رایت سی دی صوتی با فرمت آدیو که میتونی روی یه سی دی نهایتأ 20 تا اهنگ با جحم معمولی رایت کنی- سی دی mp3 و ...
    بازم اگه کمکی خواستی بگو
    ضمن تشکر از شما دوست گرامی.
    اول منظور از رایت پسورد همون سی دی قفل دار هست یا چیز دیگه است.(چه کاربردی داره). بعد اینکه رایت فایلها ی تصویری بدون پوشه یا رایت داخل پوشه فرقی داره یا نداره.
    نمایش امضاء

6. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aliteach
    ضمن تشکر از شما دوست گرامی.
    اول منظور از رایت پسورد همون سی دی قفل دار هست یا چیز دیگه است.(چه کاربردی داره). بعد اینکه رایت فایلها ی تصویری بدون پوشه یا رایت داخل پوشه فرقی داره یا نداره.
    در مورد سوال اولتون جواب بله هست ولی سوال دومتون رو متوجه نمیشم اگه ممکنه جمله انگلیسی رو بنویسید تا بتونم در صورتی که جواب رو بلد هستم بهتون بگم
    ویرایش توسط johny : 01-12-2012 در ساعت 14:49
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت aliteach آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط johny
    در مورد سوال اولتون جواب بله هست ولی سوال دومتون رو متوجه نمیشم اگه ممکنه جمله انگلیسی رو بنویسید تا بتونم در صورتی که جواب رو بلد هستم بهتون بگم
    سلام
    ببینید دوست گرامی.یک فایل تصویری را داخل یک پوشه بگذاریم و add کنیم.یا اینکه فایل مورد نظر را مستقل وبدون اینکه در پوشه دیگری باشد add کنیم.ایا فرقی دارد یا نه.
    نمایش امضاء

9. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Smile

نوشته اصلی توسط aliteach
    سلام
    ببینید دوست گرامی.یک فایل تصویری را داخل یک پوشه بگذاریم و add کنیم.یا اینکه فایل مورد نظر را مستقل وبدون اینکه در پوشه دیگری باشد add کنیم.ایا فرقی دارد یا نه.
    این چیزی که شما می فرمایید یعنی اینکه یه فایل رو روی روت CD رایت کنیم . یا یه فایل ویدیویی رو داخل یه پوشه بزاریم و رایت کنیم. که در حالت اول روی دستگاه های پخش قابل استفاده است اما دومی اگر با حالت دیتا رایت شده باشه برای خیلی از دستگاه های پخش قابل تشخیص نیست.

اما پیشنهاد من به شما استفاده از برنامه Ashampoo Burning Studio هست که محیط زیبایی داره و بسیار قوی کار کرده مخصوصأ تو نسخه آخر یعنی Ashampoo Burning Studio 12.0.18 Build 3510 که عکسی از این نرم افزار رو برات گذاشتم و یکی از منوهاش رو برات باز کردم تا ببینی

ویرایش توسط johny : 03-12-2012 در ساعت 14:09
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aliteach
    سلام
    با سلام دوست عزیز منهای نوع انتخاب که خودتون هرچه خواستید بسته به نیازتون انتخاب کردید منظورم دیتا .ویدیو . و ... هر چه . اما از نظر ADD کردن چه داخل پوشه باشد یا نباشد فرقی ندارد مثلا اگه شما فایل را بدون اینکه پوشه ای داشته باشد ADD کنید خود برنامه در پایان پوشه ای برای ان درست میکند این را بعد از رایت اگر سی دی را Open کنید خواهید دید
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aliteach
    سلام
    سلام دوست من!
    برای رایت فایل‌های تصویری به صورتی که دستگاه‌های پلیر خانگی بتوانند بخوانند؛ یا باید فایل‌های DVD که با فرمت VOB هستند رو داشته باشید؛ یا اینکه از Nero Video استفاده کنید. همچنین برای رایت VCD نیز باید از Nero Video استفاده کنید، نه Nero Express !
    (این امکان بعد از Nero 9 برداشته شده است.)

در این مورد پست زیر را برای اطلاعات بیشتر بخوانید:

نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت johny آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mo.Re.Za
    سلام دوست من!
    برای رایت فایل‌های تصویری به صورتی که دستگاه‌های پلیر خانگی بتوانند بخوانند؛ یا باید فایل‌های DVD که با فرمت VOB هستند رو داشته باشید؛ یا اینکه از Nero Video استفاده کنید. همچنین برای رایت VCD نیز باید از Nero Video استفاده کنید، نه Nero Express !
    (این امکان بعد از Nero 9 برداشته شده است.)

در این مورد پست زیر را برای اطلاعات بیشتر بخوانید:

راستش دستگاه من فایلهای MKV رو پخش میکنه ولی عینهو این منگل ها هرجور زیرنویس بهش میدم نمیفهمه. ولی MKV رو پخش میکنه و اینطور نیست که حتمأ DVD باشه یا فرمتش خاص باشه. DivX رو ساپورت میکنه. فکر میکنم این حرف برای دستگاه های قدیمی صدق میکنه چون قبلأ دستگاه ها فقط همون فرمتهایی که دوستمون گفت پخش می کردن
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت aliteach آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض رایت

نوشته اصلی توسط johny
    این چیزی که شما می فرمایید یعنی اینکه یه فایل رو روی روت cd رایت کنیم . یا یه فایل ویدیویی رو داخل یه پوشه بزاریم و رایت کنیم. که در حالت اول روی دستگاه های پخش قابل استفاده است اما دومی اگر با حالت دیتا رایت شده باشه برای خیلی از دستگاه های پخش قابل تشخیص نیست.

اما پیشنهاد من به شما استفاده از برنامه ashampoo burning studio هست که محیط زیبایی داره و بسیار قوی کار کرده مخصوصأ تو نسخه آخر یعنی ashampoo burning studio 12.0.18 build 3510 که عکسی از این نرم افزار رو برات گذاشتم و یکی از منوهاش رو برات باز کردم تا ببینی

سلام
    در صورت استفاده از نرم افزار پیشنهادی شما دوست عزیزم.دیگه احتیاج به نرو نداریم.تمام کارهای نرو را انجام میدهد.
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •