صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 از مجموع 13

موضوع: رایت با نرو 10

1. عضو ثابت aliteach آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یعنی برای استفاده از امکانی که فرمودید باید از نسخه های قبلی نرو استفاده بشه یا اینکه در قالب اسم دیگری در نسخه های جدید افزوده شده است.
    ........پایدار باشید...........
    نمایش امضاء

2. عضو ثابت aliteach آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aliteach
    سلام
    سوال من اینه که:آیادر صورت استفاده از نرم افزار پیشنهادی شما دوست عزیز.دیگه احتیاج به نرو نداریم.یعنی تمام کارهای نرو را انجام میدهد.یا اینکگه باز باید نرو هم نصب کنیم.
    ...ببخشید نوشته قبلی من در اصل پرسیدن یک سوال بود که اصلاحش کردم.و منتظر جواب هستم.
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aliteach
    ...ببخشید نوشته قبلی من در اصل پرسیدن یک سوال بود که اصلاحش کردم.و منتظر جواب هستم.
    دوست عزیز سلام عرض شد .
    ashampoo burning studio نرم افزاری قوی است با امکانات مشابه (تقریبا در حد) Nero و حجم کمتر از نسخه کامل Nero. به نظر اینجانب نرم افزار خوب نرم افزاری است که نیاز کاربر (شما) را مرتفع کند و اینکه یک نرم افزار کلی امکانات داشته باشد که به کار کاربر نیاید فقط فضای هارد اضافی مصرف کرده است .
    ابتدا از خود بپرسید که نیازتان چیست و سپس نرم افزاری را انتخاب کنید که نیاز شما را برطرف می کند .

البته بنده بجای دیگر دوستان عرض نکردم و می دانم که ایشان طرف سوال شما هستند . پس منتظر جواب دیگر دوستان (شاید در مقایسه امکانات مختلف هر نرم افزار) هم باشید .
    موفق باشید .
    ویرایش توسط M-AUDIO : 05-12-2012 در ساعت 00:08
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •