در این تاپیک مشکلات مربوط به درایو های نوری مطرح می شود.
با سلام خدمت همه عزیزان
جدیدا یک مشکل عجیب واسه سی دی رام لپ تاپم بوجود اومده.زمانی که میخوام سی دی رایت کنم مراحل رایت سی دی یا دی وی دی به طور کامل با موفقیت انجام میشه ولی سی دی خالی میمونه و هیچ اطلاعاتی توش ریخته نمیشه.دوستانی که میتونن لطفا راهنمایی کنن که مشکل در کجاست.در ضمن مشکل تو ویندوز نیست چون از طریق لینوکس هم امتحان کردم همینطور بود
خوب شما با یک برنامه دیگه نیز تست کن و نتیجه رو اعلام کن
نمایش امضاءمحتاجیم به دعا
خدایا به امید تو
خدایا تنها امیدم تویی
دوست عزيز احتمالا سرعت رايت كردن شما بالاست و درايو شما توانايي رايت با سرعت بالا را دارد ولي قدرت خواندن سي دي با سرعت بالا را ندارد. اگر به همين صورته يك بار با سرعت كم رايت كن و جواب رو بگو.
يا شايدم اصلا سي دي رايت نمي شود شما يه چك كن ببين روي سي دي خطي به معني اظافه شدن فايل افتاده يا نه و اگه به سيستم ديگه دسترسي داري سي دي رو توي اون سيستم تست كن.
با سلام.
لپ تاپ من درایو دی وی دی رایتر را نشان نمیده و برای اینکه این درایو را نشان بده باید از troubleshootin ویندوز 7 استفاده کنم.اما هر وقت لپ تاپ را خاموش و روشن میکنم و یا ریستارت میکنم دوباره درایو را نشون نمیده.مدل لپ تاپ من asus k53sm هست.اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید که چه کار کنم که این مشکل بر طرف بشه
با سلام
امروز خواستم یه سی دی رایت کنم. وسطاش ارور داد یعنی کامل رایت نشد.بار دوم هم همین ارور داد وسطاش قطع شد. نفهمیدم مشکل چی بود!؟
الان بار سوم سی دی رو گذاشتم کامپیوتر اصن سخت بالا میاره والان روش دبل کلیک میکنم به این صورت هس:
http://p30up.ir/images/dbsu6oqbtduoeai5a5fp.jpg
مشکل چی هس بنظرتون؟
نمایش امضاءپرنده های قفسی عادت دارن به بیکسی...
درایور نوری در سیستم بیشتر یا مشکلات سخت افزاری همراه میشود تا نرم افزاری.اگر به سیستم دیگری دسترسی دارید درایور نوری را روی سیستم دیگری تست کنید.
دوست عزیز
سی دی های دیگری (سی دی هایی که قبلا به خوبی باز می شدند) رو در سی دی رایت قرار دهید ببینید آیا همان مشکلات وجود دارد؟
اگر جواب بله هست مشکل به احتمال زیاد سخت افزاری خواهد بود.
در غیر این صورت ممکن است مشکل از نرم افزار رایت و یا ویندوز و یا حتی از سی دی خام می باشد.
بوک مارک ها