با سلام میخواستم یک نرم افزار رایت که بتونم باهاش از دی وی دی های نرم افزاری لرد و کینگ رایت بزنم معرفی کنید
با سلام میخواستم یک نرم افزار رایت که بتونم باهاش از دی وی دی های نرم افزاری لرد و کینگ رایت بزنم معرفی کنید
اولین باید ببینیم به چه طریقی قفل گذاری شده استنوشته اصلی توسط abayboy
ولی به صورت کلی میتوان از نرم افزار IsoBuster که درون سافت گذر موجود است نیز استفاده کنید
سلام دوستان من یه سیدی گرفتم که قفل داره رایت شده ولی وقتی باز می کنه هیچی نمیاد تو سی دی هیدنم نیست و با کلون و برنامه دیگه ایمیج و کپی گرفتم ولی مثل سی دی قبلی رایت کرده چه جوری قفلشو بشکونم تا فایلاش بیاد ممنون میشم کمکم کنید؟
و یه سوال دیگه برنامه واسه رایت نیست که فرمت دایویکس رو نرو دار بیاره یعنی با دیتا رایت نشه که تو دستگاه با کنترل بیاریش آتوران داشته باشه مثل دی وی دی ممنون
اگر دایویکس باشه که حتما باید به صورت دیتا رایت شود
سلام
بنده برای کپی همه نوع سی دی و دی وی دی از نرم افزار قوی الکل 120% استفاده میکنم و تا حالا نشده ازش بی جواب بمونم یعنی حتی یک ساعت و نیم برای چهار گیگ کپی کردن منتظرش موندم و در آخر من رو رو سفید کرد البته لیزز لوک رو فعال کردم که زورشو بزنه حتیی سی دی های شرکت پرند رو یا کینگ که نرم افزاراش فقط از طریق آتوران قابل نصب بود و بعداز کپیش به جای چهار گیگ 40 گیگ میشد یکیش هم 60 گیگ شد که تعجب کردم از این مورد ..... با تشکر از همه
با سلام
من به فایل ایمیج ویندوز پوشه ای اضافه کردم و چیزی هم حذف نکردم و بعدش با poweriso ازش ایمیج گرفتم ولی بعد از رایت اون حالت بوتیبل نداشت البته روی خود سیستم به صورت اتوران اجا میشه ولی بوتیبل نیست میخواستم بدونم باید چکار کرد که حالت بوتیبل هم داشته باشه؟با همین برنامه وبعد با نرو هم رایت کردم باز درست نشد
یه نکته هم اینکه با برنامه hirens boot cd هم همین مشکل را داشتم.
شما باید فایل ایمیج را با Ultra ISO باز کنید فایل مورد نظر را اضافه و سپس سیو کنید
این قانون در تمامی ایمیج ها صادق است
ممنون مشکلم حل شد
یه سول دیگه..... اون قسمتی که نوشته قابلیت بوت چطور کار میکنه؟چون موقع انتخاب ساخت ایمیج پیام میده که درلیو فلاپی یافت نشد
این قسمت برای استخراج فایلهای بوت بکار برده میشود همچنین در ایجاد CD DVD بوت عمل میکند
برای ساخت ایمیج شما باید فایلها را اضافه سپس File.Save As را بزنید
نوشته اصلی توسط Moralist!
سلام
میشه بیشتر در مورد طریقه استفاده از Ultra ISO توضیح بدین؟
من ویندوز XP از سافت گذر دانلود کردم و الان برای تبدیلش به سی دی بوتیبل مشکل دارم.
بوک مارک ها