صفحه 1 از 21 12311 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 206

موضوع: مشکل با درایو DVD

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Post مشکل با درایو DVD

با سلام میخواستم یک نرم افزار رایت که بتونم باهاش از دی وی دی های نرم افزاری لرد و کینگ رایت بزنم معرفی کنید

2. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: فقل شکن

نوشته اصلی توسط abayboy
    با سلام میخواستم یک نرم افزار رایت که بتونم باهاش از دی وی دی های نرم افزاری لرد و کینگ رایت بزنم معرفی کنید
    اولین باید ببینیم به چه طریقی قفل گذاری شده است
    ولی به صورت کلی میتوان از نرم افزار IsoBuster که درون سافت گذر موجود است نیز استفاده کنید

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

پیش فرض سی دی قفل دار و دایویکس کمک کنید

سلام دوستان من یه سیدی گرفتم که قفل داره رایت شده ولی وقتی باز می کنه هیچی نمیاد تو سی دی هیدنم نیست و با کلون و برنامه دیگه ایمیج و کپی گرفتم ولی مثل سی دی قبلی رایت کرده چه جوری قفلشو بشکونم تا فایلاش بیاد ممنون میشم کمکم کنید؟

و یه سوال دیگه برنامه واسه رایت نیست که فرمت دایویکس رو نرو دار بیاره یعنی با دیتا رایت نشه که تو دستگاه با کنترل بیاریش آتوران داشته باشه مثل دی وی دی ممنون

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: سی دی قفل دار و دایویکس کمک کنید

اگر دایویکس باشه که حتما باید به صورت دیتا رایت شود

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: سی دی قفل دار و دایویکس کمک کنید

سلام
    بنده برای کپی همه نوع سی دی و دی وی دی از نرم افزار قوی الکل 120% استفاده میکنم و تا حالا نشده ازش بی جواب بمونم یعنی حتی یک ساعت و نیم برای چهار گیگ کپی کردن منتظرش موندم و در آخر من رو رو سفید کرد البته لیزز لوک رو فعال کردم که زورشو بزنه حتیی سی دی های شرکت پرند رو یا کینگ که نرم افزاراش فقط از طریق آتوران قابل نصب بود و بعداز کپیش به جای چهار گیگ 40 گیگ میشد یکیش هم 60 گیگ شد که تعجب کردم از این مورد ..... با تشکر از همه

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در بوت شدن

با سلام
    من به فایل ایمیج ویندوز پوشه ای اضافه کردم و چیزی هم حذف نکردم و بعدش با poweriso ازش ایمیج گرفتم ولی بعد از رایت اون حالت بوتیبل نداشت البته روی خود سیستم به صورت اتوران اجا میشه ولی بوتیبل نیست میخواستم بدونم باید چکار کرد که حالت بوتیبل هم داشته باشه؟با همین برنامه وبعد با نرو هم رایت کردم باز درست نشد
    یه نکته هم اینکه با برنامه hirens boot cd هم همین مشکل را داشتم.

9. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: مشکل در بوت شدن

شما باید فایل ایمیج را با Ultra ISO باز کنید فایل مورد نظر را اضافه و سپس سیو کنید

این قانون در تمامی ایمیج ها صادق است

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re

ممنون مشکلم حل شد
    یه سول دیگه..... اون قسمتی که نوشته قابلیت بوت چطور کار میکنه؟چون موقع انتخاب ساخت ایمیج پیام میده که درلیو فلاپی یافت نشد

11. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این قسمت برای استخراج فایلهای بوت بکار برده میشود همچنین در ایجاد CD DVD بوت عمل میکند

برای ساخت ایمیج شما باید فایلها را اضافه سپس File.Save As را بزنید

12. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!
    شما باید فایل ایمیج را با Ultra ISO باز کنید فایل مورد نظر را اضافه و سپس سیو کنید

این قانون در تمامی ایمیج ها صادق است

سلام
    میشه بیشتر در مورد طریقه استفاده از Ultra ISO توضیح بدین؟
    من ویندوز XP از سافت گذر دانلود کردم و الان برای تبدیلش به سی دی بوتیبل مشکل دارم.

صفحه 1 از 21 12311 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •