آها منظورتون آموزشی بود، بله حق با شماست
سلامنوشته اصلی توسط robotic' pid='1251' dateline='1303058781
منهم همين مشكل را داشتم و همانطور كه دوستمان Moralist گفتند فايل iso را بدون اكستركت كردن با نرم افزار
ultraiso رايت كنيد و حالت بوتيبل پيدا ميكند.
مدتی است دی وی رایتر Lite on ساتا خریداری کرده ام ولی مشکلی که دارد سی دی را موقع رایت می سوزاند ولی برای خواندن انها یا ایمیج گرفتن و ... مشکلی ندارد
سرعت رایت 8 یا 16 و با نرم افزار Ashampoo Burning Studio 10 ( البته توسط خود ویندوز هم تست کرده ام ولی باز هم مشکل دارد ) در حالیکه من همین مارک را البته قدیمی ( IDE ) دارم و مشکلی ندارد .
بعضی دوستان گفتند شاید با نرو مشکل رفع شود ولی به نظر شما مشکل از برنامه رایت است یا دی وی دی رایتر ایراد دارد ؟ ( ( البته قصد تست رایتر در سیستم دیگر دارم ولی می خوام بدونم ممکن است مشکل از جای دیگر باشد )
به نظر بنده این که سیری های دیگر خوانده میشود و میتوانید ایمیج بگیرید دلیل بر سالم بودن رایت دستگاه نمی تونه باشه
پیشنهاد میکنم نوع و مارک سی دی خود را تغییر دهید و یا اگر تست را بر روی سی دی انجام میدادید بر روی دی وی دی نیز انجام دهید،سرعت رایت رو هم هر چی پایین تر بزارید بهتره،نرم افزار ashampoo هم برنامه بسیاری خولی می باشد و جز برنامه های محبوب من می باشد.
ولی در کل بعد از تست های بالا به نظرم به نرم افزار مربوط نمی شود و به احتمال زیاد از دستگاه میباشد که راه حلی که در ذهن شما برای اجرا می باشد راه حل مناسبی هستش و بنده توصیه می کنم.
درود
احتمال اينكه رايتر مشكل داشته باشه خيلي زياده اما احتمال اين كه از نرم افزار باشه هم هست.
به نظر من بهتره ببريدش به پشتيباني شركتي كه خريداري كرده ايد يا اگر در دسترس نيست به يكي از نمايندگي هاي شركت پارس ارقام شمال مراجعه كنيد اونجا حتما بهتون كمك ميكنن و مي تونيين همون جا با سيستم هاي ديگه هم آزمايش كنيد.
نمایش امضاء[CENTER]
با سلام به برو بچه هاي دوست داشتني سافتگذر مشكل من اينه كه يه دي وي دي رايتر ال جي روي سيستم داشتم كه تا يك سال واسم خوب كار كرد بعد از حدودا يك سال اين مشكل واسم پيش اومد و رفتم گارانتي واسم عوضش كردن كه الان دوباره همون مشكل واسم پيش اومده و ديگه گارانتي ندارم.و اما مشكلم اينه كه دي وي دي رايترم با دي وي دي يا سي دي پر مشكلي نداره ولي دي وي دي يا سي دي خام رو نميشناسه( در صورتي كه اگه همون دي وي دي يا سي دي رو چيزي روش رايت كني ميشناسه) و وقتي سي دي يا دي وي دي خام رو مي زارم روي درايوش پروپرتيس رو مي زنم به صورت زير اونو نشون ميده .كابل ساتاي درايو رو عوض كردم درست نشد جاي كابل رو هم روي مادربورد عوض كردم درست نشد دي وي دي رايتر رو روي سيستم ديگه اي هم تست كردم همين مشكل رو داره(در صورتي كه اون سيستم با دي وي دي رايتر خودش مشكلي نداشت) با دي وي دي ها و سي دي هاي زيادي از ماركهاي مختلف تستش كردم همين مشكل رو داره با نرم افزارهاي رايت زيادي امتحان كردم بازم شنا سايي نميكنه اينو هم بگم براي اطمينان ويندوزم عوض كردم اكس پي و سون بازم همون مشكل هست .تعجب من اينه كه اگه با يه سيستم ديگه يه فايل توي همون دي وي دي يا سي دي بريزي و آخرش رو باز بزاري دي وي دي رو شناسايي ميكنه و ميتوني روي جاي خالي دي وي دي هر چي بخواي رايت كني(.نمونش همين تصويري كه گذاشتم و ميشه ادامش هر چيزي رايت كرد)
حالا از شما مي خوام اگه راه حلي دارين منو راهنمايي كنين واگه فكر ميكنين كه درست شدني نيست يه دي وي دي رايتري كه خودتون تست كردين و مشكلي نداشته به من راهنمايي كنين اينو هم در نظر داشته باشين كه من كارم رايت كردنه تقريبا حدود 10 تا سي دي در روز رايت مي كنم.و نظرتون رو را جب اين دي وي دي رايترهاي يو اس بي هم بگيد ممنون ميشم.به بزرگي خودتون ببخشيد اگه طولاني شد خوبيش اينه كه ديگه سوال و جوابها زياد نميشه.
سلام حمید جان
در این مورد باید بگم اکثر رایتر های ال جی این مشکل رو دارن! ( البته نه اون قدیمی هاش )
ولی برای مارک جدید بنده به شخصه pioneer رو توصیه می کنم اگه هم بتونی سری FX اونو بگیری که عالیه
می تونم بگم با روزی 50 تا رایت هم چیزیش نمیشه، چون یکی از کاربرهام کارش کلا تو طول روز رایت هستش و بیشتر از این صحبت ها رایت می کنه و مشکلی نداره ( الانم حدود 1 سال با این حجم داره باهاش کار می کنه ) حدودا با 30 تومان مشکلت حل میشه
در مورد این USB ها هم من با توجه به حجم رایتت توصیه نمی کنم هم گرونتره هم نسبتا ضعیف تر
با تشكر از سروش عزيز
من رفتم و يه دي وي دي رايتر پيونير گرفتم ولي بازم همون مشكل پا برجاست اگه كسي مي تونه بازم منو راهنمايي كنه ديگه نمي دونم با اين سيستم چه كار كنم.
مادر بوردم گيگا هستش عزيز همين امروز هم با فروشنده مشورت كردم گفت اين رايتر رو پشتيباني ميكنه و خودش هم روي همين مادر بورد تست كرده و مشكلي نداشته.نوشته اصلی توسط danyal' pid='6378' dateline='1307514605
بایوس را آپدیت کرده اید؟
فکر نکنم زیاد ربطی داشته باشد ولی جنبه احتیاط است
بوک مارک ها