صفحه 2 از 21 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 206

موضوع: مشکل با درایو DVD

1. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: مشکل در بوت شدن

نوشته اصلی توسط robotic
    نوشته اصلی توسط Moralist!
    شما باید فایل ایمیج را با Ultra ISO باز کنید فایل مورد نظر را اضافه و سپس سیو کنید

این قانون در تمامی ایمیج ها صادق است

سلام
    میشه بیشتر در مورد طریقه استفاده از Ultra ISO توضیح بدین؟
    من ویندوز XP از سافت گذر دانلود کردم و الان برای تبدیلش به سی دی بوتیبل مشکل دارم.
    این سی دی بوتیبل است فقط کافی است بر روی سی دی رایت کنید

با یکی از نرم افزارهای رایت

2. نمایش اطلاعات

من با نرم افزار Ultra ISO فایل Image رو باز کردم و بعد Extract کردم،و فایلهای ایجاد شده رو روی سی دی رایت کردم. اما خاصیت بوتیبل بودنشو از دست داده.

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: فقل شکن

دوست عزیز من با نرم افزار الکل %120 درصد موجود در سافت گذر همه سی دی ها رو کپی میزنم حتی تا جایی که سی دی های شرکت پرند بعد از کپی به 60 گیگابایت میرسید هر یک دی وی دی و یک ساعت و ربع حم طول میکشید ...

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

شما نیازی نبود که با این نرم افزار اکسترکت کنید بلکه باید از قسمت ایمیج انرا رایت میکردید

6. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abedsmp
    دوست عزیز من با نرم افزار الکل %120 درصد موجود در سافت گذر همه سی دی ها رو کپی میزنم حتی تا جایی که سی دی های شرکت پرند بعد از کپی به 60 گیگابایت میرسید هر یک دی وی دی و یک ساعت و ربع حم طول میکشید ...
    البته دقت داشته باشید که این کار فشار بر روی سی دی رام می اورد

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

حق با شماست دوست عزیز چون از تنظیمات آن لیزر لوک را فعال کرده بودم و دی وی رایتر یا اپتیک آ ن مجبور بود که حرکت کند و پسروی نکند ...

8. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

الان که دیگه لرد خودش قابلت خروجی گرفتن از برنامه ها رو گذاشته، دیگه قفل اینا هم نمی زاره، خودش فهمیده هر کاری کنه بالاخره راهشو پیدا میکنه
    نمایش امضاء

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط soroush
    الان که دیگه لرد خودش قابلت خروجی گرفتن از برنامه ها رو گذاشته، دیگه قفل اینا هم نمی زاره، خودش فهمیده هر کاری کنه بالاخره راهشو پیدا میکنه
    دوست عزیز لرد در سی دی های آموزشی خود کار ناشایستی میکرد در دی وی دی شماره 15 من اونو شانسی پیدا کردم و از طریق آتوران به آنها اعلام کردم سریع نظر من را در داخل آتورا ن حذف کردند در آخر پرسید ند با چه نرم افزاری این کار را انجام دادید گفتم با الکل %120 به من خندیدند گفتند نمیشود من هم گفتم البته یه فایل بود که به صورت فشرده با پسوند دات و پسوورد نرم افزاری بود بنده آن را حذف کردم دیگر ساکت شدند Alcohol120%

10. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

در این که برنامه alcohol 120 % برنامه بسیار قوی ای هستش شکی نیست
    ولی من منظورم این بود که در نسخه های جدید لرد خود لرد قابلیت کپی رو گذاشته و دیگر نیاز به استفاده از برنامه خاصی نیست
    نمایش امضاء

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط soroush
    در این که برنامه alcohol 120 % برنامه بسیار قوی ای هستش شکی نیست
    ولی من منظورم این بود که در نسخه های جدید لرد خود لرد قابلیت کپی رو گذاشته و دیگر نیاز به استفاده از برنامه خاصی نیست
    دوست عزیز دی وی دی شماره 15 رو کپی کن وبعد رو ی DVD رایت کن یا دیسک های آموزشی رو ببین اجرا میشود اگر شد لطفا خبر بده ؟

صفحه 2 از 21 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •