نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: مشکل دی وی دی لپ تاپ لنوو

1. عضو ثابت yasserdivar آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل دی وی دی لپ تاپ لنوو

سلام من لپ تاپ لنوو Z500 دارم دی وی دی رایتر (یا سی دی رام) اون اصلا عمل نمی کنه نه سی دی رایت می کنه و نه سی دی میخونه و کلا به هیچ کاری تن نمیده مشکل از کجاس باید هم با سوزن داخل کنم تا بیرون بیاد یا توسط ویندوز Eject کنم هر مدل دی وی دی داخل اون گذاشتم اصلا چیزی نشون نداد مشکل سخت افزار ی داره فک کنم راه حلش چیه دوستان کسی بلده باید چه کنم
    نمایش امضاء

2. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط yasserdivar
    سلام من لپ تاپ لنوو Z500 دارم دی وی دی رایتر (یا سی دی رام) اون اصلا عمل نمی کنه نه سی دی رایت می کنه و نه سی دی میخونه و کلا به هیچ کاری تن نمیده مشکل از کجاس باید هم با سوزن داخل کنم تا بیرون بیاد یا توسط ویندوز Eject کنم هر مدل دی وی دی داخل اون گذاشتم اصلا چیزی نشون نداد مشکل سخت افزار ی داره فک کنم راه حلش چیه دوستان کسی بلده باید چه کنم
    درود دوست عزیز
    به احتمال بالا مشکل سخت افزاریه ، این سوزن فرو کردن رو بنده روی دیویدی رام pc مشاهده کردم که دلیلش هم فرسودگی درایو بود.
    لپ تاپتون چقدر ازعمرش میگذره؟
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت yasserdivar آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    درود دوست عزیز
    به احتمال بالا مشکل سخت افزاریه ، این سوزن فرو کردن رو بنده روی دیویدی رام pc مشاهده کردم که دلیلش هم فرسودگی درایو بود.
    لپ تاپتون چقدر ازعمرش میگذره؟
    یک سال و نیم
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط yasserdivar
    یک سال و نیم
    احتمال بالا درایو رو باید تعویض کنید و یا تعمیر که پیشنهاد بمده تعویضه ، من توصیم اینه دوستانی که لپتاپ دارن یه درایو اکسترنال تهیه کنن تا کمتر از درایو خود لپتاپ استفاده بشه.
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •