نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9

موضوع: خرید باتری شارژی

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Post خرید باتری شارژی

سلام دوستان
    من یه موس e- blue دارم که متاسفانه با باتری های معمولی(800 تومنی ها و هزار تومنی ها)حد اکثر 1.5 هفته کار می کنه بعدش دوباره باتری جدید می خواد
    باتری هاش قلمی هست و یه جفت باتری نیم قلم شارژی هم می خوام
    اگه دوستان بتونند مارک های خوب و صفات یک باتری خوب(مثلاً دوام بالا و طول عمر بالای باتری و....)رو توضیح بدن خیلی ممنون می شم
    برای هر جفت باتری قلمی و نیم قلم تا20 تومن می تونم خرج کنم
    نمایش امضاء

2. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali_1
    سلام دوستان
    من یه موس e- blue دارم که متاسفانه با باتری های معمولی(800 تومنی ها و هزار تومنی ها)حد اکثر 1.5 هفته کار می کنه بعدش دوباره باتری جدید می خواد
    باتری هاش قلمی هست و یه جفت باتری نیم قلم شارژی هم می خوام
    اگه دوستان بتونند مارک های خوب و صفات یک باتری خوب(مثلاً دوام بالا و طول عمر بالای باتری و....)رو توضیح بدن خیلی ممنون می شم
    برای هر جفت باتری قلمی و نیم قلم تا20 تومن می تونم خرج کنم

با سلام

می تونید از باتری های آمریکایی Duracell استفاده کنید باتری های خیلی خوبی هستش می تونید بخرید و یک جفت شارژی اش رو هم باید بخرید که با شارژر های 1800 میلی آمپرDuracell همیشه مچ میشه من برای یک هدفون FM قبلا ازشون استفاده می کردم به طور صحیح یادم هستش که 2 هفته نگه میداشت تازه اینکه من از هدفون به جای اسئیکر هم استغاده می کردم یعنی اونقدر صدای بلندی داشت بلندش می کردم میزاشتمش روی میز به جای اسپیکر!

بهترین انتخاب توی جنس های لوکس همینDuracell هستش بخونید دوراسل برند آمریکایی هم هستش!

قیمتش هم یادم نیست از اون موقع ولی فکر کنم الان یه چیزی حدود 8 تومن یا بیشتر باشه زیاد اطلاعی از قیمتش ندارم!

خیلی معذرت میخواهم نام باتری اشتباهی خورده بود! تصحیح شد!

نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

کسی جواب منو نمی ده؟
    اگه کسی بتونه ویژگی های یه باتری شارژی خوب رو نام ببره دیگران هم می تونن استفاده کنن
    نمایش امضاء

5. عضو ثابت Ramedan آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام
    بنده باتری های C.P.L رو پیشنهاد می کنم البته به نظر بنده پیشنهاد جناب Architect پیشنهاد جالبی بود من مدتی از دوراسل استفاده می کردم جالب بودند ولی متاسفانه خیلی گرون هستند و مخصا شارژی هاشون البته باتری های C.P.L با طول 26 ساعت خیلی جالب هستند و ارزون کیفیت ساخت خوبی هم دارند البته از قدیم گفتند هر چقدر پول بدهی همانقدر آش می خوری دیگه تصمیم شما با خودت هستش می تونی بری جنس درجه یک بازار رو بخری میتونی بری جنس درجه 2 3 بگیری!البته به نظر بنده از نظر قیمت مناسب هستش و کیفیت خوبی داره و شارژ دهی بالایی هم داره! C.P.L

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question

سلام
    ولی 26 ساعت خیلی کمه من باتری می خوام که ماهی یا حداکثر 3 هفته یه بار باتریش رو عوض کنم
    دوستان خیلی بهتره اگه کسی بتونه ویژگی های یک باتری خوب رو نام ببره یا حتی یک مقاله آموزشی بزاره
    مشخصات ماوس رو هم می گزارم
    خودش رو مقواش اینها رو نوشته
    1-ماوس از فرکانس 2.4 گیگا هرتز استفاده می کنه
    2-ده متر برد دارد
    3-رادیو سرویسش خودش اتومات کانال عوض می کنه
    4-با یک باتری تا 6 ماه کار می کند
    5- 1480 dpi
    6- 6000 fareme rate
    7- hd duo technology
    8- auto connect
    چیز خاص دیگه ای هم نداره
    لطفاً زودتر
    خیلی ممنون
    از ناظم ها هم خواهش می کنم شرکت کنن

نمایش امضاء

8. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز بهترین جنس بازار این هست که معرفی کردند شما منظورتون اینه مه مدت سه ماه مداوم میخواهید از این استفاده کنید؟
    شما هم میتونی باتری رو شارژ کنی یک شب تا صبح خوابیدی راحت شارژ میشه دیگه توی اون حالت باید دوتا باتری بخرید
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

خیلی ممنون
    ولی من دیدم دوستان موس های بی سیم معمولی دارند(باتری نیم قلم دارند و دکمه خاموش روشن دارند) یه باتری معمولی 800 تومنی می اندازه توش و 4-3 ماه استفاده می کنند
    به نظرتون یه موس نو بگیرم بهتر نیست؟
    چی کار کنم؟
    بیچاره شدم!!!!!!!!!!!!!!!
    یه کمکی بکنید
    در ضمن یه مدتی باتری آلکالاین انداختم توش هر کدوم یه ماه کار کرد مارک باتری هم maxcell بود
    نمایش امضاء

11. نمایش اطلاعات

باتری شارژ نسبت به بقیه باتری خوبه ولی باتری شارژی برندی که شناخته شده باشه خوبه
    چند وقت پیش باتری شارژی یه برند فیک رو خریدم، نه تنها زود شارژ خالی می کرد بلکه موقع شارژ داغ هم میکرد
    ولی بهم پیشنهاد کردن باطری شارژی وارتا بگیریم، واقعا هم از انتخابم راضیم
    ویرایش توسط S!RUS : 21-06-2022 در ساعت 08:47 دلیل: حذف لینک

12. نمایش اطلاعات

Icon18 تجربه شخصیه من اینه

ببین نمیتونی توقع خیلی زیادی از باتری داشته باشی! چرا چون بخوای نخوای انرژی و شارژشون بعد استفاده کم میشه. ولی اگه باتری با کیفیت بخری، میتونی هم بیشتر ازشون استفاده کنی، هم هزینه کمتری بدی، من خودم واسه موسم باتری شارژی وارتا رو خریدم، تا الان ۲ ماهه داره کار میکنه و اخ نگفته

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •